Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пазаруване от banggood - връщане на стока

Featured Replies

За пръв път пазарувам от banggood.com. Купих си 2 продукта - таблет Alldocube iPlay 8T и калъф 8 инча за Alldocube iPlay на по-нормални цени спрямо алиекспрес.

Таблета бързо пристигна на адрес с куриер, очаквах от Китай, но куриера каза че идва от Белгия. Ден по-късно пристигна и кейса за таблета.

Обаче калъфа се оказа че не отговаря на размерите, по-малък е и по никакъв начин не мога да вкарам таблета. Не знам дали не са ми изпратили кейс за 7 инча таблет. В алиекспрес можеш да обжалваш, но тука не виждам дори как мога да се свържа с магазина, освен това тези кейсове са изчерпани като количество и страницата с описанието им не съществува. Направих снимки, но не знам къде да ги изпратя.

Някой който е пазарувал от там или има подобен случай може ли да ми подксаже към кого трябва да се свържа, към администеацията на сайта ли, кой защитава правата на покупателите? Очаквам или да ми изпратят нов кейс с правилните размери и аз да върна този или да ми върнат парите и от друго място да го закупя, но за момента не знам каква е процедурата.

• Автор
преди 2 минути, Coco1 написа:

Благодаря, ще ги прочета.

Сега забелязах опцията return/repair, ще се възползвам от тази форма.

преди 1 час, jordanp написа:

За пръв път пазарувам от banggood.com. Купих си 2 продукта - таблет Alldocube iPlay 8T и калъф 8 инча за Alldocube iPlay на по-нормални цени спрямо алиекспрес.

Поредния,който пазарува и даже ... не знае откъде!

Aliexpress не е търговец - за да има конкретни цени! Aliexpress е платформа, през която търговци си предлагат стоката.
Там рекламациите минават лесно и бързо, щото всеки търговец има вътрешен рейтинг. И ако се издъни няколко пъти - става спомен!

• Автор
преди 4 минути, jhoro написа:

Поредния,който пазарува и даже ... не знае откъде!

Aliexpress не е търговец - за да има конкретни цени! Aliexpress е платформа, през която търговци си предлагат стоката.
Там рекламациите минават лесно и бързо, щото всеки търговец има вътрешен рейтинг. И ако се издъни няколко пъти - става спомен!

Да, запознат съм че от алиекспрес предлагат търговци стоката си, но това което търсех беше с най-изгодна цена от въпросния сайт banggood.com. Като пазаруващ за пръв път от там, сега ще науча условията с негативен опит.

преди 9 минути, jordanp написа:

Да, запознат съм че от алиекспрес предлагат търговци стоката си, но това което търсех беше с най-изгодна цена от въпросния сайт banggood.com. Като пазаруващ за пръв път от там, сега ще науча условията с негативен опит.

За един бит - двама небити дават!

Понеси минал тънко - един кейс ...
Пък може да ти уважат рекламацията.

• Автор
преди 3 минути, jhoro написа:

За един бит - двама небити дават!

Понеси минал тънко - един кейс ...
Пък може да ти уважат рекламацията.

Може да са 30 лв., но не ми се прежалват. Подадох рекламация със снимки, ще видя какъв ще резултата.

преди 2 часа, jordanp написа:

Може да са 30 лв., но не ми се прежалват. Подадох рекламация със снимки, ще видя какъв ще резултата.

30 кинта за калъв от Китай?
Ти нормален ли си?
Повече от 5-10лв. значи си се прецакал.

преди 13 минути, Bubbles написа:

Ти нормален ли си?

Ти пък го оправи!
За 10 лена от Бг - изкара 7-8 месеца. За десетина паунда от Юк иго ползвам трета година.

И това за 5" телефон. Неговото е таблет - 8".

преди 26 минути, jhoro написа:

Ти пък го оправи!
За 10 лена от Бг - изкара 7-8 месеца. За десетина паунда от Юк иго ползвам трета година.

И това за 5" телефон. Неговото е таблет - 8".

От Али експрес за €2,53 за Xperia XZ3 който е 6 инча, кара вече сума време.

• Автор
преди 45 минути, Bubbles написа:

Ти нормален ли си?

Ако ми имаше калъф за 10 лв. за таблет "Alldocube iPlay 8T" щях да купя за такав цена. Първото което, когато търсех не се намираше лесно, в алиекспресс имаше 1 предложение и в banggood още 2. Видимо и 3-те предлагаха едно и също, но избрах по изгодното като цена. Като качество съм доволен (само размера не пасва, имам друг таблет с калъф от китай, пета година кара кейса и е като нов.  В България преди и сега не намирам, има много на но за други инчове таблти от модела.

преди 1 час, jordanp написа:

Ако ми имаше калъф за 10 лв. за таблет "Alldocube iPlay 8T" щях да купя за такав цена. Първото което, когато търсех не се намираше лесно, в алиекспресс имаше 1 предложение и в banggood още 2. Видимо и 3-те предлагаха едно и също, но избрах по изгодното като цена. Като качество съм доволен (само размера не пасва, имам друг таблет с калъф от китай, пета година кара кейса и е като нов.  В България преди и сега не намирам, има много на но за други инчове таблти от модела.

Ето в Amazon на цена £7.95.

https://www.aliexpress.com/wholesale?trafficChannel=main&d=y&CatId=0&SearchText=case+for+Alldocube+"iPlay8T"

Ще платиш и 10-15 кинта на пощаджиите до Китай...
По-добре го продай тук, а си купи друг. 

• Автор
преди 30 минути, цър-вул написа:

https://www.aliexpress.com/wholesale?trafficChannel=main&d=y&CatId=0&SearchText=case+for+Alldocube+"iPlay8T"

Ще платиш и 10-15 кинта на пощаджиите до Китай...
По-добре го продай тук, а си купи друг. 

До сега не съм връщал стока, но си мислех че обикновено е за сметка на продавача. Ако е така, това променя обстоятелства и не ми е изгодно да го връщам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.