Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows Media Player 10

Featured Replies

Искам да попитам следното:

Така нали на Windows Media Player, както и на други плейъри има жанр на песента. Има и еквилайзър, на който по подразбиране има най-известните жанрове. Та въпроса ми е дали може да се направи така, че Windows Media Player като види какъв жанр е песента автоматично да си нагласи еквилайзъра?

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

• Автор

Благодаря. Ще го пробвам.

Такава опция да сменя по подразбиране еквилайзера няма, но SRS+Wow truebass вършат чудесна работа и при значително по-различни от описаните по-горе колонки.

Освен това, не виждам причина за изключване на еквилайзера и с благодарност бих помолил tao да се мотивира.

Благодаря за бързата реакция ;) .

TrueBass опцията на WMP в някаква степен наподобява промяната на звука, която се получава при използването на по-стари (но в никакъв случай не по-некачествени) усилватели и уредби при активирането на опцията Loudness. Вероятно част от потребителите на са запознати с тая "екстра", която върши перфектна работа, но тотално отсъстваща от съвременните уредби - причината според мен е точно появата на еквилайзерите, даващи възможност за промяна в няколко честоти. Всъщност, смисълът от Loudness е повдигане нивото на динамиката (обикновено с около 10 децибела), водещо до чувствително засилване на ниските честоти от гледна точка на звуковото възприятие, а не толкова от замерване със съответните уреди.

Ползвам усилвател Sony от края на 80-те години с достатъчно добри параметри, та да отговаря и на съвременните изисквания за честотен диапазон, динамика, изкривявания и т.н., съчетан с доста добри (по скромното ми мнение) тонколони и използването на еквилайзер и активирана услуга SRS WOW effects + включен Loudness на усилвателя дават почти всичко, което може да се очаква от едно разбиващо денс парче.

Бих посъветвал Bfaf да си направи собствени настройки (Custom) на еквилайзера на WMP като използва първата (за независимо придвижване) от трите предоставени възможности за това.

простете ми невежеството, но може ли да ви попитам от къде се викат еквилайзерите в Медиа Плейар 10, в версия 7 и 8 знаех, но преди бях търсил в 10 но не успях да намеря...

простете ми невежеството, но може ли да ви попитам от къде се викат еквилайзерите в Медиа Плейар 10, в версия 7 и 8 знаех, но преди бях търсил в 10 но не успях да намеря...

View->Enchancements->маркираш Show enchancement и слагаш отметка Graphic Equalizer. Успех :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.