Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Контакт с фейсбук

Featured Replies

Наистина ли е не възможно да се свържем с Фейсбук? Променена ми е ролята в страницата ми от администратор на модератор. Писах къде ли не и до ден днешен нямам отговор. Моля за съвет.  

преди 7 минути, белчо78 написа:

Наистина ли е не възможно да се свържем с Фейсбук? Променена ми е ролята в страницата ми от администратор на модератор. Писах къде ли не и до ден днешен нямам отговор. Моля за съвет.  

Явно си настъпал котака.

Ще ти се обадят със сигурност когато ти свалят и модераторските права.

• Автор

Колев изглеждаш интелигентен човек, а се държиш детски. Пуснах тема някой да помогне, а не да ме съди.

преди 2 минути, белчо78 написа:

Колев изглеждаш интелигентен човек, а се държиш детски. Пуснах тема някой да помогне, а не да ме съди.

Благодаря но при условие че си бил Администратор и са те понижили , трябва ли по детски да питаш в този форум? Поискай коментар от Собственика на социалната мрежа. Смяташ ли че тук някой ще може да ти отговори на въпроса?

Едно нещо не разбрах, ако страницата е твоя и вече не си й администратор, кой е администратора й тогава?

преди 2 минути, ined написа:

Едно нещо не разбрах, ако страницата е твоя и вече не си й администратор, кой е администратора й тогава?

В такъв случай, щом страницата е негова и е понижен в модератор, той реално отново управлява страницата си при положение, че не си е назначил и друг модератор

• Автор

Бяхме администратори с жена ми. Сега само тя е администратор, но проблема е че аз вече немога да публикувам.

току-що, белчо78 написа:

Бяхме администратори с жена ми. Сега само тя е администратор, но проблема е че аз вече немога да публикувам.

Може би това е временна мярка за публикуването. Забраната се е получила от по горна инстанция от Администратор. 

преди 2 часа, белчо78 написа:

Не мога да помогна с конкретика, не щото не искам, а щото нямам фейсбук. 
Но докато се появи някой експерт, поне мога да се опитам, да обясня ситуацията.  
Та, приемайки въпросната страница условно за ваша (на вас и на жена ви) обща рожба, и изхождайки от практиката, че родителските права преимуществено се предоставят на майката, най-вероятно Фейсът и в конкретния  случай е отсъдил ... преимуществено. Което не винаги означава справедливо.

Извън шегата, желая успех.

преди 5 часа, белчо78 написа:

Бяхме администратори с жена ми.

Ами така кажи, ся я помоли да ти върне правата и друг път не прибирай почерпен по трети петли.

Извън шегата - От фейсбук не чакай отговор.

• 2 месеца по-късно...

Нищо няма преборите, фейса са императори и въобще не благоволяват да навлизат в обяснения. Два профила имам вече, в които не мога да вляза, а защо - години минаха, а си нямам никаква идея.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.