Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аудиото нещо ми се бъгна

Featured Replies

Имам някакъв проблем с аудиото, получава се нещо странно като някой говори на филмите, незнам микрофония май се нарича, ох и аз немога да го обясня, гласовете им леко пръщят, исключих микрофона и всичко което не плзвам и пак така става, бръждят, ама само на филмите и клипчетата, ако има музика нестава така. Дори си мислех, че е от звуковата и си купих нова, ама не е от нея, и от плеърите не е, защото на 4 разлини плеъра (Windows Media Player, BSPlayer, MPlayer, CristalPlayer) си ги прави същите номера. Аз наскоро преинсталирах уиндолса, та майче е от това, ама незнам как да го оправя

• Автор
Сигурно е от кодеците. Пробва ли да ги смениш?

ми с новата карта сложих и нови драйвери и кодеци, ама цъ, нищо не става sad.gif

ми с новата карта сложих и нови драйвери и кодеци, ама цъ, нищо не става sad.gif

Бъди конкретна, какъв модел е аудиокартата , какви кодеци и драйвер си инсталирала? Ако не става, какво правиш, за да става или какво си направила, че не става?Тук Хари Потър още не се е регнал.

Дотук разбрах, че: проблемът се забелязва и при двете звукови карти, с всички плеъри, при изключен микрофон и при всички филми и клипове.

При слушане на музика с Winamp не се появява и преди да е преинсталиран Windows проблемът го е нямало.

Ако е така, то най-вероятно е от драйвери или кодеци. Относно кодеците, опитай да сложиш различен пакет от този, с който си в момента или по-стара/по-нова версия на същия. Ако не стане при смяната на най-различни пакети и версии, то може да е от драйверите. За целта си инсталирай най-новите.

Дай информация (за всеки случай) кой Windows си инсталирала и се е появил проблемът и с каква карта си била преди (ако е вградена, кажи дъното) и сега.

• Автор
Бъди конкретна, какъв модел е аудиокартата , какви кодеци и драйвер си инсталирала? Ако не става, какво правиш, за да става или какво си направила, че не става?Тук Хари Потър още не се е регнал.

Добре де не съм се конкретизирала, ама не е нужно да ми се караш sad.gif

Дотук разбрах, че: проблемът се забелязва и при двете звукови карти, с всички плеъри, при изключен микрофон и при всички филми и клипове.

При слушане на музика с Winamp не се появява и преди да е преинсталиран Windows проблемът го е нямало.

Ако е така, то най-вероятно е от драйвери или кодеци. Относно кодеците, опитай да сложиш различен пакет от този, с който си в момента или по-стара/по-нова версия на същия. Ако не стане при смяната на най-различни пакети и версии, то може да е от драйверите. За целта си инсталирай най-новите.

Дай информация (за всеки случай) кой Windows си инсталирала и се е появил проблемът и с каква карта си била преди (ако е вградена, кажи дъното) и сега.

Дам правилно си разбрал, за картата, ми не е вградена, ако не се лъжа марката й е CMi 8738, ама карам по памет, та не съм много сигурна, а старата вече не я знам, щото като мислех, че проблема е в нея се нервирах и я метнах от седмия етаж :yanim: та нямам идея ква беше, колкото до уиндолса, преди бях с 2000 сега съм с ХР, ест. дравйверите и останалите глупости ми бяха за 2000-то та брат ми ми смъкна от сървъра кодеци за ХР, а драйверите са от диска, който ми дадоха със звуковата.

Всепак аз в Понеделник ще потърся някакви кодеци и ако нестане, ще ти пиша :)

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Правилно си спомняш модела явно. Не зная брат ти какви дрйавери е смъкнал, но ето най-новите за момента (за всеки случай): C-Media CMI8738 WDM 0639 (2.5MB).

За кодеци бих ти предложил K-Lite Codec Pack Basic (3.3MB). Преди да ги инсталираш деинсталирай всички други кодеци и пакети с кодеци, които имаш, изтрий им папките ако са останали и почисти регистратурата с програма за целта.

В случая е възможно и драйверите на дъното да се заяждат нещо, защото има мигриране към друга операционна система. Кажи с какво дъно си, за да ти дам драйвери и за него.

П.С.: това за мятането на картата през прозореца, сериозно ли?

• Автор
Правилно си спомняш модела явно. Не зная брат ти какви дрйавери е смъкнал, но ето най-новите за момента (за всеки случай): C-Media CMI8738 WDM 0639 (2.5MB).

За кодеци бих ти предложил K-Lite Codec Pack Basic (3.3MB). Преди да ги инсталираш деинсталирай всички други кодеци и пакети с кодеци, които имаш, изтрий им папките ако са останали и почисти регистратурата с програма за целта.

В случая е възможно и драйверите на дъното да се заяждат нещо, защото има мигриране към друга операционна система. Кажи с какво дъно си, за да ти дам драйвери и за него.

П.С.: това за мятането на картата през прозореца, сериозно ли?

Е вече дъното не го помня, аз сега съм селянче, затова като се прибера, ще видя ква марка е дъното и ще следвам дословно съветите ти, мерси много :P

А за картата, да апсолютно вярно е, много ме изнерви и изключих компа, измъкнах я и я метнах през терасата, като гледах да не млатна някой разбирасе, ама беше през ноща, та проблеми нямаше, на сутринта като разкарвах песа, минах зад блока ама я нямаше, някой ми я е зулил :wors:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.