Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Счупване капачка на коляно

Featured Replies

Здравейте, счупих си капачката на коляното август месец бях с ортеза 40 дни 3 седмици след раздвижването на коляното все още ми отича и пари това нормално ли е? И имам усещането сякаш капачката ми е пропаднала .

преди 5 минути, adi1369 написа:

Здравейте, счупих си капачката на коляното август месец бях с ортеза 40 дни 3 седмици след раздвижването на коляното все още ми отича и пари това нормално ли е? И имам усещането сякаш капачката ми е пропаднала .

Къде ви лекуваха, кое лечебно заведение?

Не мисля че е нормално.
Като малък съм чупил лакът, бях на екстензия 11 дни, после наместване и гипс, после 2 седмици раздвижване и ръката ми беше като нова.
Та зависи как са ви лекували, според ако не сте бил поставен на екстензия това води до сериозен риск костта да не зарастне правилно.
Също зависи как точно е била счупена капачката.
Посетете лекар и направете снимка.

преди 50 минути, adi1369 написа:

Не мисля, че във форума му е мястото за решаване на проблем от здравословно естество. Трябва да се срешнете и консултирате с лекар-травматолог, или ортопед. Минал съм по част от Вашия път и за това имам известен опит. За сега съм с оперирани  две рамена и едно коляно. Всичките интервенции бяха артоскопски, демек безкръвни и с много бързо възстановяване. Например след операциите на раменната става на другия ден започвах раздвижване. След операцията на менискуса на  ме оставиха да нощувам в билницата, заради анестезията ( наложи се да ми приложат пълна упоика ). И на другата сутрин се прибрах у дома. След около месец ще оперирам менискуса на другия крак. Пак по същата схема.     

преди 8 часа, adi1369 написа:

започни билкова терапия с черен оман- зарастличе- слагай 2 супени лъжици от билката в 400 мл. вода , вариш 5 мин. и след като изстине го пиеш 3 пъти на ден. Пий няколко дена 7-10 дена, но още преди седмия ден ще си излекувана напълно. добра билка е и седефчето, но то трябва да е в минимални концентрации, защото се води отровно. Но зарастличето е точно за счупвания, прочети в Гугъл и ще видиш. УСПЕХ!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.