Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да направя нов фейсбук профил, акаунтът ми директно е заключен!

Featured Replies

Не става въпрос за моя профил, но с мама се мъчиме да направим профил на сестра ми, вече е в тийнейджърската възраст, но като направим нов имейл адрес и регистрация и веднага фейсбук заключва акаунта като го изписва,  ,, акаунтът ви беше заключен, имате срок в 30 дни да го отключите и като натисна напреде иска да качвам снимка която да показва лицето".

Пробвахме още няколко пъти с нови регистрации, но нищо, после баща ми пробва от друго устройство и пак същото, и последно пробвахме в една моя приятелка, и незабавно заключа профила след новата регистрация, и като натисна там синьото поле, че не помня какво точно пишеше, но нещо от сорта че ако профилът ми е дезактивиран неправилно, ме прехвърля към някакви си статии за познатия Ко*она Вирус, и като цяло е невъзможно да създадем профил, някакви идеи как и защо и как да се справиме?

А снимка качихте ли?

• Автор
преди 5 минути, ice_lion__01 написа:

А снимка качихте ли?

Единия път качихме и нищо не стана, мина около седмица, и второ не е редно и не трябва така да бъде до колкото ми е познато

• Автор
преди 14 минути, Joss Bomon написа:

Каква възраст попълнихте при регистрацията?

Наясно сме че трябва възраста да е пълнолетна, няколко пъти с различните регистрации писахме различни дати, но в всички случаи беше над 18, нещо от сорта на 1992-1994- и та ка

преди 56 минути, SimonaMonche написа:

Не става въпрос за моя профил, но с мама се мъчиме да направим профил на сестра ми, вече е в тийнейджърската възраст,...

Ами направете ѝ при тези, вдясно долу се избира да е на български и готово.
https://vk.com/login

А мейл-адреса - същия ли  е, като на стария акаунт?

От същото IP ли влизате?

• Автор
преди 4 часа, Белгиеца написа:

Ами направете ѝ при тези, вдясно долу се избира да е на български и готово.
https://vk.com/login

Смисъл?

преди 2 часа, jhoro написа:

А мейл-адреса - същия ли  е, като на стария акаунт?

От същото IP ли влизате?

Пробвахме и същия, и направихме нова регистрация от сайта АБВ, и е същото Ип да

преди 8 минути, SimonaMonche написа:

... и е същото Ип да

И - дърво!

Сменете мрежата!

• Автор
преди 22 минути, jhoro написа:

И - дърво!

Сменете мрежата!

Това как става и каква е причината и какъв е проблема? Тоест да пробваме от друг браузър ли, и това сме го правили вече, или?

преди 7 минути, SimonaMonche написа:

Това как става и каква е причината и какъв е проблема? Тоест да пробваме от друг браузър ли, и това сме го правили вече, или?

Най-простата проверка - която Фейсбук прави, е - колко заявки има от конкретно IP.

Не друг браузър, а през мобилната мрежа (примерно).

• Автор
преди 13 минути, jhoro написа:

Най-простата проверка - която Фейсбук прави, е - колко заявки има от конкретно IP.

Не друг браузър, а през мобилната мрежа (примерно).

Това пък с каква цел е и как да го предотвратя и реша?

преди 51 минути, SimonaMonche написа:

Смисъл?

Това което съм ти дал върши същата работа като онова бъгавото американско творение.

Казах ти - на едно и също място, през един и същ рутер - не могат да се направят няколко акаунта!
  • Автор
преди 39 минути, jhoro написа:
преди 1 час, SimonaMonche написа:

Казах ти - на едно и също място, през един и същ рутер - не могат да се направят няколко акаунта!

А до сега как е можело, до преди две години даже съм си правила и фалшиви профили, но това е друго, да кажем че трябва да направим няколко профила на член от семейството, тоест аз един, майка ми и баща ми, децата съответно или брат или сестра, някак си не е логично. Значи от един рутер и Ип адрес може да се направи един профил само и до там, и ако искаме на втори член от семейството и изведнъж не може!

преди 6 минути, SimonaMonche написа:

А до сега как е можело, до преди две години даже съм си правила и фалшиви профили, но това е друго, да кажем че трябва да направим няколко профила на член от семейството, тоест аз един, майка ми и баща ми, децата съответно или брат или сестра, някак си не е логично. Значи от един рутер и Ип адрес може да се направи един профил само и до там, и ако искаме на втори член от семейството и изведнъж не може!

Има ограничение по време!

Не, че не може изобщо, ама 3-4 профила за 1-2 часа ..

Вие се радвайте, че няма проверки по МАС или IMEI.

• Автор
преди 2 часа, jhoro написа:

Има ограничение по време!

Не, че не може изобщо, ама 3-4 профила за 1-2 часа ..

Вие се радвайте, че няма проверки по МАС или IMEI.

Не са 3-4 профила за 1-2 часа, направили сме го от сорта 5-6 регистрации в рамките на седмица или малко от горе!

Какво ще рече проверки от МАС или IMEI?

Във Facebook вече са ви научили, че от този компютър и IP адрес си правите само фалшиви профили. А това е против правилата им. Така че - вече директно ви блокират, без да питат.

• Автор
преди 4 часа, Rudy M. написа:

Във Facebook вече са ви научили, че от този компютър и IP адрес си правите само фалшиви профили. А това е против правилата им. Така че - вече директно ви блокират, без да питат.

Но аз реално съм си правила един фалшив профил, останалите са реални. Пък имам приятели които си правят много фалшиви профили и не са получавали блокирвания

на 5.09.2021 г. в 14:12, SimonaMonche написа:

Не става въпрос за моя профил, но с мама се мъчиме да направим профил на сестра ми, вече е в тийнейджърската възраст,...

Моят син е 2007 набор, ама не знае български, иначе щеше да ѝ направи какъвто иска профил във фейсбук на сестричката ти. Па щеше и да я запознае с момченца от неговото даскало и ... току виж станала белгийска снаха след време.

преди 46 минути, Белгиеца написа:

Моят син е 2007 набор, ама не знае български...

Това е ужасно и деградиращо. Детето е наполовина българин и е редно да знае поне малко български колкото да може да общува спокойно. Аз ако имах дете на 14, където и да бях щях да държа детето да знае български език. Един ден как ще се чувства, че има български корени като не знае и думичка.

преди 6 часа, ice_lion__01 написа:

Един ден как ще се чувства, че има български корени като не знае и думичка.

Той да не е луд да живее в България при налични люксембургски заплати и влак който за 22 минути го е закарал в гр. Люксембург.
Това българските корени никаква работа не му вършат.
А и не ползва фейсбук напук на модата. В неделя пратих до училището му забрана да го снимат и качват негова снимка на сайта на даскалото и в тъпия фейсбук. Забраних и фотографът да го снима заедно с класа му и после да продава общата снимка на другите родители, ако и моят син е попаднал на нея. И ми отговориха че ще се съобразяват със забраните ми.
Па вие си качвайте ваши снимки смело във фейсбука.

• 2 седмици по-късно...

аз искам да се отрека от българско гражданство! добре си е детето, с помийна яма хич не се и занимавай.

чудно ми е в тоя ФБ как успях да направя фб на друг човек от моя комп., с измислено име и без профилна снимка, пък аз като пробвам да си направя някакъв нов профил все ми го спира моментално.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.