Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хостинг в "Kali"

Featured Replies

Здравейте!Хоствам три сайта,в Kali през Tor.На два от тях,нямам никакви проблеми.Но,на третият,не ми излизат снимки,таблици...Само текст.Предложения?Без да ми се обеснява,колко съм тъп.

преди 6 минути, adobeaa написа:

Здравейте!Хоствам три сайта,в Kali през Tor.На два от тях,нямам никакви проблеми.Но,на третият,не ми излизат снимки,таблици...Само текст.Предложения?Без да ми се обеснява,колко съм тъп.

А там, където трябва да има снимка излиза ли ти информация, че я има. Линкът валиден ли е?

Не.Нищо.Само написаното.Забравих...В Chrome,Mozzila,Opera,дори и в IE,излиза както трябва.

преди 18 минути, adobeaa написа:

Не.Нищо.Само написаното.Забравих...В Chrome,Mozzila,Opera,дори и в IE,излиза както трябва.

Този сайт с какво е правен - CMS платформа, чист HTML,CSS или с някакво приложение? 

CSS

преди 22 минути, adobeaa написа:

CSS

Тоест HTML,CSS и т.н. Този, който е правил сайта да си провери линковете и въобще да си провери кода. Ако е сменен пътят до снимките като се зареди сайтът ще показва, че даденият ред от кода е снимка. Може също да се пробва ако се забрани CSS дали ще се заредят снимките.

Сайта,съм го правил аз.Кода е проверен 15 пъти.Не ми е първият.Както казах-на другите браузери,няма проблем.Сега преинсталирах,тръгна.Явно е бъг.Лошото е че трябва да взема друг адрес...Благодаря за отзивите.Ще оставя темата,отворена.

Да.Не исках,да се обеснявам.Ако трябва-ще.За другите потребители,с по-малък опит.

Значи,ОК.Вариант-първи.На жената казваш,че си при любовницата.На любовницата казваш,че си при жена си.А ти,си стоиш в килера и разглеждаш тихо,документацията на "Кали".Вариант-втори.Взимаш си,дванадесет "Radeberger",пускаш си "Judas Priest" ,телиш някакво дистро,Balena Etcher,флаш-ка и инсталираш.Учиш,малко "код".Ако те мързи и/или не ти се занимава-GOOGLE.Както и да е...в "Млечният път" има двеста милиарда звезди и неизвестен брой планети.В обозримата вселена,ема сто милиарда галактики-кой съм аз,в този списък,да ви давам насоки,на собствена глава.Който има желание,да пита.

@adobeaa Деца имаш ли? Ако нямаш, започвай да мислиш за деца дали можеш да ги имаш, още от сега. Че може да забравиш за Kali и за планетите. Ако имаш деца, започвай да плетеш терлици както го правиш до този момент. Никой не го интересува твоя Kali, можеш да бъдеш сигурен. Голямо натягане за обяснение.

преди 1 минута, Бонбон с катран! написа:

@adobeaa Деца имаш ли? Ако нямаш, започвай да мислиш за деца дали можеш да ги имаш, още от сега. Че може да забравиш за Kali и за планетите. Ако имаш деца, започвай да плетеш терлици както го правиш до този момент. Никой не го интересува твоя Kali, можеш да бъдеш сигурен. Голямо натягане за обяснение.

Ей,деветоквартален индианец.Не ми казвай,какво да правя.Като ти гледам постовете...Научил два-три термина и давай,да се правя на интересен.Не четеш,не мислиш,а само се заяждаш с хората.Защо,никой да не го интересува?Прочети малко,между редовете.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.