Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, може ли да ми препоръчате камери които могат да се наблюдават в реално време и със аудио чрез монилен телефон или друго устройство, имам нужда от 4 камери от който 2 ще бъдат на едно място а другите 2 на друго , и до двете места има достъп до компютър и интернет ако е нужно. Благодаря.

Ето ти една доказала се марка:  TUYA-PTZ - Full HD WiFi PTZ .  Покрива всички твои изисквания.

преди 10 минути, Beowulff написа:

Също така дали става и за вътрешно помещение

Става разбира се.Това,че е за външен монтаж е просто един плюс,защото е влагоустойчива и издържа на по големи температурни разлики.Може да се използва навсякъде,където има достъп до wifi.

Мите - а какво ще кажеш за TRX-ROBOT20? Гледам в момента - доста прилична цена от 57,30 лв. ... и надолу за количества.

преди 21 минути, jhoro написа:

Мите - а какво ще кажеш за TRX-ROBOT20? Гледам в момента - доста прилична цена от 57,30 лв. ... и надолу за количества.

Става,но е само за вътрешен монтаж.Не е пригодена да издържа на влага и температурна разлика.Но тук трябва да отбележа,че TUYA,не е случайна марка,а си е една от водещите в този бранж.Така,че не могат да се сравняват с тази евтинката...Сам трябва да знаеш,че за да бъде евтин продукта,трябва да икономисат от чарковете вътре,както и от самото им качество и това е за сметка на стабилноста на изделието.

преди 35 минути, Димитър 59 написа:

Става, но е само за вътрешен монтаж. Не е пригодена да издържа на влага и температурна разлика. Но тук трябва да отбележа, че TUYA не е случайна марка, а си е една от водещите в този бранж. Така, че не могат да се сравняват с тази евтинката... Сам трябва да знаеш, че за да бъде евтин продукта, трябва да икономисат от чарковете вътре, както и от самото им качество и това е за сметка на стабилноста на изделието.

Погледна ли страницата? ;)
Евтинката“ е такава в момента - 166,25 лв. 57,30 лв. Намалена е три пъти.

Освен това - не съм говорил за външен монтаж, питах „за вътре“ и по принцип.

преди 19 минути, jhoro написа:

Погледна ли страницата? ;)

Ти пък чак за такъв ли ме взе?Гледах я и казах какво мисля за нея.Нямам конкретно мнение за модела,но за парите си струва.Затова казах „става“.Ще върши работа,докато се износят пластмасарийките вътре...

преди 22 минути, Димитър 59 написа:

Ти пък чак за такъв ли ме взе?

Бе де да знам - затова питам! Жега е ...🌞

Щото - каза 

преди 6 часа, Димитър 59 написа:

Ето ти една доказала се марка:  TUYA-PTZ - Full HD WiFi PTZ . 

но това е цяла марка.
Тук гледам TUYA TY-2000PTZ-S за 118,00 лв. регулярна цена.
По-евтино е от другата.

преди 1 час, jhoro написа:

Тук гледам TUYA TY-2000PTZ-S за 118,00 лв. регулярна цена.
По-евтино е от другата.

Това също е на Tuya,но друг модел.Ако продължиш да търсиш,ще  откриеш Америка и ще разбериш,че имат още модели...Всеки си е с различни характеристики,затова има разлика в цената.

преди 39 минути, Димитър 59 написа:

Това също е на Tuya,но друг модел.Ако продължиш да търсиш,ще  откриеш Америка и ще разбериш,че имат още модели...Всеки си е с различни характеристики,затова има разлика в цената.

Добре бе човек, ама ТИ ... не си дал модел! Предлагаш МАРКА!

преди 9 часа, Димитър 59 написа:

Ето ти една доказала се марка:  TUYA-PTZ - Full HD WiFi PTZ .

преди 2 минути, jhoro написа:

Добре бе човек, ама ТИ ... не си дал модел! Предлагаш МАРКА!

Я да видим,какво съм предложил: TUYA-PTZ - Full HD WiFi PTZ    ,това е един модел от марка TUYA... ,човека много лесно си го намери същият.

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Я да видим, какво съм предложил: TUYA-PTZ - Full HD WiFi PTZ    ,това е един модел от марка TUYA... ,човека много лесно си го намери същият.

Я да видим, какво си предложил .... 

преди 11 часа, Димитър 59 написа:

Ето ти една доказала се марка:  TUYA-PTZ - Full HD WiFi PTZ .  Покрива всички твои изисквания.

Същото ли е? Не е! В първия пост нямаше линк!
Пп. Търговеца (сайта) е същия.

Поне си признай! Няма да те бием ... много!

преди 23 минути, jhoro написа:
преди 11 часа, Димитър 59 написа:

Същото ли е? Не е! В първия пост нямаше линк!

Нямаше линк в първия пост,но модела беше точно записан,защото така реших да бъде!Целта беше човека да си потърси по-добра оферта.

преди 23 минути, jhoro написа:

Поне си признай! Няма да те бием ... много

А ти защо не си признаеш,че не си разбрал,че дадох точно написан модел?Няма да ти потънат гемиите...

преди 14 минути, Димитър 59 написа:

Нямаше линк в първия пост, но модела беше точно записан, защото така реших да бъде! Целта беше човека да си потърси по-добра оферта.

А ти защо не си признаеш, че не си разбрал, че дадох точно написан модел? Няма да ти потънат гемиите...

Добре де!

ПРИЗНАВАМ СИ! НЕ РАЗБРАХ, ЧЕ ТОВА Е ТОЧНО ИМЕ НА МОДЕЛ!
Както нямаше и линк - останах с убеждение, че говориш за марка и конкретни възможности - „резолюция - Full HD“„свързаност - WiFi“, „Ingress Protection Code“ ...

Доволен ли си?
Сипи сега по една бира!    :beer:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.