Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Philips 55PUS6262/12 и телефон Samsung J4+ нямат връзка.

Featured Replies

Здравейте.

Моят баща има проблем със свързването на телефона си (Samsung J4+)със смарт телевизора(Philips 55PUS6262/12).

Като пусне You Tube от телефона , няма проблем , прехвърля се картината на телевизора.

Когато се опита да свърже телефона с телевизора , успява да прехвърли само снимките и видеото от телефона.

Проблема идва , когато се опита да прехвърли нещо от браузера на телефона към телевизора.

В менюто на телефона , няма Smart View или подобно и изтеглихме Screen Mirror , като чрез него се прехвърлят само снимки и видео от телефона , без браузера.

Ще съм благодарен за помощ

преди 2 часа, lyubomirbg написа:

В менюто на телефона , няма Smart View или подобно и изтеглихме Screen Mirror

Това ,което искаш се прави с приложението Miracast.В характеристиката на твоя телевизор пише,че го поддържа.

Аз имам модела 6162. Като го купих 2018 година телевизора се свързваше от раз с браузера (Хром и Мозила - от компютъра и телефона). Една година по-късно, както и до момента, телевизора вече не се свързва с нито един браузер независимо дали е чрез телефон или РС/лаптоп. Miracast поддържа, но не се свързва. Инсталирах различни приложения, програми, но не и не. Изчел съм целия интернет + форуми, но не иска вече. И решение не съм намерил до момента. 

преди 12 минути, plmen88 написа:

Аз имам модела 6162. Като го купих 2018 година телевизора се свързваше от раз с браузера (Хром и Мозила - от компютъра и телефона). Една година по-късно, както и до момента, телевизора вече не се свързва с нито един браузер независимо дали е чрез телефон или РС/лаптоп. Miracast поддържа, но не се свързва. Инсталирах различни приложения, програми, но не и не. Изчел съм целия интернет + форуми, но не иска вече. И решение не съм намерил до момента. 

С даунгрейд на софтуера пробвай, може и да стане.

Преди няколко месеца му зададох фабричните настройки - същата работа.

А иначе Windows се свързва без проблем с телевизора и предава видео към него.

преди 30 минути, plmen88 написа:

Преди няколко месеца му зададох фабричните настройки - същата работа.

Става въпрос за инсталиране/връщане на фирмуер от годината когато още всичко е работило коректно.

https://toengel.net/philipsblog/supportforum/

Питай в форума на филипс кое как и какво трябва да направиш за да не стане грешка.

Сега четох нови мнения (от началото на тази година) относно същия проблем. Всички телевизори на Филипс до последната 6-та серия имат този проблем (от 7-ма нагоре не се наблюдава такъв). Единственото решение е връщане на актуализациите до по-стара версия. Според потребителя, на който четох коментарите, от Филипс знаят за проблема и работят по въпроса (вече от една година), но към този момент същият не е оправен. Първоначално от Филипс са смятали, че проблема идва от Miracast, но в последствие са установили, че е от фирмуера им. Я го оправят, я не. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.