Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам нов лаптоп

Featured Replies

Искам нов лаптоп, старият ми е вече на 3 години, мак боок про 13”.

Искам всъщност новият мак боок про с м1 чип, но все още няма да може да ползвам windows x86 в parallels и имат прекалено малко рам ...

Та мисля да взема по добре 13” мак боок про (по новата версия с 32гб рам)за работа и за кеф мак мини м1. Така хем ще поиграя с м1: хем ще мога джаста праста да поиграя някоя стара игра в паралелс. 

Илииии да си взема Виндовс Лаптоп с истинска графична карта само за игри ... (От дъжд на вятър), но като гледам лаптопа от фирмата ... някакв делл .... блах направо ми се отщява. .... може и плейстейшиън за игри 🤣

инпут е добре дошъл. Бюджет: да....  нещата струват пари.... да кажем 10к на машина (макс). Не искам да сглобявам нищо и не искам големи сандъци около мен. 

Искаш да кажеш, че даваш 10 000 лева и не казваш за какво ще се използва машината? Правилно ли съм рабрал?

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Искаш да кажеш, че даваш 10 000 лева и не казваш за какво ще се използва машината? Правилно ли съм рабрал?

Няа да една машина, а ще са няколко. Написал съм:

Мак мини м1 да го човъркам

Мак Боок Про работа и може би от дъжд на вятър някоя стара игра

или Виндовс лаптоп с по сериозна графична карта за забавление (така мак боок ще е само за работа) или плейстекшън

За работата ми  яма много значение каква е ос. Аз бих предпочел мак ос, но за момента всичко което ми трябва е кросс платформ.

не търся конкретни предложения а просто инпут

преди 22 минути, RandomRainbow9390 написа:

Мак мини м1 да го човъркам

Може ли да си аргументираш термина "човъркам" при мас мини-то?

преди 22 минути, RandomRainbow9390 написа:

или Виндовс лаптоп с по сериозна графична карта за забавление (така мак боок ще е само за работа) или плейстекшън

https://laptop.bg/laptops-asus-TUF_Gaming_A15_2021-asus_tuf_gaming_a15_fa506qmhn005

За Плейстейшъна мога да ти кажа, че имам познати, които се оплакват, че все още не могат да достигнат до него поради недостига....

За съжаление не мога да дефинирам човъркам. Искам да го имам да видя какво мога да правя с него. Как ще се. Държат аппс от ипад или ипфоне на десктоп компютър и подобни.

Мдааа аз пък мисла да си зема Секвоята че стар крафта нещо ми сече на тоя watson и мъ дразни яко, заделил съм тука некфи джобни 100 милки белким върже, ако не ша тряя да додавам от заплатата.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

преди 18 часа, JKirilov написа:

Купи си един обикновен лаптоп по избор и с останалите пари учи английски, че е много зле работата...;)

Мой английски си е супер. Не съм написал и една дума на наглийски, как разбра на какво ниво е моят?

преди 20 часа, RandomRainbow9390 написа:

Искам нов лаптоп, старият ми е вече на 3 години, мак боок про 13”.

Искам всъщност новият мак боок про с м1 чип, но все още няма да може да ползвам windows x86 в parallels и имат прекалено малко рам ...

Та мисля да взема по добре 13” мак боок про (по новата версия с 32гб рам)за работа и за кеф мак мини м1. Така хем ще поиграя с м1: хем ще мога джаста праста да поиграя някоя стара игра в паралелс. 

Илииии да си взема Виндовс Лаптоп с истинска графична карта само за игри ... (От дъжд на вятър), но като гледам лаптопа от фирмата ... някакв делл .... блах направо ми се отщява. .... може и плейстейшиън за игри 🤣

инпут е добре дошъл. Бюджет: да....  нещата струват пари.... да кажем 10к на машина (макс). Не искам да сглобявам нищо и не искам големи сандъци около мен. 

Microsoft Surface Laptop 3 15" например

преди 58 минути, RandomRainbow9390 написа:

Мой английски си е супер. Не съм написал и една дума на наглийски, как разбра на какво ниво е моят?

Поздравления, за сметка на това българския ти е на ниво 3 група ЦДГ.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

Цдг? Целодневна Детска градина??? Много забавен език :).

както и да е ... реших да направя точно като описано.

мак боок про 13” интел и мак мини м1. Поздрави и чиърс! Така ще мога да ползвам LightningDS директно от м1 макчето и като има по добри мХ мак бооци ще си взема тогава.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.