Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да си направим футболна лига

Featured Replies

Включете се като се регистрирате и изградите свой отбор.

http://fantasy.premierleague.com/

Направих лига, в която всеки може да се включи. Ето кода, който трябва да въведете за да се присъедините към нашата лига. Code to join this league: 784023-110845 . Дал съм и името Kaldata League.

Заповядайте и успех.

П.С. Ако имате въпроси за присъединяването към лигата, ще се опитам да помогна.

oregonian_groupsmile.gif

Включете се като се регистрирате и изградите свой отбор.

http://fantasy.premierleague.com/

Направих лига, в която всеки може да се включи. Ето кода, който трябва да въведете за да се присъедините към нашата лига. Code to join this league: 784023-110845 . Дал съм и името Kaldata League.

Заповядайте и успех.

П.С. Ако имате въпроси за присъединяването към лигата, ще се опитам да помогна.

Там съм cool.gif

и аз искам ама ми кажи как да се регистриирам?конкретно. cool.gif

Още не си се регистрирал така ли? Натискаш адреса който ти е дал ostavime и после ти се отваря заглавната страница! там отиваш на Register , спазваш всичките стъпки и след това има в менюто след като си се регистрирал Leagues - там избираш Join the league - и пишеш кода който ти е дал ostavime!

Та ако всичко стане трябва да ни видиш там :wors:

Още не си се регистрирал така ли? Натискаш адреса който ти е дал ostavime и после ти се отваря заглавната страница! там отиваш на Register , спазваш всичките стъпки и след това има в менюто след като си се регистрирал Leagues - там избираш Join the league - и пишеш кода който ти е дал ostavime!

Та ако всичко стане трябва да ни видиш там :baby:

ok благодаря ще се пробвам cool.gif

Колкото повече, толкова повече. :)

:speak: от Мечо Пух :):)

То сега има малко пауза заради евроквалификациите и с нетърпение чакам да вкарат Стилиян в листата на Астън Вила, за да си го купя!!!

Чакам с нетърпение да видя как ще се представя отбора ми :angry:

Е па три отбора още не са включени! Това сигурно е щото има пауза в първенството, заради евроквалификациите!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

дам, затова е :whist: иначе ProTeam™ ще е хита на сезона biggrin.gif

Аз извадих Бербо от отбора ми, защото май няма да участва следващия кръг! sad.gif , заради контузията!

И аз съм вътре. Интересно ми е след като създам отбора и подредя кой къде да играе, не намирам допълнителни промени които трябва да правя или пък тактика която да създавам. Та аз ли не откривам или няма - всичко е до футболистите които си взел?

Да! Най-важното е в отбора си да имаш футболисти, които през кръга или през цялото първенство да са на ниво! Ако някой се контузи, се следи защото този футболист ще и дава нула. Правят се трансфери, и в крайна сметка се трупат точки от футболистите! Трябва изкъсо да се следи Премиер Лигата в Англия за да си сред лидерите!

Прави ми добро впечатление че България е сред първите 10 държави! cool.gif

Ето направете си отбори и в Шампионската лига!! Може да си вземете играчи и на Левски , евтини са :) Ама може и да поскъпнат при добра игра ;)

Ето го и сайта на футболната шампионска лига! Там също направих Калдата лига!! - http://en.uclfantasy.uefa.com/M/home.mc !!!!!

Редактирано от Galleony (преглед на промените)

Ееее и аз съм вътре !! :rolleyes: Ама кажете ми само как да продължа след като съм си направил отбора : екипи , подредба на играчите , избрал съм футболисти , сега как да му дам , че съм готов , щото се ми се върти едно и също ! Там смените да си оправям и т.н. ?

Тоби, ти сега следиш ли си отбора и точките за футболистите! В момента вървят повечето от мачовете в Премиер Лигата на Англия! Надявам се че всичко е наред с отбора и схвана каква точно е играта! Там дори има и игра за " Познай точен резултат", и сега следя доколко ще ги позная мачовете! cool.gif

# Team Manager Gameweek Total

1 ETAR VT Svetlogor Kirov 47 117

2 StanTheMan Stan Rosnev 28 101

3 g00g0_dRe4m_7e4m Gogo Trifonov 58 58

4 ProTeam™ Dimitar Apostolov 50 50

5 Sofia City Plamen Dimitrov 34 34

6 saffection Aleksandar Kolakov 29 29

7 Neftochimic Bourgas Georgi Nonchev 25 25

За настоящата седмица се движи добре отбора ми :P

Но ще ми вземе 16 точки за трансфери ццц :)

нещо прецаках

след като си избереш екип най-отгоре има select team и там написах ostavime така ли треа ?

Тя седмицата не е свършила още, аз очаквам да взема точки и утре, когато играе Ман Сити! А наистина ще е интересно и за Шампионската лига, така че ако искате регистрирайте и там отбори, само аз ли ще представям Левски и България ? cool.gif

Сори! Забравих да дам кода за да се присъедините към лигата в Шампионска лига - Code to join this league: 16535-3504

Редактирано от Galleony (преглед на промените)

ти пък остава да споделиш и за PS3-то и доста конкуренти ще дойдат biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.