Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Без винетка

Featured Replies

Здравейте ,реших да проверя в сайта на бг тол дали има акт без винетка .Няколко месеца бях без винетка и явно някъде са ме снимали .Аз знаех че съм  без винета не съм излизал извън град но явно някаде на околовърстен път са ме снимали .Въпроса ми е как да платя каде се ходи  това наказание и защо е 70 лв не 300 лв ?

Screenshot_20211004_233954.jpg

Аналогичен случай в наше село. Съпругата ми има право на безплатна винетка за процент инвалидност. Подаваме онлайн молба за винетка и всичко е 6+. На Гинци ни спират БГ Толл и ни казват, че сме без винетка. Показваме решение на ТЕЛК, копие от молбата за винетка. Момчето пое ангажимент да внесе корекции в системата им, за да не берем повече ядове. Ние си пътуваме из страната без притеснения и ограничения. След 4 месеца ме спират на входа на Бързия с новинката, че имаме неплатени глоби за липса на винетка, както, че и въобще нямаме винетка. Принудихме се да вземем 1 седмична, за да се приберем до София. Влязах в сайта на АПИ и наистина се оказа, че нямаме винетка, а имаме 7 глоби. И ако се платят до 15 дни след получаване на известието за тях се плащат по 70лв, иначе "удоволствието" е 300лв. Междувременно съпругата вдигна една врява в АСП. И се оказа, че грешката е в техния телевизор. Получили са молбата ни, но не са я препратили до АПИ. И най-лошото е, че нищо не могат да направят, освен да подадем нова молба за винетка. Което и жена ми направи. До днес, 05.10. 2021 сме получили 2 ( две ) писма за глоби. И ги плащам по банков път 70лв  на сметката, която е публикувана в писмото им. Това е. Очаквах някакви ядове при подаване на молба за нова винетка. Но в този случай бюрокрацията работеше в наш интерес и нямахме проблеми. Тъй, че спокойно. До сега хунтата на ГЕРБ е изхарчила към 200млн. за електронно правителство ( не твърдя , че цифрата е точна). И виждаме до къде са я докарали. Ще видим кога ще достигнем нивото на Естония и други страни, които ползваха за пример и които са на светлинни години пред нас.           

• Автор
преди 8 часа, Raze написа:

На снимката точно горе-дясно - зеления надпис - пише това, за което питаш!

Аз виждам че пише, като цъкна на него да го отвори не се отваря. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.