Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете ми laptop

Featured Replies

Добър ден,

смятам да си закупя laptop и в момента обмислям избора си на кой да се спра, като се надявам вие да ми помогнете (именно заради това пиша). Значи...за начало горната граница на цената е 1400 лева с включено ДДС! Моите изисквания към компонентите са следните:

минимум 60 GB HDD, RAM - 512 DDR (ако има възможност и за повече...това всъщност е един от най-важните компоненти за мен), процесор - задължително Intel-ски!!! Монитор - 15"...

laptop-а предимно за програмиране ще го ползвам...поне за сега...

Относно марките laptop-и...тук вече не съм никак наясно и се надявам вие да ме ориентирате кое ще е по-добро и кое си заслужава повече в моя случай. Да ми кажете някои предимства, недостатъци и т.н.

Горе долу това са моите изисквания...надявам се да съм дал достатъчно информация...и евентуално да ме ориентирате на какво да се спра.

Благодаря предварително!

Като начало ще ти дам един ЛИНК

Влез там и поразгледай. Няма начин да не си харесаш нещо.

Също така може да се поразходиш до Технополис и Техномаркет и да поразгледаш там какво предлагат. Също може да ги разпиташ и за гаранцията

Успех

:P

Аз ще ти дам един малко странен съвет!

След като се спреш на някой определен модел, най-добре отиди до официалния или представителния сервиз на фирмата производител и питай, какво ще ти кажат за модела, който си си избрал. Те ще ти кажат най-добре, кои са слабите му страни, за които трябва да внимаваш. Иначе може и по форуми да се поровориш за някакви отзиви.

Относно фирмите НЕ съм много компетентен, но съм чувал, че ACER, BenQ и Fujistu-Siemens са добри. Може много хора да имат различно мнение за тези фирми, но пак казвам, че НЕ съм много компентентен по този въпрос.

Успех!

DELL Latitude 120L, N304ICDR6N512, Cel-M 1.6Ghz 15.4" 512MB 60GB DVDWR Lan 802.11b/g 2.85kg 3Y

- 1474,40лв. с ДДС

AMILO - ТРЯБВА ДА ИМА НАЙ-МАЛКО 512ram и отделна графична карта 128 или 256 , процесора да е също мобилен с инсталирана от Фирмата операционна система.

AMILO - ТРЯБВА ДА ИМА НАЙ-МАЛКО 512ram и отделна графична карта 128 или 256 , процесора да е също мобилен с инсталирана от Фирмата операционна система.

За 1400 лв. едва ли може да се намери лаптоп с отделна видео карта!

Ето моето предложение от JarComputers за 1391 лв. с ДДС.

http://www.jarcomputers.com/cgi-bin/jar/sh...IEMENS20409D3ZA

За 1400 лв. едва ли може да се намери лаптоп с отделна видео карта!

Ето моето предложение от JarComputers за 1391 лв. с ДДС.

http://www.jarcomputers.com/cgi-bin/jar/sh...IEMENS20409D3ZA

Този е с Linux затова е толкава евтин

:P

Този е с Linux затова е толкава евтин

;)

Ми...да cool.gif

Защо да се плаща и операционна система след като можем сами да си я сложим (различна от Linux) :)

Но цената си е убийствена за този лаптоп :down:

Здравейте,

нищо лично относно FUJITSUSIEMENS-а но не е widescreen, а на мен лично много повече ми допада по широкия дисплеи. Аз лично имам лаптоп HP 1.6 Centrino (2Mb lvl 2 cache) 100 HDD , Dual layer DVD zapisvachka, up to 128 video интелско вградено, 910/915 Express Chipset Family, wireless. А забравих да кажа - 15" widescreen е. Засега съм абсолютно доволен, батерията държи 3 часа нормална работа и 2 часа на пълно натоварване. Лаптопа го купих преди 1 година за около 1400$ но си заслужава парите :rolleyes:. Да се върна към FUJITSUSIEMENS, работил съм на такъв, може и да не е бил същия но не ми направи добро впечатление, а относно Dell лаптопите - изключително дървени са..

Ми...да cool.gif

Защо да се плаща и операционна система след като можем сами да си я сложим (различна от Linux) :)

Но цената си е убийствена за този лаптоп :wors:

Само да вметна , че си нямаш представа (а може и да си имаш, знам ли) колко ти се улеснява живота когато Win-а не ти прави номера и не реве че не е регистриран. Аз го изпитах това на моя лаптоп. Просто поддръжката му е като песен в сравнение с останалите Windows-и cool.gif

@user157 - хареса ли се нещо или още избираш ? Ние тук си приказваме и даваме съвети, а от човека, който пусна темата ни вест , ни кост

:rolleyes:

Аз мисля че BenQ е най-подходящ...Познавам много хора който точно него исползват..Лично аз него щях да избера

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.