-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
Нов безжичен мобилен WI-FI рутер със СИМ карта 1 2
от Христо Влъчков, в Интернет, WiFi, xDSL и Локална Мрежа
- 36 отговора
- 293 прегледа
-
- 301 отговора
- 3925 прегледа
-
- 45504 отговора
- 919833 прегледа
-
- 39202 отговора
- 626429 прегледа
-
- 2645 отговора
- 64953 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от Lilia Georgieva
Здравейте!
Закупих си Amazon Kindle Paperwhite 2018 и имам проблем с разпознаването му от Calibre. Понеже моят лаптоп е на ремонт, а на мъжа ми е много стар и работи с Windows XP, инсталирах Calibre 1.48. Четох някъде, че трябва да вляза в предпочитания на програмата, оттам get plugins to enhance calibre. Само че оттам насетне нещо не ми се получава. Има поле filter, в което , ако напиша Kindle, ми излизат няколко неща, но не знам кое трябва да се инсталира. Ако може някой да помогне. Благодаря предварително!
-
от iliqn marinovvv
Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!
-
от Statickoob
Здравейте, искам да попитам как можем видимо да различим емайлирания от неръждаемия (NiCr, никел - хром) водосъдържател на един бойлер? Знам, че цената на неръждаемия е двойно по-висока, но каква е разликата на външен вид, някакви характерни белези по които могат да бъдат разпознати? Благодаря предварително.
-
от Greak
Здравейте, има ли някаква програма, подобна на Shazam или SoundHound (която разпознава песни от микрофона), но за Windows 7 ? Shazam знам, че го има за Windows 8, Но това не ми върши работа въобще. Благодаря предварително.
-
от xXx*Triple*xXx
Здравейте ! Искам да попитам ... съществува ли някоя програма за разпознаване на песни ? От известно време слушам една песен обаче не я знам как се казва песента е ето тази -> http://vbox7.com/play:7f63872b9d какво ли не опитах за да я намеря пробвах с програмата Tunatic но не успя да разчете песента ! пробвах да я търся и в този сайт -> http://www.midomi.com/ но пак не стана ! Ако някой знае някъква такава програма да пише Много е важно ... Мерси предварително !
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.