Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Tv Android Box

Featured Replies

Здравейте, от няколко дена имам нов Tv Android Box модел X96Q. Свързан е към wifi мрежата, много силна връзка, но когато избера канал в StbEMU те не искат да тръгнат! (пробван е както на други рутери, така и на мобилни данни, но каналите не тръгват или в редките случай, когато тръгнат забиват на 10/15 секунди)!!! Благодаря предварително!

• Автор
преди 1 минута, Coco1 написа:

Пробвай с лан кабел

Пробвах, но не става!

• Автор
току-що, Coco1 написа:

Stbeemu не е ли плеар за тв с листи

Ами излизат ми каналите (нова, бтв, фокс, диема спорт и т.н.), но когато ги избера не тръгват!

преди 1 минута, dmtrvs19 написа:

Ами излизат ми каналите (нова, бтв, фокс, диема спорт и т.н.), но когато ги избера не тръгват!

Тоя бокс така ли го купи с инсталирано Stbeemu 

• Автор
току-що, Coco1 написа:

Тоя бокс така ли го купи с инсталирано Stbeemu 

da

Странното е, че днес тръгна перфектно на друг телевизор със споделени мобилни данни, но вкъщи на рутера, а и моите моб данни не става!

преди 8 минути, dmtrvs19 написа:

da

Странното е, че днес тръгна перфектно на друг телевизор със споделени мобилни данни, но вкъщи на рутера, а и моите моб данни не става!

Листите които пускат с тези боксове за ден до пладне. зарибяват хората да си купят бокса за да си продават стоката.

Освен ако не си плащаш за IPTV, няма как безплатно да получаваш качествени стриймове на телевизии.

П.П. Всички потенциални купувачи на AndroidTV Box ( кутийки), да не купуват TV Box , който е с включени "екстри" за безплатна телевизия, (като целта на потребителя е да гледат ТВ за без пари), да не купуват!

Защото стриймовете спират (са до време) или изобщо не тръгват.

Или си плащаш някое истинско приложение с телевизия или почваш да висиш по форумите за безплатни листи които са същите бози.

преди 12 минути, dmtrvs19 написа:

Друг ли е мобилния оператор на който тръгнаха каналите 

Проблема не е в бокса,а че не ти се дават пари за нещо,което струва пари.

• 4 години по-късно...

здравейте аз направих голяма грешка излезе ми над настройките на бокса нещо нощен нз си кво и аз го цъкнах и  ми стана едно зеленикаво такова екрана няма цветове x96q pro+ e може ли да се махне тази отмека и от къде ако може да ми помогне някой ще съм мн благодарен 

• 4 месеца по-късно...

Здравейте от 40 дни си закупих твбокс 96 мах ултра плюс работи 30 дни и спря сега иска да плащам абонамеинт всеки месец търговица не си вдига телефонанякой има ли идея какво мога да направя, Номера на търговеца 0894088065 0876706571

Следващият път се информирай дали подръжката е активна без да се плаща допълнително.

Само ТВ операторите/доставчици доставчиците предлагат оборудване, което е включено в абонаментен план ( който пак е на месечна такса)!

Вариант, е да си плащаш за ТВ услуга и да използваш настоящият ТВ бокс.

Например: tPLAY, стига ТВ бокса да е възможно да инсталира даденото приложение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.