Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с кредит към ОББ

Featured Replies

Здравейте, имам един проблем с банката ОББ, токущо ми звъннаха и ми казаха следното нещо "вноската ми на месец е 200лв,а искат още 100лв отгоре, защото нямало постъпления, а в договора изрично е написано месечна вноска 190лв,а аз внасям по 200лв. Лихвата била малка, не стигало парите за заплати, нещо си при което аз им затворих". Та въпроса ми е, могат ли да ми искат още 100лв,при положение, че месечната ми вноска е 200лв?

преди 23 минути, Малкия стар войник написа:

Та въпроса ми е, могат ли да ми искат още 100лв

Не и по този начин - по телефона. Прегледай си добре договора за подробности и провери какво е положението в някой клон на ОББ.

преди 1 час, Малкия стар войник написа:

Здравейте, имам един проблем с банката ОББ, токущо ми звъннаха и ми казаха следното нещо "вноската ми на месец е 200лв,а искат още 100лв отгоре, защото нямало постъпления, а в договора изрично е написано месечна вноска 190лв,а аз внасям по 200лв. Лихвата била малка, не стигало парите за заплати, нещо си при което аз им затворих". Та въпроса ми е, могат ли да ми искат още 100лв,при положение, че месечната ми вноска е 200лв?

Банка няма как да ти звънне в 18:30.

Ба мама му толко ли го закъсаха тия от ОББ-то, другия път като ти звънне тоя го питай нещо DMS кампания немат ли, да им дариме некй лев на 'ората.

Минималната ти вноска е 190 лв. Ако всеки път плащаш минимална, може да те начигарят с още лихва и така ще платиш двойно по-бавно с тройно повече лихва, че и повече. Например: взимаш 1000 лв. заем и ти казват 5 стотинки минимална вноска. Ще плащаш дорде си жив и вместо да върнеш 1200 лв. ще върнеш 35000 лв. :)  Дали са ти съвет, но ти си по-голям от тях, че и акъл търсиш, нищо че са те светнали!

преди 10 часа, Бонбон с катран! написа:

Минималната ти вноска е 190 лв. Ако всеки път плащаш минимална, може да те начигарят с още лихва и така ще платиш двойно по-бавно с тройно повече лихва, че и повече. Например: взимаш 1000 лв. заем и ти казват 5 стотинки минимална вноска. Ще плащаш дорде си жив и вместо да върнеш 1200 лв. ще върнеш 35000 лв. :)  Дали са ти съвет, но ти си по-голям от тях, че и акъл търсиш, нищо че са те светнали!

И къде я видя тази минимална вноска? Взимаш 1900 лв. заем и ти казват 190 лв. месечна вноска за 1 г. Има определена месечна вноска, в която влизат и лихвите,  и точка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.