Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пълномощно остава ли валидно при смяна на личната карта?

Featured Replies

Здравейте, искам да ви питам нещо. Има дадено генерално пълномощно да съпругата ми да ме представлява. Другия месец трябва да си сменям личната карата, сега се чудя дали пълномощно ще ми отпадне и трябва да извадя ново? 

Погледни в пълномощното фигурира ли номерът на товята карта. Защото си мисля, че там е само номерът на нейната. А от това следва, че не трябва да се прави ново пълномощно.

Мисля че става невалидно,защото в пълномощното има номера на личната карта.За всеки случай питай институциите където го изискват,пък може и да се смени само номера.

Питай някой нотариус. Идентификация е ЕГН, а не номер на картата. За какво ли в хиляди бланки пишат от кого и кога е издадена? Влачи се от поне 50 години. За улеснение на бюрократите да намерят картона по-лесно из рафтовете, когато нямаше компютри. То и навремето когато бях студент всекуи семестър попълвахме някакви "уверения" в които имаше графи какво участие съм взел в борбата против фашизма и капитализма. Аз и родителите ми. Малоумие.

Когато съм ходил из разни институции само проверяват ЕГН и адреса.

преди 13 часа, thegame999 написа:

Здравейте, искам да ви питам нещо. Има дадено генерално пълномощно да съпругата ми да ме представлява. Другия месец трябва да си сменям личната карата, сега се чудя дали пълномощно ще ми отпадне и трябва да извадя ново? 

Няма проблем! Дали ЛК на упълномощителя (респ. - пълномощника) бъдат сменени - пълномощното е валидно до изричното оттегляне!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.