Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

спешно!!! Трябва ми есе на тема Спомена - уеище или изпитание

Featured Replies

МОЛЯ ви, трябва ми за днес много е важно!

преди 1 минута, chaushevv5 написа:

Спомена - убежище или изпитание!

преди 19 минути, chaushevv5 написа:

Спешно си поправете заглавието на темата. Другото, не е много важно поне за сега.

спешно!!! Трябва ми есе на тема Спомена - уеище или изпитание

Чак пък спешно, посред нощ. Я лягай да спиш, пък утре ще си напишеш есето.

Иначе май е с клавиатура като моята дето "яде" букви - мембраните са се зацапали от дълго ползване и някои клавиши вече трябва по-силно да ги натискаш иначе не излизат.

преди 9 минути, ined написа:

Чак пък спешно, посред нощ. Я лягай да спиш, пък утре ще си напишеш есето.

Спешно му е в смисъл, че за да му е готово за утре, трябва веднага да седнеш и почнеш да му го пишеш.

Да ве, ей сега почвам. Нали се сещаш, че освен него на никой друг не му пука дали ще му пишат двойка за това, че не си е написал домашното.

Да бе споделил коя е дисциплината по която да се напише това есе.

Хвърлих боб в една тенджера. Потрака и ми каза, че става въпрос за психология. :) 

Та:

Мнозина хора ползват спомените си като среда в която се потапят с носталгия и изолирайки се от действителността за тях е някакво убежище. Други пък ползват въпросните спомени, за да намерят еквивалент на моментното предизвикателство, като го сравняват с някакви свои изпитания. 

Самият, ти, си изправен пред изпитание в днешния ден. Защо си се подложил на въпросното предизвикателство?! 

Върни се в спомените си, потърси кое е довело до този твои утрешен изпит. До колко е важен за теб?! 

Има два подхода, за да напишеш това есе: Единия е по материалите които си изучил, а другия е да видиш за себе си какво са твоите спомени и кои за теб са свидни, т.е. убежище, и кои за теб са били изпитание, т.е. си се справил сам без чужда помощ.

Кой от двата способа ще ползваш избираш ти, но то е свързано дали желаеш да минеш изпита или да получиш оценка от преподавателя си. 

Не е проблема да ползваш нещо на готово, но знай, че преподавателят ти ще го разбере и може да те разочарова оценката му. 

Друг е въпроса, защо не си отделил време за усвояването на даден материал, защото в тоя случай няма да се допитваш тук.

Та, помисли си! За какво ти е въпросния изпит и какво желаеш?! Да покажеш знания или да получиш определена квалификация или класификация?!

Успех!

п.п. Спомни ли си за какво изучаваш въпросната дисциплина?! За да ти е убежище или изпитание?! 

:offtopic_s:

преди 10 часа, Kolev71 написа:

Спешно си поправете заглавието на темата

Цитат

Споменаът - убежище или изпитание

Четири думи - три грешки

преди 12 минути, цър-вул написа:

:offtopic_s:

Четири думи - три грешки

Нали я знаеш онази народна приказка: "Колкото си по неграмотен, толкова по голям пост можеш да получиш в българското правителство." 

За справка - Тато, Боко и много други.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.