Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с лан карта или нещо друго ?

Featured Replies

преди 20 минути, Kolev71 написа:

вътрешни

Направи един тест до най-далечната позволена точка.

преди 21 минути, цър-вул написа:

Направи един тест до най-далечната позволена точка.

Ти беше ми написал за турски и намерих три на бърза ръка, но явно си редактирал поста и сега виждам друго желание. Нека да е малко по късно, че имам човек при мен и ме чака. Но не срещнах Истанбул, а може би не съм видял от списъка.

ScreenShot005.jpg

И това е достатъчно. Коригирах се, защото от мен до турция са повече от 300 мили (ограничение на инсталирания под Windows инструмент) и турската територия е извън този обсег. Но за теб не е.

преди 1 минута, цър-вул написа:

И това е достатъчно. Коригирах се, защото от мен до турция са повече от 300 мили (ограничение на инсталирания под Windows инструмент) и турската територия е извън този обсег. Но за теб не е.

Забелязах, че на единия пишеше 230 мили но кой беше, кой го знае. Търсих Австралия, но си отвличам вниманието а имам човек при мен. Извинявам ти се.

• Автор

https://www.speedtest.net/result/11084030259

сега пак се оправи претоварване на мрежата ли има и аз не знам .

Kolev71 

ако е удобно направи един  тест до Ню Йорк на сървър Спринт същият , който аз пуснах тест . Знам че си на гигабитов нет но искам да видя разликата в моите и твоите скорости .

преди 7 минути, adersa написа:

https://www.speedtest.net/result/11084030259

сега пак се оправи претоварване на мрежата ли има и аз не знам .

Kolev71 

ако е удобно направи един  тест до Ню Йорк на сървър Спринт същият , който аз пуснах тест . Знам че си на гигабитов нет но искам да видя разликата в моите и твоите скорости .

Линкът ти при мен не се отваря и може би е заради това, че аз не ползвам Интернет експлорер, а само Cent brauzer.

преди 14 часа, adersa написа:

Преди малко направих 3 теста без рестарт на ланката от половин час и се оправи от само себе си пак вдига 90/90 пхах странно

Нищо странно няма, просто така работи интернет! А от 1 година насам нещата се влошиха малко...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.