Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Можете ли да препоръчате сайт за пазаруване и доставка от Испания, Сърбия и Италия ?

Featured Replies

Здравейте! Виждам, че има много онлайн търговци, които предлагат услугите асистирано пазаруване - купуват стоката от съответния продавач и организират всичко по доставката до България. Такива услуги се предлагат най-вече за Англия, Германия и САЩ. За Испания за момента срещам Лерон и ggbg, но комуникацията с тях тече доста трудно,  докато за Сърбия и Италия не попадам на нищо подобно. Някои от нещата, които търся, се предлагат през amazon и ebay, други са в някакви сайтове от типа на olx и auction , за съответните страни. Ако някой е ползвал подобен тип услуга за Италия, Сърбия или Испания, ще съм благодарен ако сподели впечатления и препоръки.

В Ибей питаш на лично продавача дали мпже да изпрати артикула до България, в над 90% от случаите отговора е да, за останалите сайтове с изключение на Амазон може да се пробва също.

Също може да потърсиш небългарска компания която доставя в рамките поне на Европа или ЕС от желаните от теб страни.

• Автор
преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

закакво ти е сайта да носи до тук - нета е пълен с подобни превозвачи (посредници)

https://www.ggbg.bg/pages/prices

Е, аз точно това търся де - превозвач. Не е ставало въпрос самият сайт, на който се предлага стоката, да ми я превозва дотук. GGBG съм ги ангажирал с една доставка от Испания, но както казах комуникацията тече доста трудно с тях и дори не знам дали съм ги ангажирал всъщност да свършат нещо или само съм им превел пари залудо. Leron първоначално ми приеха поръчката за асистирано пазаруване, след което ми върнаха парите, защото продавачът им поставял някакви условия около начинът на плащане, които не можели да изпълнят. Нетът наистина е пълен с посредници, но основно от Германия, Англия и САЩ, а аз за тях вече си имам и вършат добра работа.

преди 5 часа, Bubbles написа:

В Ибей питаш на лично продавача дали мпже да изпрати артикула до България, в над 90% от случаите отговора е да, за останалите сайтове с изключение на Амазон може да се пробва също.

Също може да потърсиш небългарска компания която доставя в рамките поне на Европа или ЕС от желаните от теб страни.

Точно това им е хубавото на посредниците с асистираното пазаруване, че правят всичко това вместо  теб - от договарянето на стоката с продавача, през вътрешния транспорт в страната и самата доставка до България и до дома ми без да се занимава нито с митници нито с нищо. По принцип това в няколко такива сайта за посредничество и транспорт се предлага и за Испания, а и не би било толкова голям проблем ако стоките са предлагани само в ebay и amazon, но повечето не са. За Сърбия пък въобще не открих подобна услуга от български посредник, което ми беше много странно. Тоест, открих (поне за Италия), но така и не ми върнаха отговор на запитването за поръчка. Надявах се да е възможно да се получи с асистирано пазаруване, защото е по-изчистен и ясен вариант от това да се договарям първо с продавача, после с посредника, та с митници и т.н. За варианта с небългарска компания, която да извърши доставката дотук, не се бях сетил честно казано. Бих приел препоръка. Просто ми е странно, че нещата с Англия, Германия и щатите стават толкова лесно, а тук с една Сърбия дето е на хвърлей разстояние....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.