Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Книга" за похвали.

Featured Replies

Понеже има "книга" за проблеми по отношение на сайта (платформата), то нека да видим с какво се е справила Калдата през това време, за да е такава, т.е. да дава свобода, но да не позволява свободия. 

п.п.

Това е във връзка с посещението ми в един железарски магазин, където има такава книга и освен оплакване може да, и похвалиш служителите, т.е. един клиент изказа устна похвала от работещите, и попита къде да изкаже похвалата си, а служителят му обърна внимание  къде да изрази въпросната похвала. 

Все пак освен проблеми със сайта има и положителни неща които е получил от него даден потребител. 

Нека започна с похвала към него! Възхитен съм!!!

преди 24 минути, dioib написа:

Понеже има "книга" за проблеми по отношение на сайта (платформата), то нека да видим с какво се е справила Калдата през това време, за да е такава, т.е. да дава свобода, но да не позволява свободия. 

п.п.

Това е във връзка с посещението ми в един железарски магазин, където има такава книга и освен оплакване може да, и похвалиш служителите, т.е. един клиент изказа устна похвала от работещите, и попита къде да изкаже похвалата си, а служителят му обърна внимание  къде да изрази въпросната похвала. 

Все пак освен проблеми със сайта има и положителни неща които е получил от него даден потребител. 

Нека започна с похвала към него! Възхитен съм!!!

И аз съм възхитен сега, но от...ТЕБ! 

В поста си нямаш нито една иконка(аватарче), с които обикновено оцветяваше всеки от тях. Молодец  летчик !

• Автор
преди 1 час, Kolev71 написа:

но от...ТЕБ! 

Това в случая не е важно.

Аз съм обикновен потребител ... 

Не очаквам, а давам, а това, че на теб не е потребно, то ти избираш дали ще дадеш нещо или да се изразиш чувството, че някой не е съпричастен към платформата и вреди на идеята. 

... Осъзнах твоята проблематика!!! 

п.п Не говоря какъв съм и за какво ползвам тази даденост от Калин, а за начина по който го дава!

преди 4 минути, dioib написа:

Това в случая не е важно.

Аз съм обикновен потребител ... 

Не очаквам, а давам, а това, че на теб не е потребно, то ти избираш дали ще дадеш нещо или да се изразиш чувството, че някой не е съпричастен към платформата и вреди на идеята. 

... Осъзнах твоята проблематика!!! 

п.п Не говоря какъв съм и за какво ползвам тази даденост от Калин, а за начина по който го дава!

За разлика от теб, аз съм тук от началото на създаването на сайта и форума и винаги когато е било необходимо съм изразявал положителните качества. Можеш да прочетеш, ако те интересува, почвайки с ник  LZ4JW.

• Автор
преди 6 минути, Kolev71 написа:

За разлика от теб, аз съм тук от началото на създаването на сайта и форума и винаги когато е било необходимо съм изразявал положителните качества. Можеш да прочетеш, ако те интересува, почвайки с ник  LZ4JW.

Без значение от "тежестта" си в тоя форум, то мисля, че не благодарение на теб се развива, а от потребителите.

п.п. ОК, усещам съпричастност, но аз нямам такава ... 

преди 1 минута, dioib написа:

Без значение от "тежестта" си в тоя форум, то мисля, че не благодарение на теб се развива, а от потребителите.

п.п. ОК, усещам съпричастност, но аз нямам такава ... 

Не виждам де четеш че е от мен. Разбира се, че основната част са потребителите.

• Автор
преди 5 минути, Kolev71 написа:

Не виждам де четеш че е от мен. Разбира се, че основната част са потребителите.

Това, че не го виждаш, не означава, че други го виждат.

Или какво, очакваш "потупване по рамото"?!

п.п. Не всяко безразличие е нихилизъм!!!

преди 7 часа, dioib написа:

където има такава книга и освен оплакване може да, и похвалиш служителите, т.е. един клиент изказа устна похвала от работещите, и попита къде да изкаже похвалата си, а служителят му обърна внимание  къде да изрази въпросната похвала. 

Има такава книга

https://www.kaldata.com/forums/clients/donations/1-подкрепи-съществуването-на-този-форум-направи-дарение/

• Автор
преди 5 часа, miro20 написа:

Има такава книга

Ползвал съм я. ;) 

п.п. Похвално е, че я споменаваш.

• 3 седмици по-късно...
на 23.07.2021 г. в 5:07, dioib написа:

Ползвал съм я. ;) 

п.п. Похвално е, че я споменаваш.

Между другото , хубаво е някак си тази функция с "книга за хвалби" да се приложи и към лайковете и полезността на дадени потребители.

Предлагам да има паричен кредит който да се харчи от "харесващите" . Така лицемерите и тролските групички дето си лайкват простотиите с цел трупане на рейтинг  ще отпаднат, а ще има истински благодарни хора, ценящи мнението на някого. С парична благодарност. Нека да е вуртуална 0.1 стотинка от кредит в профила , но вс ее нещо .

И ще е истинско .

• Автор
преди 6 часа, miro20 написа:

Предлагам да има паричен кредит който да се харчи от "харесващите"

Нека първо станат 1000. В другата "книга" е описано за какво ще се ползват средствата. Не мисля, че е удачно за "брой харесвания". По-скоро за пряк принос в развитието на форума, а това може да го прецени само МОЛ. ;) 

преди 15 часа, miro20 написа:

Между другото , хубаво е някак си тази функция с "книга за хвалби" да се приложи и към лайковете и полезността на дадени потребители.

Предлагам да има паричен кредит който да се харчи от "харесващите" . Така лицемерите и тролските групички дето си лайкват простотиите с цел трупане на рейтинг  ще отпаднат, а ще има истински благодарни хора, ценящи мнението на някого. С парична благодарност. Нека да е вуртуална 0.1 стотинка от кредит в профила , но вс ее нещо .

И ще е истинско .

Имаш комплекс, че за разлика от другите, теб никой не те "лайква"? А сигурен ли си, че проблема не е у теб?

на 11.08.2021 г. в 5:39, dioib написа:

Нека първо станат 1000. В другата "книга" е описано за какво ще се ползват средствата. Не мисля, че е удачно за "брой харесвания". По-скоро за пряк принос в развитието на форума, а това може да го прецени само МОЛ. ;) 

"развитието на форума" е едно, а в случая с потребителите е друго.

Ей го единия комплексар от тролската групичка над мен вече писна  :)  Той горкия освен да ходи подир мен и да троли друго не прави

Намерил си е цел в животеца горкия...  други си няма :giggle1:

• 9 месеца по-късно...
  • Автор

Отново да похваля администрацията на форума за безпристрастността и умерената политика по която позволяват в доволна степен свободна изява на потребителите. 

Чрез въпросната политика могат да се получат данни за социално проучване на хората които боравят с IT технологии. 

Браво!

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Браво за пореден път!!!

Без умисъл употребих вулгарна дума и филтъра е добър. 

Хареса ми начина по който е направен този автоматичен "редактор". 

За пореден път съм възхитен от платформата!

Успех!

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Поздравления за повишената модерация в раздели софтуер и хардуер.

Считам, че по този начин ще се намали раздразнението на някои за които са важни тези конкретни форуми. 

Успех!

Поздрави за темата, похвала за администрацията на форума ,че са намерили баланса между свободата на писане и модерация в темите - това беше първото което ми направи впечателние след отсъствието ми от форума. 

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Едно от доброто в тоя форум е не само да намериш свои еднакво мислещи, а и да намериш своята "целева ниша" в която да реализираш твой проект. 

Бих казал, че свободния форум дава възможност да се изследват "целилите клиенти". Да се ориентираш какви са изискванията на мнозина и си избереш "целевата клиентела", която да ти даде възможност да продадеш своята идея и/или разработка. 

Всеки начинаещ в някакъв бизнес, може да разбере дали това което има като бизнес намерение е постижимо или му е необходимо точно определен "контингент" който да му носи доволно доходи. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.