Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

преинсталирах WINDOWS 7, нещо не е наред?

zonaxxx1
Виж решението Разрешен от цър-вул,

Препоръчан отговор

Преинсталирах OS Win7 и отидох на ундоус ъпдеит,пуснах си проверка на актоализацийте и ми изкочи това Код 80072EFE. Преди семица го преинсталирах,напълних го с вируси и днес реших да направя генерално почистване. Предната седмица нямаше такива проблеми,сам ми се молеше(cpu 99%   и    ram 100%) да инсталира актуализацийте.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Така като гледа, трябва пак да се вади кристалната сфера или боба.

https://www.google.com/search?q=80072EFE&ie=utf-8&oe=utf-8

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Raze написа:

Така като гледа, трябва пак да се вади кристалната сфера или боба.

https://www.google.com/search?q=80072EFE&ie=utf-8&oe=utf-8

ами не ми помогна това...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение

А какво от там пробва?

Свали UpdatePack7R2+ на десктопа, кликни на него двукратно и изчакай да се свали големият файл. Стартирай ново изтегления файл и следвай съветника.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, цър-вул написа:

А какво от там пробва?

Свали UpdatePack7R2+ на десктопа, кликни на него двукратно и изчакай да се свали големият файл. Стартирай ново изтегления файл и следвай съветника.

Благодаря! Свърши ми добра работа това.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, цър-вул написа:

След актуализиране с UpdatePack+ как минава проверката на Windows Update?

ами нямах този Код ,само да попитам цъкнах на линка и ми се инсталираха 2-а фаила минаса около 2 часа докато можех да го ползвам лаптопа пак.качих големия фаил на СД и днес реших отново да преинсталирам  ОС и след като си инсталирах фабричните  драйварите копирах големия и малкия файл от СД-то и ги пуснах да се инсталират но нещо не се получи .пак ми изкача тази грешка(след това пак направих преинсталация,сега съм на чисто) след 10 мин. ще инсталирам отново тези драйвари от линка както вчера и дано се повтори процеса от вчера.иначе вършат работа. преинсталирах наново защото не можах да намеря блутуут драйвари които се свързват с тонколонката за да ги изтрия(деинсталирам) когато спре видеото за повече от 5 мин. няма звук от тонколонката и трябва да рестартна лаптопа за да го свържа със звук към тонколонката.инсталирал съм грешни драйвари по рано.иначе работеха добре ,бързо се свързваше с тонколонката и звука беше по качествен но като спра видеото или песента за малко повече време и се губеше звука.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш големия файл, малкият за момента не трябва да го стартираш. Другият месец...за другите обновления.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, цър-вул написа:

Другият месец...за другите обновления.

Стартираш пак малкия да свали голям

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...