Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Транспорт с автовоз от Холандия до България

Featured Replies

Здравейте,

Бихте ли споделили мнения за читава фирма, която извършва превоз на автомобили от Холандия? Опитвам се да си прибера личния автомобил, но офертите са, меко казано, доста солени. Също така, всеки ми обяснява как да внимавам с ,,колегите,, , защото те били чували за едни, които режат катализатори, драскат колите, ровят в личен багаж..и какви ли не още. 

Ако имате опит за споделяне, ще съм благодарна!

преди 20 часа, Филипов написа:

Сядай си в автомобила и се прибирай! Ще минеш с 200 euro - за гориво и малко винетки. Всичко друго ще е поне по 3.14.

Не се изказвай неподготвен. 200 евро за гориво само, ако е дизел или газ. И това при положение без винетките и аутобаните в Сърбия.Които са всичко 50 евро. И през Румъния да мине пак е толкова.

преди 19 минути, Valentin46 (Rossi) написа:

200 евро за гориво само, ако е дизел или газ

И?
А колко е с автовоз?

Цитат

Ето няколко примерни цени:

- Брюксел <> София или Пловдив - 500 GBP;

- Париж <> София или Пловдив - 780 GBP;

- Хага <> София или Пловдив - 550 GBP.

х1.16 > сума в евро - т.е. около 640 евра от Нидерландия

преди 22 часа, Valeriata написа:

Здравейте,

Бихте ли споделили мнения за читава фирма, която извършва превоз на автомобили от Холандия? Опитвам се да си прибера личния автомобил, но офертите са, меко казано, доста солени. Също така, всеки ми обяснява как да внимавам с ,,колегите,, , защото те били чували за едни, които режат катализатори, драскат колите, ровят в личен багаж..и какви ли не още. 

Ако имате опит за споделяне, ще съм благодарна!

Здравейте, бихте ли обяснили, защо не желаете да си приберете автомобила на ход? Аз съм докарал на ход доста автомобили от Нидерландия (Холандия се наричат само две провинции в Нидерландия Южна и Северна) С автовоз е минимум 400 евро, а дори автомобила ви да е бензинов пак толкова излиза с винетките. На моя другарка преди година с автовоза и до караха личния от България в Нидерландия, гумите и бяха сменени с някакви стари галоши. Както и автомобила е каран из България.Дошъл е с навъртян километраж. Както и с разбита предница. След като е престигнал се е наложило реглаж на предница веднага. Наскоро мой приятел даде бус пълен със стока да му го закарат на ход от Нидерландия  до България. Срещу съответното заплащане. Еми въпросния ми изглеждаше нискоинтелигентен циганин. Аз на такъв и магаре не бих поверил. Той качил още два човека в буса да кара до България.Плюс друг шофьор със съмнително свиделство за управление. Той карал някакъв бус. Аве страшни схеми от нашите Ганьовци. На моя приятел му трепереха да ли буса и стоката ще стигнат до България цели.Ако искате пишете на лични мога да ви съдействам автомобила ви да стигне нормално до България.

Поздрави и лека вечер!

преди 1 час, цър-вул написа:

х1.16 > сума в евро - т.е. около 640 евра от Нидерландия

======== кога ще престанеш да се обаждаш по теми , които не разбираш? Колко години живя в Нидерландия? Колко коли докара от там? Аз 20 години съм живял над 20 коли съм докарал Нидерландия- България и през Чехия и през Австрия и през Румъния и през Сърбия. И бензинови и дизелови и на газ.Марш от темата, че подвеждаш хората.

Редактирано от algor
Полека с обидите!!! (преглед на промените)

https://www.bglondon.com/bg/uslugi/transport-na-avtomobili-v-evropa

Цитат

Ето няколко примерни цени:

- Брюксел <> София или Пловдив - 500 GBP;

- Париж <> София или Пловдив - 780 GBP;

- Хага <> София или Пловдив - 550 GBP.

преди 41 минути, Valentin46 (Rossi) написа:

тикве-ник

Тиква с ник - за себе си ли говориш така ентусиазирано? Бъди много внимателен как употребяваш средството за въвеждане на информация!

на 8.06.2021 г. в 19:08, Valentin46 (Rossi) написа:

И през Румъния да мине пак е толкова.

Ами в Германия няма, има 9,40 euro австрийска винетка, в Унгария е 3500HUF = 20 лв или 16 euro ако платиш не във форинт. Задължителни са само за магистрала и ти препоръчвам да ги платиш. В Румъния е 3 euro + 3 или 6 за моста. И това е всичко.

преди 4 часа, Филипов написа:

Ами в Германия няма, има 9,40 euro австрийска винетка, в Унгария е 3500HUF = 20 лв или 16 euro ако платиш не във форинт. Задължителни са само за магистрала и ти препоръчвам да ги платиш. В Румъния е 3 euro + 3 или 6 за моста. И това е всичко.

Аз лично харесвам маршрута през братята Сърби. Около 12 евро е преминаването от там. Само магистрали 120км/ч. ограничение.  Но авторката явно си е решила проблема щом повече не писа.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.