Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся драйвери за NVIDIA RIVA TNT 2 Model 64 prо

Featured Replies

Търся Драйвери за видио карта NVIDIA RIVA TNT 2 Model 64 prо? Ако някои може да помогне плссс

Редактирано от asen_dd (преглед на промените)

Търся Драйвери за видио карта NVIDIA RIVA TNT 2 Model 64 prо? Ако някои може да помогне плссс

За каква операционна система?

Carcass, даваш линк към най-новите драйвери, които най-вероятно ще работят зле с такава стара видео карта.

Ако е за Windows 9x/ME, опитай Detonator 10.80 (2.55MB).

Ако е за Windows 2000/XP, опитай Detonator 27.30 (3.6MB) или Detonator 28.90 (4.3MB).

Според мен най-лесния начин да намериш и свалиш драивери за Nvidia е така.

Натискаш с дясното копче на мишката върхо екран -> Свойства (Properties) -> настройки -> GeForce (версията на драиверите) -> в новопоявилия се страничен прозорец пак избирате GeForce (версията на драиверите) ->NVIDIA Information -> Driver Updates .

• 2 години по-късно...

здравейте и аз имам същият проблем,но немога да отворя нито един от посочените линкове,леле моляви кажете нещо че направо побелях! sad.gifsad.gif

за уиндолс хп ми трябва немога да намеря намерих от нвидиа един но той не стана sad.gif

когато вляза в нвидиа http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

и ми се скнира компютара и тегля дривера до тук добре ! инсталирвам го и ОП фала! sad.gif

исписва "The nvidia setup program could not any drivers that are combatible with your current hardware.Setup now will exit" и .. до там и миналият , който дръпнах пак така помагайте

Редактирано от gardon (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.