Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно s21

Featured Replies

Здравейте от 4 дни съм со собственик на samsung galaxy s21 и забелязвам че батерята пада доста бързо, не ползвам 5G, мобилните данни са изключени понякога, ярокстта е на 20-30 процента и като цяло доста бързо пада батерията има ли го още тоя филм при първо зареждане да е 12/24 часа  като на мен за пълно зареждане с фаст чардж ми дава час и 20/30 минути.

Филма отдавна го няма.
Този модел е нов, може да е дефект кой знае.
Какво има инсталирано на него? Опитай как ще се държи без интернет, също прегледай списъка с приложения в настройките за някое непознато или такова без икона.

Не, първото зареждане се прави докато батерията се зареди и толкова. Това с 12 и повече часа са отживелици от времето на NiMH и NiCd батериите, които бяха актуални преди около 20 години. Задържането дълго време на 100% е вредно.

Колко държи зависи много от това как ползваш телефона, какви приложения вървят във фонов режим, колко често се събужда и т.н. Конкретно при този телефон можеш да сменяш на каква честота да се обновява дисплея (и мисля също на каква резолюция да се рисува UI) - и ако си на най-високата резолюция и 120 Hz, нещата ще изглеждат най-добре, но и ще имаш най-голяма консумация. Доста индикативно е т.нар. SOT (screen on time) - колко време за текущия заряд на батерията дисплеят е бил включен - и за такъв телефон би се очаквало време от поне 5-6 часа (може би повече, може би по-малко).

Screenshot_20210831-183308_Device care.jpg

Според спецификациите, батерията изкарва колкото и дават, че и повече:

Samsung Galaxy S21 battery life results

Battery size Battery test result (Hrs;Mins)
Samsung Galaxy S21 Ultra (60Hz/Adaptive) 5,000 mAh 11:25/10:07
Samsung Galaxy S21 Plus (60Hz/Adaptive 4,800 mAh 9:53/9:43
Samsung Galaxy S21 (60Hz/Adaptive 4,000 mAh 9:53/6:31
преди 5 часа, Венцислав Бориславов написа:

Здравейте от 4 дни съм со собственик на samsung galaxy s21 и забелязвам че батерята пада доста бързо, не ползвам 5G, мобилните данни са изключени понякога, ярокстта е на 20-30 процента и като цяло доста бързо пада батерията има ли го още тоя филм при първо зареждане да е 12/24 часа  като на мен за пълно зареждане с фаст чардж ми дава час и 20/30 минути.

Изчакай още някой цикъл на зареждане да мине за да се научи как го ползваш. Но общо взето S21 не е за предпочитане. Плюса и ултрата са добре.

Сам ще се убедиш, че няма никакви признаци за притеснение. След 10-15заряд-разряда, положението значително ще се подобри с тенденция за още по добро. Стига разбира се, батерията да е оригинална - на Samsung.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.