Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Профил в Гугъл

Featured Replies

Забравил съм си паролата за мейла в гугъл. За потвърждение е сложен вече несъществуващ тел. номер. В това приложение гугъл удостоверител нищо не става. Как да си възстановя паролата?

преди 4 часа, Petrov123 написа:

За потвърждение е сложен вече несъществуващ тел. номер.

Явно ще да е бил голям "умник" този който го е сложил този несъществуващ номер:hush:

току-що, цър-вул написа:

не мислиш - номерът е задаен преди време, после е сменен и не е обновен в профила.

Вярно, за това не сетих просто, ами немарливост.

преди 5 часа, Petrov123 написа:

Забравил съм си паролата за мейла в гугъл. За потвърждение е сложен вече несъществуващ тел. номер. В това приложение гугъл удостоверител нищо не става. Как да си възстановя паролата?

А резервен профил/мейл адрес?

И защо само един телефонен номер?

преди 7 минути, grizly написа:

Вярно, за това не сетих просто, ами немарливост.

Три пъти мерѝ (мислѝ), един път режѝ (говорѝ)!

• Автор
преди 1 час, jhoro написа:

А резервен профил/мейл адрес?

И защо само един телефонен номер?

Два са , и двата са стари. Какъв е линка за рековъри мейл? Това което намерих ми иска две имена, които не ги приема. Акаунта с @gmail.com ли трябва да се изпише?

преди 1 час, цър-вул написа:

не мислиш - номерът е зададен преди време, после е сменен и не е обновен в профила.

Или ноемра и всичко на акаунта си е ок, а пича иска да види с кой си хортува жена му.

преди 53 минути, Petrov123 написа:

Два са , и двата са стари.

Ако ще не два, а двайсет да са - щом не са актуални - все тая!!
Няма значение - стари или нови. Моят номер е от 18 години. стар ли е?

Какъв е линка за рековъри мейл?

По-рано беше казано

преди 4 часа, цър-вул написа:

Ето част от там:

Цитат

Въведете имейл адрес, свързан с профила ви
Ако бъдете помолени да въведете имейл адрес, който можете да проверите веднага, посочете този, който сте добавили към профила си. Ето някои примери:

• Имейл адресът за възстановяване ви помага да си върнете достъпа. Също така на него ви изпращаме известия относно сигурността.
  • Алтернативният имейл адрес е такъв, който можете да използвате за влизане в профила си.
  • Имейл адресът за връзка е мястото, където получавате информация за повечето използвани от вас услуги на Google.

Акаунта с @gmail.com ли трябва да се изпише?

Това ... въпрос ли е?

преди 51 минути, Bubbles написа:

Или номера и всичко на акаунта си е ок, а пича иска да види с кой си хортува жена му.

Че какъв му е проблема? Просто си „Добавя профил“.
Влизане в няколко профила едновременно

• Автор
преди 12 минути, Bubbles написа:

Или ноемра и всичко на акаунта си е ок, а пича иска да види с кой си хортува жена му.

Не бе, скоро форматирах харда и някои пароли са записани по-стари.

преди 1 минута, Petrov123 написа:

Не бе, скоро форматирах харда и някои пароли са записани по-стари.

Пароли ... на харда???

Запазените пароли са в акаунта!

преди 1 минута, jhoro написа:

Пароли ... на харда???

ми браузъра предлага да ги записва за да можеш автоматично да се вписваш...та кво се чудиш
а пъ Cent предлага експорт и импорт на пароли....тъй де, освен отметките и такава опция има

• Автор

Глупав ли си какъв си. Разбираш какво казвам.

-----------

Рековъри мейл е един и същ за няколко акаунта. Само с опцията за забравен мейл съм ги възстановявал. Както и с устройството на който е прикачен даден мейл, но точно този мейл в който не мога да вляза и точно който сега ми трябва е към телефон който не е в мен.

преди 1 минута, Petrov123 написа:

Глупав ли си какъв си. Разбираш какво казвам.

-----------

Рековъри мейл е един и същ за няколко акаунта. Само с опцията за забравен мейл съм ги възстановявал. Както и с устройството на който е прикачен даден мейл, но точно този мейл в който не мога да вляза и точно който сега ми трябва е към телефон който не е в мен.

Нагъл ли си ...

Хем питаш, хем говориш глупости, хем се фръцкаш!

• Автор

Дори и рековъри мейл и точните име и фамилия не пуска. Иска или автентикация чрез приложението или с смс към старите телефонни номера. Или да им пиша и да им дойде кефа.

bpWhId.jpg

ПОмня че преди можеше и имаше автентикатор за декстоп, сега не виждам да има, има някаква приставка за хром. Която още не съм я разгледал но ме съмнява да свърши работа.

Едно време бабите викаха внучетата си да им вдянат конеца в иглата, а сега да им въведат паролата за "Фейсбук".

На мен Хром ми пази паролите. Като цъкнеш горе в дясно върху профилната снимка (до трите точки) и после върху ключето, не ти ли излизат паролите които си ползвал в различни сайтове?

На мен Хром ми пази паролите. Като цъкнеш горе в дясно върху профилната снимка (до трите точки) и после върху ключето, не ти ли излизат паролите които си ползвал в различни сайтове?
Ти още ли вярваш в „Дядо Коледа”?
Я влез в друг акаунт и пак провери - какво пази Chrome!
Пак пароли, ама … други.
Сам казваш - „върху профилната снимка” - тоест, това са данни от твоя акаунт!
  • Автор

Пази старите пароли. Това е изкл'чително тъпо да ми иска само едно единствено устройство за автентикация, все едно значи трябва този телефон да го имам докато ползвам мейла

преди 22 часа, Petrov123 написа:

Пази старите пароли. Това е изключително тъпо да ми иска само едно единствено устройство за автентикация, все едно значи трябва този телефон да го имам докато ползвам мейла

А защо „пази старите пароли“?
Защото, когато се ползвали нова парола - не сте указали същата да се актуализира!

Колкото до начините за автентикация - при мен „излизат“ поне 6-7. Втори, трети, четвърти телефонен номер, втори, трети, четвърти, пети мейл адрес ...
Все неща, зададени от вас!

Телефони (апарати) и компютри сменям постоянно - профила ми в Гугъл си е един и същ, вече 12 години.

• Автор
на 15.06.2021 г. в 10:29, jhoro написа:

А защо „пази старите пароли“?
Защото, когато се ползвали нова парола - не сте указали същата да се актуализира!

Колкото до начините за автентикация - при мен „излизат“ поне 6-7. Втори, трети, четвърти телефонен номер, втори, трети, четвърти, пети мейл адрес ...
Все неща, зададени от вас!

Телефони (апарати) и компютри сменям постоянно - профила ми в Гугъл си е един и същ, вече 12 години.

Каква файда? Че то дори не им работи системата както са описали че би трябвало на забравена парола просто ми казва, че не можели да установят дали акаунта бил мой и дотам. И как точно да си вляза в мейла при забравена парола, като на забравена парола ми иска парола за да продължи? ММ? Видео искаш ли.

преди 27 минути, Petrov123 написа:

Каква файда? Че то дори не им работи системата както са описали че би трябвало на забравена парола просто ми казва, че не можели да установят дали акаунта бил мой и дотам. И как точно да си вляза в мейла при забравена парола, като на забравена парола ми иска парола за да продължи? ММ? Видео искаш ли.

Я пак?
Може и с видео.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.