Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой ако може да реши задачите да помага!

Featured Replies

IMG_20210616_070235.jpg

„Някой ако може да реши задачите да помага!“

А ти - защо не можеш!

преди 9 часа, jhoro написа:

А ти - защо не можеш!

Държиш ли да ти отговори? Кой да учи законите? Ом Кирхоф - тия не са от неговия клас, нито от Левски! :speak:

Много ми е интересно дори и да ти реши някой задачите ти как ще ги обясниш на предодавателя? И защо учите нещо, което не искате и не ви е от полза?

преди 15 часа, ivaylolevski написа:

IMG_20210616_070235.jpg

Ама все повече се убеждавам , че като се запишете програмиране и хоп тука на готово ще ви помогнат доста си се залагъл драги .

преди 16 часа, ivaylolevski написа:

IMG_20210616_070235.jpg

И така заканително с удивителен знак, не е малко арогатно, след като имаш нужда от помощ се ползва въпросителен знак и вълшебната думичка моля. 

В кое уни се записа? Какво следваш? Какви са ти възможностите, ний откъде да знаем, какъв ти е потенциала, за да ти помогнем.

Къде да наблегнем? Кое ти е слабото място? 

• Автор

Приятелю Аспект ,не съм тук за да ти давам обяснения и да се заяждам с някой.Ако не ти харесва молбата ми я подмини и си остани със здраве! Ако пък си решил да помогнеш го направи,въпреки удивителния който съм поставил😉😉😉😉

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Много ми е интересно дори и да ти реши някой задачите ти как ще ги обясниш на предодавателя? И защо учите нещо, което не искате и не ви е от полза?

Тук гледам сте се събрали каймака на интелигенцията , която има за задача да ти покаже колко несъвършен си и колко по добре би би било да стоиш в гьола или пък в строя .Просто сте смешни.Да точно това очаквах някой да ги реши и да ми ги прати тези задачи,без да ми философства и ръси мозъци!

преди 2 часа, adersa написа:

Ама все повече се убеждавам , че като се запишете програмиране и хоп тука на готово ще ви помогнат доста си се залагъл драги .

Така ли бре драгиИ къде в програмирането ще ми трябва електротехниката.може да не ми отговаряш и си остани с убежденията си и подминавай такива наглеци като мен,дръзнали да помолят нещо.

преди 11 минути, ivaylolevski написа:

Приятелю Аспект ,не съм тук за да ти давам обяснения и да се заяждам с някой.Ако не ти харесва молбата ми я подмини и си остани със здраве! Ако пък си решил да помогнеш го направи,въпреки удивителния който съм поставил😉😉😉😉

Тук гледам сте се събрали каймака на интелигенцията , която има за задача да ти покаже колко несъвършен си и колко по добре би би било да стоиш в гьола или пък в строя .Просто сте смешни.Да точно това очаквах някой да ги реши и да ми ги прати тези задачи,без да ми философства и ръси мозъци!

Така ли бре драгиИ къде в програмирането ще ми трябва електротехниката.може да не ми отговаряш и си остани с убежденията си и подминавай такива наглеци като мен,дръзнали да помолят нещо.

Никъде в поста си не съм твърдял подобно нещо. Питам съвсем сериозно и тези въпроси трябва да си ги зададеш ти самият. Ти дори не знаеш как се решава една задача. Нужно е обяснение на всяко едно решение, формула и прочие. Освен това, човек трябва да си цени уменията и знанията. Когато ти научиш материалът и разбереш тези задачи, ще разбереш и защо има такива коментари.

Няма как човек да е инвестирал време за учене, умения и знания и да дойде някой и да получи всичко наготово. Поне два реда да беше написал или конкретен въпрос да беше задал, който те мъчи.

• Автор
преди 4 минути, Емил Костов написа:

Никъде в поста си не съм твърдял подобно нещо. Питам съвсем сериозно и тези въпроси трябва да си ги зададеш ти самият. Ти дори не знаеш как се решава една задача. Нужно е обяснение на всяко едно решение, формула и прочие. Освен това, човек трябва да си цени уменията и знанията. Когато ти научиш материалът и разбереш тези задачи, ще разбереш и защо има такива коментари.

Няма как човек да е инвестирал време за учене, умения и знания и да дойде някой и да получи всичко наготово. Поне два реда да беше написал или конкретен въпрос да беше задал, който те мъчи.

Както и да е .Нямам време да споря. Явно знанията са за да имаме авторски права над тях.

преди 38 минути, ivaylolevski написа:

За да се запишеш да програмираш явно имаш и акъл . А за да решиш задачите сам тука трябва мозък да имаш .

Някой ако може да реши задачите да помага!

никой няма да ти ги реши наготово .

Ом Кирхоф - тия не са от неговия клас, нито от Левски! default_speak.gif

Ом е при медитацията.
9f551bb9ca0ce37c2781fd80a05867d6.jpg
Оммммм … омммм …

Ама „Кирхоф” … ???

Пп. „Който не знае Закона на Ом-а … да си ходи дОма!”
преди 2 часа, ivaylolevski написа:

Както и да е .Нямам време да споря. Явно знанията са за да имаме авторски права над тях.

И отново не можеш да разбереш за какво става на въпрос. Ще го разбереш обаче след време. Не мисли, че те нападам или  нещо от този сорт. Карам те да се замислиш!

Никой няма „авторски права” - най-малкото, защото не е автор.
Обаче … говорим за акъл (мислене). Това не е пирон - да ти го набият!

Ама и нахален бе! Хем нищо не знае, хем устато и нахално. Без капка срам. Решете ми задачата, че аз не мога. Ами като не можеш и не ти се учи има строежи. Там не ти трябва нито електроника, нито математика, най- малко програмиране!

И такова утре ще ти управлява нещо!

преди 16 часа, ivaylolevski написа:

Да точно това очаквах някой да ги реши и да ми ги прати тези задачи

Тези

преди 21 часа, Hristo52 написа:

Ом Кирхоф

отдавна са в небитието ... но за сметка на това:

Закон_на_Ом

и

Закони_на_Кирхоф

, и ред други пособия могат да се ползват и човек сам да реши поставената задача.

Именно по този начин след като сам реши човек задачата, може да попита дали правилно е постъпил и помоли евентуално за помощ, ако е сгрешил.

Помощ се иска когато си направил нещо, но не си сигурен дали е правилно. Да може да ти помогнат другите да отстраниш грешките си.

Това не е философия, а начин да разбереш начина по който би следвало да се изисква някакво решение на дадена задача. Първо даваш своето решение. После питаш дали е правилно!

Защо се страхуваш да покажеш грешките си?!

Само когато човек сподели грешките си за решаване на дадена задача може да му се помогне!!!

на 18.06.2021 г. в 0:10, jhoro написа:

А ти - защо не можеш!

Не се знае. Може да търси ученици тук ... или ... Може да е "нов" преподавател и изследва дали правилно е формулирал задачата ...

п.п. Трудно в днешно време се става преподавател и се измислят задачи, които могат да се решат ...

Може би е някакъв тест за интелигентност?!

преди 7 часа, dioib написа:

отдавна са в небитието

Верно ли? Добре, че ми каза...не знаех!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.