Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да спра задължителните актуализации на приложения на Андроид?

Featured Replies

Здравейте , разбиращи хора! 

Аз съм жена. От няколко седмици таблета ми щом го включа, веднага започва да актуализира приложенията, като пише "задължителна актуализация". Допреди това само показваше , че има актуализации на приложения и аз влизах и си актуализирах само, които ползвам.

Проблемът е с актуализацията на приложение Google. От две години това приложение не може да се актуализира, изтегляне много дълго и накрая ми блокира таблета и той се рестартира. Актуализацията е неуспешна. Така и днес, когато се опита да се актуализира от само себе си. Преди няколко дни също. Всеки път ми блокира таблета.

Как да спра задължителното актуализиране. Има опция "анулиране на всички", но не знам дали това е за тази цел.

Хайде сега... ние, нъжете боба го хапваме, не гадаем на него :)

Моля, посочи модел.марка на таблета и версиятана на Андриоид! Освен, това, каква е ситуацията със свободната памет - все пак "пакета" някъде трябва да се съхрани и след това да се инсталира. Апликация Google...  не знам какво е

• Автор

А, извинявам се - Lenovo TB3 -730X

Android 6.0 , но системата беше актуализиране преди година и половина или повече и не знам сега дали е 7. Хал хабер си нямам. 

Последната актуализация на системата НЕ е правена, защото е прекалено голяма 357MB

Отваряте бакалията на Гошо(Google play), докоснете аватара на профила си, за да се отвори менюто, изберете "Параметри", след това от новото меню "Мрежови настройки"(Или както е преведено на български или езика който използвате(нещо в този смисъл ще е), изберете опцията "Автоматично обновяване", изберете "Не обновявай автоматично".
Повече няма да ви се обновяват приложенията, нито Гошо ще ви досажда със съобщения колко е важно а си обновите приложенията. :)

преди 5 часа, Mediterranean написа:

Последната актуализация на системата НЕ е правена, защото е прекалено голяма 357MB

375 МВ. не са много!Това е размера на едно видео снимано от таблета.Разгледай си внимателно видеозаписите и изтрий тези,които не са станали хубаво,а другите ги копирай в компютър за да ги запазиш.Така се освобождава най-много място.Тогава няма да забива.

• Автор
преди 16 часа, lupis написа:

Това "таблетче" е много зле- забива постоянно, ама с тия параметри толкова...

Издържа на падане отвисоко поне.😊

• Автор
на 18.08.2021 г. в 2:49, Bubbles написа:

Отваряте бакалията на Гошо(Google play), докоснете аватара на профила си, за да се отвори менюто, изберете "Параметри", след това от новото меню "Мрежови настройки"(Или както е преведено на български или езика който използвате(нещо в този смисъл ще е), изберете опцията "Автоматично обновяване", изберете "Не обновявай автоматично".
Повече няма да ви се обновяват приложенията, нито Гошо ще ви досажда със съобщения колко е важно а си обновите приложенията. :)

Това не стопира задължителното актуализиране, защото тръгва да се изтегля веднага щом включа таблета.

Въпросът ми е, това приложение ако се деактивира, как ще ползвам Ютуб и всичките свързани с Гугъл приложения. Те ще работят ли?

Благодаря предварително!

преди 15 минути, Mediterranean написа:

Това не стопира задължителното актуализиране, защото тръгва да се изтегля веднага щом включа таблета.

Въпросът ми е, това приложение ако се деактивира, как ще ползвам Ютуб и всичките свързани с Гугъл приложения. Те ще работят ли?

Благодаря предварително!

аз ползвам PC с windows 7  като съм забранил всички ъпдейти от години и си работи всичко

но вашият случай него знам този андроид таблет и тнт

• Автор

На това не може да се забрани. Когато те преценят, пускат задължителни актуализации на всички, за поправка на грешки от предишни актуализации. И настройките не важат. 

Само че аз предишните актуализации Google не съм ги правила и нямам нужда от сегашните. А и не се инсталират, колкото и да пробвам. 

Цитат

Notifications and Quick Settings Swipe down from the top of the screen to view system notification messages and quick settings. By tapping on switch, you can quickly turn a number of frequently used functions on or off

Цитат

. Open System Update and then click Schedule updates under the “Advanced” section. Uncheck the box “Enable monthly check for updates”. Congratulations!

За да не ти се обновяват приложенията, отваряш гугъл плея и в настройките му спираш обновяванията. Това е начинът и трябва да стане.

преди 11 часа, Mediterranean написа:

Благодаря предварително!

Кое приложение ако се деактивира?
Гугъл плей ли?
Деактивирате го и си позлвате друг магазин за приложения или пък не ползвате никакъв, това няма да пкаже ефект върху другите приложения.

• Автор
преди 17 часа, lupis написа:

За да не ти се обновяват приложенията, отваряш гугъл плея и в настройките му спираш обновяванията. Това е начинът и трябва да стане.

Направих го, но това не спира задължителните актуализации, които те са преценили че трябва да са задължителни.  Дори го пише в общите им условия.

преди 12 часа, Bubbles написа:

Кое приложение ако се деактивира?
Гугъл плей ли?

Не, приложението се казва само Google. Когато кликна върху иконката, се появява малко прозорче, в което са включени Карти, Снимки, Hangouts, търсачка Гугъл , Диск и още две-три.

Това приложение ми създава проблема.

преди 1 час, Mediterranean написа:

Не, приложението се казва само Google. Когато кликна върху иконката, се появява малко прозорче, в което са включени Карти, Снимки, Hangouts, търсачка Гугъл , Диск и още две-три.

Това приложение ми създава проблема.

Ако имате предивд това на снимката, то не е приложение а папка и няма как да ви създава проблеми.

Screenshot_20210821-020647.png

• Автор
преди 1 час, Bubbles написа:

Ако имате предивд това на снимката, то не е приложение а папка и няма как да ви създава проблеми.

Да!

Неговите актуализации ми създават проблеми. Защото винаги инсталирането е неуспешно.

преди 2 часа, Mediterranean написа:

Неговите актуализации ми създават проблеми. Защото винаги инсталирането е неуспешно.

"Неговите" - на кое точно? Колегата ти каза, че в тази папка са няколко гугълски приложения. Ако може, дай скрийншот на грешката.

преди 2 минути, bornofash написа:

Аз съм деактивирал Гугъл приложението и останалите гугълски си работят без проблем.

Истината е Huawei, от новите модели ;) . Няма Google - няма проблем.

преди 4 часа, Bubbles написа:

Почти сигурен съм, че има предвид ей това

IMG_20210821_070526.thumb.png.484b65c9fcbfb51ed62ac7dfaddfc6b6.png

В новите му версии е преименувано само на Google. На телефона ми, където не е деактивирано, заема половин гигабайт в момента.

• Автор
преди 18 часа, bornofash написа:

Почти сигурен съм, че има предвид ей това

IMG_20210821_070526.thumb.png.484b65c9fcbfb51ed62ac7dfaddfc6b6.png

В новите му версии е преименувано само на Google. На телефона ми, където не е деактивирано, заема половин гигабайт в момента.

Да, точно това е!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.