Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със скролването на мишка

Featured Replies

Здравейте! Проблема е, че когато скролвам нагоре/надолу много често се случва да стане обратното, тоест аз скролвам надолу със скрола на мишката и вместо страницата да се дърпа надолу, дърпа я нагоре, и това става много често, примерно скролвам началната страница във Фейсбук и страницата върви надолу, случайно се връща нагоре докато въртя скрола надолу и после продължава надолу и така се повтаря много често, много е досадно. Трудно е да се обесни, но надявам се да сте разбрали това, което исках да кажа. Пробвах с друг порт, прейнсталация на драйвъра на мишката, troubleshoot на Windows-a, той казва, че няма проблеми с устройството и нищо не помогна от това. Мишката физически и няма нищо, скрола се върти гладко без засичания. Чудя се дали ще се наложи прейнсталация на Windows-a, не че искам да го правя. Мишката е Canyon Vigil. Този проблем се появи след ъпдейт на ОС-а.

преди 1 минута, Тъпоиме1 написа:

Здравейте! Проблема е, че когато скролвам нагоре/надолу много често се случва да стане обратното, тоест аз скролвам надолу със скрола на мишката и вместо страницата да се дърпа надолу, дърпа я нагоре, и това става много често, примерно скролвам началната страница във Фейсбук и страницата върви надолу, случайно се връща нагоре докато въртя скрола надолу и после продължава надолу и така се повтаря много често, много е досадно. Трудно е да се обесни, но надявам се да сте разбрали това, което исках да кажа. Пробвах с друг порт, прейнсталация на драйвъра на мишката, troubleshoot на Windows-a, той казва, че няма проблеми с устройството и нищо не помогна от това. Мишката физически и няма нищо, скрола се върти гладко без засичания. Чудя се дали ще се наложи прейнсталация на Windows-a, не че искам да го правя. Мишката е Canyon Vigil. Този проблем се появи след ъпдейт на ОС-а.

Тествай мишката на друг компютър преди да правиш уникални глупости.

Това ми се е случвало като има боклуци в скрол-а. Пробвай с някоя четка и издухване да го почистиш, ако не се оправи, ще трябва да разглобиш мишката и да я почистиш.

Сигурен ли си, че докато скролваш не натискаш без да искаш колелцето навътре и да активираш бърз скрол с движение на мишката?

• Автор
преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Сигурен ли си, че докато скролваш не натискаш без да искаш колелцето навътре и да активираш бърз скрол с движение на мишката?

Да, не го натискам, само го въртя.

преди 2 минути, Raze написа:

Тази мишка е доста бюджетна, нищо чудно и скрола вече да е дал фира.

Обмислям да си купя нова.

преди 23 минути, Raze написа:

Това ми се е случвало като има боклуци в скрол-а. Пробвай с някоя четка и издухване да го почистиш, ако не се оправи, ще трябва да разглобиш мишката и да я почистиш.

:offtopic_s:

Две "мишки" бяха готови да отпътуват към коша...Оказа се ,че имат косъмчета навити ....и сега са си работещи....

преди 1 минута, Тъпоиме1 написа:

Тъп въпрос: как да я разглобя тази мишка, не виждам болтове.

В моя случай бяха скрити...под батерията(безжични) и под протектора...

Виж тези крачета отдолу, на които се търка, трябва да се отлепят и под тях да има винтчета, това е единствената снимка отдолу, уж за този модел, която намерих:

main_64609a0c.jpg

Може и под другите етикети да има някой винт.

Пробвай в някой сайт, въпреки че няма смисъл. Намерих и още една снимка, ако под крачетата няма винтове, махни целия етикет:

mysh_canyon_cnd_sgm2_gaming_mouse_149327

преди 10 минути, Proshark написа:

:offtopic_s:

Две "мишки" бяха готови да отпътуват към коша...Оказа се ,че имат косъмчета навити ....и сега са си работещи....

В моя случай бяха скрити...под батерията(безжични) и под протектора...

Аз даже съм изправял и пластинки на механизмите под бутоните, като почнат да цъкат по 2 пъти. Голяма борба е с пинцетите, особено после да ги наместя обратно, но става. Няколко мишки вече рециклирам по подобен начин и работят перфектно.

Аз съм с това, въпреки че не играя кой знае колко игри:

Redragon Sniper Pro M801P-RGB - Цени, евтини оферти за Мишки Redragon Sniper Pro M801P-RGB (pazaruvaj.com)

В началото ми беше доста неудобна, но вече свикнах и е перфектна мишка.

• Автор

Проблема пак се появи, скрола е заминал, както и да е. Другата седмица ми пристига Razer DeathAdder V2, ако го има пак проблема значи трябва да е от ОС-а, не знам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.