Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за видео ефекти (обединена)

Featured Replies

трябва ми програма за слагане на ефекти в клип да вьрвят постоянно някакви надписи от единия до дръгия краи на монитора например :wors:

• 1 година по-късно...
  • Отговори 66
  • Прегледи 40,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Амииии...препоръчвам ти Adobe After Effects

• Just Human..
    Just Human..

Здравейте, Искам да попитам някои знае ли програма за видео ефекти за counter strike . Имам sony vegas camtasia, ако някой знае нещо по специялно.Дори и да е сложна програмата това не е от проблем сам

Някой може ли да ми каже с коя програма мога да правя видео ефеки, като забавяне на хода или забързване, завъртане на картината и т.н. Аз работя с Улеад Видео Студио и там има ефект наподпбяваш дъжд, дали някъде има и такъв който прави огън :eek:

Аз ползвам същта програма. Друга алтернатива е Cyberlink Powerd Director

Привет,

по принцип към по-професионалните спада ADOBE пакета и по-точно AFTER EFFECTS. Последната версия е 7. А и може да се насочиш към легендите в бранша AVID. Аз лично си изтеглих преди време Adobe Production Suite Premium от Арена-та тук

Adobe Premier е много добра програма каквито искаш ефекти има свали я виж я и прецени

Ама тея нещаса за видео ефекти нали, Публикувано изображение не за фото Публикувано изображение

Що не пробваш Windows Movie Maker вградена си е в Windowsa и е изключително добра и лека стига да знаеш как се работи с нея е идеална !

Успех :)

Ама тея нещаса за видео ефекти нали, Публикувано изображение не за фото Публикувано изображение

Да - всички изброени от колегите програми са за видео обработка. Ако искаш професионална работа и неограничени възможности - се ориентирай към програмите препоръчани от taz_the_devil, а за по-непритенциозни неща се вслушай в съвета на Flubb3r:)

Ок ще пробвам всичко което ми препоръчахте,мерси :clap:

Привет,

по принцип към по-професионалните спада ADOBE пакета и по-точно AFTER EFFECTS. Последната версия е 7. А и може да се насочиш към легендите в бранша AVID. Аз лично си изтеглих преди време Adobe Production Suite Premium от Арена-та тук

Щракнах там по-точно "тук" но неще да зареди страницата ! Публикувано изображение

Що не пробваш Windows Movie Maker вградена си е в Windowsa и е изключително добра и лека стига да знаеш как се работи с нея е идеална !

Успех ;)

Би ли казал/а каде се намира в Windows ? :clap:
C:\Program Files\Movie Maker->moviemk.exe

Успех ;)

Човече наистина тази програма е много добра. Но в тази тема тя не може да помогне. :wors:

Windows Movie Maker има много функции и опции обаче не може това, което иска Ralna.

Потърси Vegas(версия 4 ще ти свърши работа) Много е удобна. Обаче ще ти трябват кодеци. Аз ти препоръчвам K-Little Codec Pack. Поздрави! :speak:

Потърси Vegas(версия 4 ще ти свърши работа)

Много е удобна.

Обаче ще ти трябват кодеци.

Аз ти препоръчвам K-Little Codec Pack.

Поздрави! :baby:

Точно такива кодеци не е редно да препоръчваш !Някакви си пакети с непотребни кодеци!

Нвеобходими са само няколко и да са РЕГИСТРИРАНИ! Особено, ако е с версия 6.0 на VEGA.

Версия 4.0 е добре за начало. Да се запознаеш. Има много добри възможности във всяко отношение.

А и самата и регистрация е лесна. Докато при версия 6.0 е сложно.

Првепоръчвам VEGA за сериозна работа.

С уважение към всички:

Щракнах там по-точно "тук" но неще да зареди страницата ! Публикувано изображение

Би ли казал/а каде се намира в Windows ? :baby:

Цъкаш Start бутона, после Programs и ако си подредил програмите по азбучен ред (Sort by name) тя трябва да е последна (най-отдолу!)

А по принцип не е добре да се отварят програми по начина, посочен от Maximilian

• 1 месец по-късно...

Интересуваме с коя програма мога да постигна ефекта на преминаване, преливане от един образ на друг /или там както се нарича/ на два и повече човека. Това в момента са направили в "Аламинут" по BTV. Благодаря.

Интересуваме с коя програма мога да постигна ефекта на преминаване, преливане от един образ на друг /или там както се нарича/ на два и повече човека. Това в момента са направили в "Аламинут" по BTV.

Благодаря.

Аз съм ползвал FantaMorph :wors: (линк за директното й сваляне). Пиши ми на ЛС, ако имаш въпроси за лиценза й Публикувано изображение .

Благодаря за бързия отговор. Ще я разгледам.

Интересуваме с коя програма мога да постигна ефекта на преминаване, преливане от един образ на друг /или там както се нарича/ на два и повече човека. Това в момента са направили в "Аламинут" по BTV.

Благодаря.

Става и с PaintStar:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Безплатна; 2,63MB; оттук.

• 3 месеца по-късно...

Здравейте! От няколко дни си търся ефекти за Movie Maker. Който помигне ще съм му много благодарен (Ще черпя :rolleyes:) Поздрави!

Здравейте!

От няколко дни си търся ефекти за Movie Maker. Който помигне ще съм му много благодарен (Ще черпя :ph34r:)

Поздрави!

Е той нали си има вградени...или не съм те разбрал.

• 1 месец по-късно...

На един клип видях един много як монтаж. Един извади светлинен меч и се би с някакъв друг. Как да го направя и аз и с какво? :)

Редактирано от (Z)3EBS(Z) (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...

Трябва ми програма с помощта на която да направя един ефек т.е да направя една стана (тухлена) да се срутва или да стане на парчетъа (не е важно да е макс. реалистично) .. Приемат се всякакви предложения

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Трябва ми програма с помощта на която да направя един ефек т.е да направя една стана (тухлена) да се срутва или да стане на парчетъа (не е важно да е макс. реалистично) ..

Приемат се всякакви предложения

Това което ти искаш едва ли ще може да се направи от 1 програма, звучи смешно Публикувано изображение .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.