Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Севиля унизи Барселона и показа пътя на Левски!

Featured Replies

Севиля разгроми европейския клубен шампион Барселона, като напълно обезличи звездите на тима Меси, Роналдиньо, Ето'О и Деко и показа начинът, по който може да се противодейства на каталунския тим! Надявам се футболистите на Левски и треньорското ръководство внимателно да са гледали, защото след този мач се видя, че сините имат силите да направят голямата изненада. Ето вече и официално от focus-sport.net

Севиля със Суперкупата, след като унижи Барселона с 3:0

25 август 2006 | 23:38 | Агенция "Фокус"

Монако. Носителят на Купата на УЕФА Севиля победи с 3:0 европейския клубен шампион Барселона във финала за Суперкупата на Европа, който се игра на стадион “Луи II” в Монако. Мачът започна отлично за възпитаниците на Хуанде Рамос, които откриха резулата още в 7-ата минута. Тогава Поулсен подхвана атака от центъра и с хубав пас намери Фабиано. Неговият удар беше избит от Валдес, но Ренато беше безпощаден при добавката - 1:0 за Севиля. След като получи гол, Барселона взе инициатива, но повечето от атаките на “каталунците” бяха спирани пред наказателното поле на съперника. В последната минута на първото полувреме Виктор Валдес направи невевроятна грешка. Вратарят излезе неразчетено при центриране от ъглов удар и Кануте с прехвърлящ удар с глава удвои преднината на своя отбор. След почивката момчетата на Франк Рийкард продължиха с атаките си, но така и не съумяха да отбележат. С пропуски се отличиха Гудьонсен и Меси. В последната минута на двубоя Севиля получи правото да изпълни дузпа след нарушение на капитана Пуйол. Наказателният удар бе реализиран от Енцо Мареска. Така носителят на Купата на УЕФА Севиля победи с 3:0 Барселона и заслужено триумфира със Суперкупата на Европа.

Ами няма непобедими отбори. Звездите са си звезди, но не винаги става колектив от тях, пък и повечето са капризни.

Аз мисля, че Левски има по-голям шанс срещу Барса, отколкото срещу Челси.

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Левски-Барселона 2:0 biggrin.gif Трябваше да стане обрат в резултата на снощният мач.Все пак трябва да има победители.Много фенове имат Севиля!

Яд ме е за вчерашния мач ..няма как.... sad.gif !!!! Но просто вчера Барселона "нямаха ден" . Не веднъж и коментатора каза , че играта не им спори !! Но естествено това не може да оправдае добрата игра на Севиля ! Те бяха и много активни на трансферния прозорец !! :) Жалко за Барса , но както каза GFreeman : " Няма непобедими отбори " . Това , че са загубили от Севиля наистина не е добре , но на всечки са известни качествана на футболистите от Барса !!! :bye1:

• Автор

Да не говорим, че имаха шанс за четвърти гол малко преди края! Ако го бяха вкарали просто такива критики щяха да отнесат Барса, че просто не е истина!

Ами няма непобедими отбори. Звездите са си звезди, но не винаги става колектив от тях, пък и повечето са капризни.

Аз мисля, че Левски има по-голям шанс срещу Барса, отколкото срещу Челси.

Звездите на Барса са повече от капризни.Във футбола винаги може да има изненади,така че защо да не сътвори точно Левски поредната?И аз съм съгласна,че имат по-голям шанс срещу Барса,особено,защото т.нар.звезди ще излязат на терена с нагласата,че мачът е едва ли не вече спечелен.

Звездите на Барса са повече от капризни.Във футбола винаги може да има изненади,така че защо да не сътвори точно Левски поредната?И аз съм съгласна,че имат по-голям шанс срещу Барса,особено,защото т.нар.звезди ще излязат на терена с нагласата,че мачът е едва ли не вече спечелен.

Да така е, а аз имах и друг предвид, че срещу английските отбори сме най-зле... Не знам от стила ли или какво.... Те са нещо като Швеция за националите ни, не че са толкоз силни...

Следиш ли мачовете на Барселона?Звездите на били капризни,да не си гледала Реал?През последните години не съм гледал отбор който така да се забавлява на терена.Загубили един мач,голяма работа.Знаеш ли че са играли 4 мача за 8 дни,да не са роботи,безгрешни хора няма.Фен съм и на Левски,но съм реалист-Левски не може да вземе точка на Челси или на Барса,все пак това са едни от най-силните отбори в света.Дано да направим нещо срещу Вердер. :speak:

• Автор

Ще говорим след мачовете дали са могли и т.н. Аз от сега ти казвам, бе три точки ги имаме от някои от четирите мача с Барса и Челси. Три мача може да са загуби, но поне един ще бием. Правим равен и победа на Вердер и сме трети!

Да,прави сте,но аз не се сдържам biggrin.gif Според мен Левси има шансове срешу Барса,но срещу севилия не са големи,важното е,че влязохме в шампионската лига,а другото е вече за да се види какви са силите на отборите.Според мен тази година Левски коренно се стегна и аз се радвам за това. ;)

• Автор

Кой е казал, че ще играем срещу Севиля! Аз съм готов да се обзаложа за адекватнка сума, че мачът в Барселона е Х2. Но ще си говорим след 12-ти!

alex89_m,трябва да си реалист !

Коефициентът на българите да спечелят първото място в група "А" на Шампионската лига е 51, според световния букмейкър "Bet1128". С най-големи шансове да оглави крайното класиране е испанският гранд Барселона, а ставката за това на английската къща за залози е само 2. По 2,3 пък ще увеличат парите си тези, които се доверят на Челси да окупира челната позиция след изиграването на всички мачове в групата и това стане. Германският Вердер (Бремен) пък няма сериозни шансове да е първи, според "Bet1128", и коефициентът му е 6,5.

Английският букмейкър дава коефициент 9 на "сините" от София да продължат участието си в Шампионската лига и след груповата фаза. Ставката е най-ниска от всичките четири тима в група "А". 1,15 и 1,25 получават съответно Барселона и Челси, а Вердер (Бремен) е с коефициент 2,1.

Готов съм на ЛС да ти дам прогнози за тази група в знаци и резултати,и ако съм прав,да ги пуснеш в тази тема,а ако сгреша,няма да пиша на тема футбол !

Разбира се прогнозите няма да са 100%/иначе ставах милионер/,но мисля,че ме разбра,какво имам предвид !

Далеч съм от мнението,че достигането на тази фаза е един безспорен успех !

Поздрави !

• 3 седмици по-късно...

Абе вие сте големи фантазьори :) Левски да има шансове срещу най-великия отбор в момента?! Видяхте кво стана и как Барса размаза сините като игра на 50% от възможностите си!

Абе вие сте големи фантазьори :) Левски да има шансове срещу най-великия отбор в момента?! Видяхте кво стана и как Барса размаза сините като игра на 50% от възможностите си!

Като примирени плъхове ли да отидем! Ама че начин на мислене.

И много лесно след като видяхме да се коментира

Като примирени плъхове ли да отидем! Ама че начин на мислене.

И много лесно след като видяхме да се коментира

Големи мечтатели сте и не толкоз големи разбирачи от футбол.

Естествено, че е лесно. Винаги е така при такива предвидими срещи angry.gif

Айде, със здраве cool.gif

• Автор

Абе момче ти да не си ЦСКА-р, щото само ЦСКА-рите имат такава пораженческа психика. Естествено, че очаквам само победа от Левски и нищо друго. Какво ме интересува, че Барселона са срещу нас. Ми тъй де!

Абе момче ти да не си ЦСКА-р, щото само ЦСКА-рите имат такава пораженческа психика. Естествено, че очаквам само победа от Левски и нищо друго. Какво ме интересува, че Барселона са срещу нас. Ми тъй де!

Първо все още си твърде малък за да ми викаш момче, второ не съм ЦСКА-р и трето ако очакваш победа от Левски в Камп Ноу, sorry dude, ама имаш детска наивна душа ;)

Абе то не е лошо да си мечтаеш, ама с такива реални очаквания ставате леко смешни! cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.