Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не може да се записва на USB Flash памет

Featured Replies

Здравейте,

Имам нова USB Flash памет. Няма и месец от както е закупена. На нея са направени не повече от 10 презаписа. Устройството е USB 3, 64GB.

Днес я включвам да добавя няколко файла. Реших да ги позиционирам в нова папка и натиснах да ми я създаде, но ефект никакъв.

Опитах пак и машината, в която я включих зацикли. Спрях експлорера като процес, но след стартирането му също така не можех да създам папка.

Рестартирах системата, която е Win 7 x64. Заредих USB Flash паметта и в нея имаше 2 създадени папки и информацията, която вече си беше там преди опитите ми.

Сега на нея не може да се пише, трие и т.н. Стана като устройство само за четене.

Някой има ли идея какъв е проблема и как да го отстраня?

Пробвай да я форматираш, но едва ли ще се оправи. Щом е нова, връщаш я към търговеца за подмяна. Често се случва USB памети да дефектират. Марка и модел? Колкото паметта е от най-евтините и неизвестни марки, толкова по-голям щанса е да имаш проблеми с нея.

• Автор
преди 14 минути, Raze написа:

Пробвай да я форматираш, но едва ли ще се оправи. Щом е нова, връщаш я към търговеца за подмяна. Често се случва USB памети да дефектират. Марка и модел? Колкото паметта е от най-евтините и неизвестни марки, толкова по-голям щанса е да имаш проблеми с нея.

Надписа бързо се изтри, от къде сваля информацията? Нещо като "platinet" или нещо от сорта пише. На каква марка да заложа.
А колкото до връщането на търговеца няма как. Има чувствителна информация, която не може да се изтрие.

преди 11 минути, [email protected] написа:

Има чувствителна информация, която не може да се изтрие.

Консултиране с търговеца или електрическо унищожаване/

преди 1 час, [email protected] написа:

Здравейте,

Имам нова USB Flash памет. Няма и месец от както е закупена. На нея са направени не повече от 10 презаписа. Устройството е USB 3, 64GB.

Днес я включвам да добавя няколко файла. Реших да ги позиционирам в нова папка и натиснах да ми я създаде, но ефект никакъв.

Опитах пак и машината, в която я включих зацикли. Спрях експлорера като процес, но след стартирането му също така не можех да създам папка.

Рестартирах системата, която е Win 7 x64. Заредих USB Flash паметта и в нея имаше 2 създадени папки и информацията, която вече си беше там преди опитите ми.

Сега на нея не може да се пише, трие и т.н. Стана като устройство само за четене.

Някой има ли идея какъв е проблема и как да го отстраня?

Това на какъв компютър се случва ? Да не е старичък и да има проблем с usb-тата? На друг usb порт пробвахте ли?

• Автор
преди 12 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Това на какъв компютър се случва ? Да не е старичък и да има проблем с usb-тата? На друг usb порт пробвахте ли?

Нямам идея колко е стар, но USB-тата работят, щом чете информацията. Пробвах на няколко порта, дори и на USB 3 портовете.
Ако знам как се прецакват така флашките, ще го правя нарочно с някои от тях :D

преди 6 минути, [email protected] написа:

Проблема си остана

тва като идея, а не че  непременно ще стане

запиши си всичко на друго място
с UltraIso, направи запис на имидж файл...става и с празен запис
бъгнати флашки и хардове съм поправял по този начин

пп

програмата се стартира с админски права...

Редактирано от дръндю (преглед на промените)

• Автор

Нищо не помогна. Дори форматирането не сработи. Но прочетох, че някои съветват да се чекне за грешки.
Чекнах за грешки и се оправи. Даже не знаех, че с флашка може да се оправи.

Луда работа!

image.png.06af5406d3d8d65378893ce117d2baa3.png

Препоръки за марка и модел на по-надеждна флашка, че на тази вече и нямам вяра.

преди 26 минути, [email protected] написа:

Препоръки за марка и модел на по-надеждна флашка, че на тази вече и нямам вяра.

Ползвам повече от 3г. китайски, включаем и PSSD / portable solid state drive / на DM ! Приятно съм изненадан от тях за което може да прочетеш и във фийдбека-а в Алито !

Намери си програмата HP Format tool. Форматирай е с нея. При неуспех със стандартното форматиране, пусни форматиране на low level format (от  програмата). 

Ако не се получи, и с нея или се възползва от гаранцията или отива във вечните електронни полета. 

Като марки USB флаш памети препоръчвам: Transcend, SanDisk. A-DATA. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.