-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
- 41122 отговора
- 678927 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от цър-вул
Уведомление за деинсталиране на Adobe Flash Player:
Microsoft също издаде актуализация за премахване на Flash за Windows 8/8.1/10. Това е KB4577586.
-
от [email protected]
Здравейте,
От една тренировъчна програм във фирмата останаха няколко флашки 60Gb. искаме да ги използваме, но са защитени и не могат да се форматират. Опитах с 4-5 програми от които запомних само AOMEI, но с нито една не се получава... През CMD влизам в Diskpart и изключвам Readonly, обаче във статуса си остава, както се вижда на прикачения скрииншот. Има ли вариант да се фоматират и да може да си ги польваме?
Поздрави,
Стоян
-
от mir[email protected]
Здравейте,
Някога случвало ли ви се е USB Flash памет така да се повреди, че да не можете нито да запишете нито да изтриете информацията от нея?
С течение на годините на няколко пъти ми се случва такъв проблем.
Предполагам, че тук има доста хора, които са в пъти по-наясно от мен от хардуера.
Въпросyт ми е следния: Има ли начин хардуерно да се направи нещо с Flash памет така, че никога да не може да бъде нито изтрита, нито добавена нова информация в нея.
Целта е да се запази информацията възможно най-дълго, защото съгласете се с мен при това разпространение на зловреден код, доста информация се губи безвъзвратно.
А и предполагам и други имат информация като снимки, справочна литература и тн., която искат да запазят за възможно най-дълго време.
Надявам се тук да има истински разбирачи, които да дадат компетентен отговор.
ПП: Същевременно съм пуснал темата на още няколко места и при развитие ще ви дам информация.
-
от salfie
Здравейте!
Имам проблем с флашката си:
Флашката работеше правилно. Реших да си кача едни файлове на нея и посредата на качването спря ми да качва файлове, даваше някаква грешка, сякаш 1 определен файл не може да се качи и цъках скип, уж да избегна проблема, но то беше на следващия и следващия ... Спрях процеса и реших да форматирам флашката по default предложенията. След това взе да ми дава грешка: write protect, не мога нищо да кача на нея нито да сваля, нито да я форматирам отново. Пробвах всякакви решения, които пише в интернет, дори изтеглих и програма(AOMEI Partition Assistant Standard Edition 8.6), с която да форматирам флашката, но пак без успех.
Ако някой знае другите решения за проблема, освен тези в интернет: с regedit-ра; командера, моля да помогне
Благодаря предварително!
-
от moonluna
Нямам много снимки и видеоклипове в компа, но паметта е доста пълна. Ще изтрия много папки, но ме е страх да не изтривам нещо важно. Имам няколко програми с голям размер, но не мисля, че само заради това е пълна паметта. Най-много простронство заема папката Program Files.
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.