Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква е тази секта, Amway?

Featured Replies

Тук раздела е за Онлайн бизнес, не видях къде другаде мога да пусна темата, но с amway също се работи и онлайн! Но да попитам, що за секта и промити мозъци са тези? Правят всичко възможно да те привлекат, черпят те, обещават ти услуги, най добро приятелство, само и само да се навиеш да ги последваш в Amway. Толкова са досадни, че те търсят упорито и не те оставят на мира, имат си някакви схеми дето те лъжат, показват ти книжки, дават ти лист да пишеш номера на твой приятели и близки, уж като психическа игра и после да си им дал този лист за да звънят на мобилните им номера.  Дърпат те, все едно е на живот или смърт, какво толкова ги лъжат и привличат, или им обещават, някой знае ли изобщо?

Е ти пък секта...

Тва са пирамидите, лошо няма стига да им се върже някой, някой да купи.

Майка ми преди години беше дистрибутор на Амуей. И като такъв взимаше продукти с отстъпка, и аз намазах с едно веро концентрат билково помня. А да и универсално почистващо и то с билки.

Не знам какво е продала ама то това беше целта де - да си накупим за нас с намаление.

Ами страхотни са им всички неща, но са скъпи и не са по джоба на българина.

В Америка може и да им се продават повече.

Някакви зомбита са тия. Супер досадни. Продават си вътре в сектата някакви продукти, на безумни цени, като сами се убеждават колко били качествени и екологични. А те всъщност са си като всичко останало на пазара. Правят си някакви сектантски събирания, за да привлекат нови хора. Една позната, която иначе уважавах и харесвах като човек, стана част от амуей и започна да ме занимава с простотиите им. Прекратих контактите си с нея.

• Автор
преди 3 часа, baitexpo написа:

Някакви зомбита са тия. Супер досадни. Продават си вътре в сектата някакви продукти, на безумни цени, като сами се убеждават колко били качествени и екологични. А те всъщност са си като всичко останало на пазара. Правят си някакви сектантски събирания, за да привлекат нови хора. Една позната, която иначе уважавах и харесвах като човек, стана част от амуей и започна да ме занимава с простотиите им. Прекратих контактите си с нея.

Точно, търсят те, че мак не те оставят на мира. Други фирми, било Тианде, козметика, Хейцове, и там др. Питат те, предлагат си продуктите и те оставят, а тези от амуей направо те побъркват, тормозят, ще кажеш че ще загинат ако не се вържеш. Какво толкова ги привличат са им промили мозъците?

преди 23 часа, haidukpikaso написа:

Е ти пък секта...

Тва са пирамидите, лошо няма стига да им се върже някой, някой да купи.

Точно това обяснявам, не искам никого да засягам и обиждам, но са повече от досадни, да търсят клиенти, хубаво, но при тези зомбита, чак да ти счупят тела от звънене, да ти обещават добри приятели, услуги и всичко останало само за да им се вържеш, ще кажеш че ще умрат ако не станеш техен клиент.

• 2 години по-късно...

Секти? Зомбита? Хора, вие наред ли сте? Като не разбирате нещо, не го коментирайте! Нито сме секта, нито сме зомбита! Съвсем нормални хора сме, които са решили да не плащат 100 процента надценка в магазина и да купуват боклуци,а да пазаруват по-умно, с 30 процента отстъпка. И не сме пирамида. Амуей е доказала, че не е пирамида. Осъдила е Съединените Американски Щати, доказвайки че не е пирамида! Преди да дрънкате глупости, вземете се поинтересувайте за какво точно става дума! Ми то по вашата логика, милиони хора по света са зомбита?! Айде стига глупости?

Редактирано от Теодора Мещерова (преглед на промените)

• 10 месеца по-късно...

За мен е наистина нещо, като секта. В друг аспект разбира се! Аз се дистанцирах, ако искам лекции научни или как да си оправя живота, все знам накъде да се насоча…  Пробвах козметиката им за лице след консултация с техния експерт…. Купих  козметика за около 350лв. Резултат : червени петна по лицето ужасно подуване под очите! “Експертът” им каза : мии с вода и физиологичен разтвор две седмици и опитай пак, да видим алергична ли си!!!! Ха  да не съм луда, като знам алергична реакция, какво може да предизвика! Подчертавам не съм алергенна( примерно), кожата ми търпи всичко ( явно не всичко). С една дума ако нямат тестери не се връзвайте. И това с анализа на кожата е бошлаф работа. Върнах продуктите ( защото уж до 90 дни можело) ще видим! Ама сега се усукват! Ако  не върнат парите, има КЗП. Имам и становище от дерматолог! До тогава ще пиша по форуми, защото не искам някоя майка / жена да събира последните си пари, за да заприлича на вапимир ( така изглеждам сега, а имам РД след три дни!!! Я сложи грим! Усмели се!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.