Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Легенди и митове за народите

Featured Replies

Направо не е за вярване колко силни в България са легендите за честните, примерните, моралните и възпитани германци. Работливи били като трудолюбиви пчелички и не знам си какво още.

Днес в българското интернет пространство има голямо вайкане относно историята с "шеф" готвача Андре Токев. Честно, не спирам да се пуля и изумявам как хората може да са толкова прости и наивни и да вярват в легенди и митове. Бил с германска кръв, пък германците не са такива, как за Бога е сгафил?..........

Аз не вярвам по принцип на измишльотини от типа, че еди коя си нация била морална и трудолюбива.

Предвид Втората световна война и нацизма, с какво си обяснявате нелепото слагане на пиедестал на германците?

Ех тия немци бре наистина много ги харесваш....

Кой аджеба е тоя Андре Токев и на какво е шеф?

преди 1 час, Anneliese написа:

Направо не е за вярване колко силни в България са легендите за честните, примерните, моралните и възпитани германци. Работливи били като трудолюбиви пчелички и не знам си какво още.

Днес в българското интернет пространство има голямо вайкане относно историята с "шеф" готвача Андре Токев. Честно, не спирам да се пуля и изумявам как хората може да са толкова прости и наивни и да вярват в легенди и митове. Бил с германска кръв, пък германците не са такива, как за Бога е сгафил?..........

Аз не вярвам по принцип на измишльотини от типа, че еди коя си нация била морална и трудолюбива.

Предвид Втората световна война и нацизма, с какво си обяснявате нелепото слагане на пиедестал на германците?

Нямат допир до германци. Аз за 10тина дена бях в 10клас по един проект там и ми направи впечатление колко са прости. Иначе тръгнах с изключително положителна нагласа...

Между другото имаше едно проучване във всяка европейска държава кой народ смятате за най-заслужаващ доверие. Е, повечето държави бяха избрали германците. Та заблудата е обща.

преди 12 минути, VoivodaGames написа:

Нямат допир до германци. Аз за 10тина дена бях в 10клас по един проект там и ми направи впечатление колко са прости. Иначе тръгнах с изключително положителна нагласа...

Между другото имаше едно проучване във всяка европейска държава кой народ смятате за най-заслужаващ доверие. Е, повечето държави бяха избрали германците. Та заблудата е обща.

Така е ;) Имай предвид че това се отнася за почти всички народи не само германците

Трудолюбиви са, ама тия дето се трудят са турски, полски и дори български гастарбайтери

Западняците крият тяхното лицемерие и подлост зад доброто си възпитание и страхливите си сърчица на мишленца. Най-много ме дразни тяхната страхливост. Особенно за мъжете е много смешно и нелепо. Те тяхните жени са повече мъже от мъжете им. Преди години майка ми като ми беше на гости ме попита: ,,Защо тяхните мъже препичат на жени, а жените им не мъже,,?

• Автор
Цитат

Мисля си германците, ако имаха такъв здравен министър, че и на образованието, как щяха да реагират. Вероятно щяха да са в ступор и гледат в една точка до следващата заповед да преместят поглед.
Това е тест за интелигентност при нас. Ваксинираните явно нещо бавно прихващаме, поне аз де. Малееее, чудо сме... и сега някакви хора ще влизат да тестват, родители, медиатири, чистачките и не знам какви...не знам вече, отказвам се, предавам се. Да става каквото ще става.

А бе, какво е това идеализиране на германците, се чудя. Чак толкова интелигентни, колкото ги изкарват, не са. Послушни и изпълнителни са, да - защото са свикнали по принцип да не мислят и някой друг да им казва какво да правят. Но и политиците им не са цвете за мирисане. Нашите може да са всякакви, но поне не произхождат от семейства на масови убийци. Българите поне имаме критично мислене и знаем, че е безплатно само сиренцето в капана за мишки.

преди 1 час, Anneliese написа:

Българите поне имаме критично мислене и знаем, че е безплатно само сиренцето в капана за мишки.

От много акъл се докарахме до това дережде с тоя ковид 19 ако се вярва на статиската и глупостите на Кацата :)

• Автор
преди 1 час, васил козарев написа:

От критическо мислене знаем, че Гейтс иска да ни открадне генетичната информация, като ни чипира. :D

Комедиантката пак се е развихрила. 

Каза "специалистът" по вируси. По - скоро по потъпкване на човешки права!

преди 1 час, васил козарев написа:

Комедиантката пак се е развихрила. 

Тя е виден берковски вирусолог дет ми каза че свински и испански грип е едно и също :)

Пък кат й показах линка на СЗО ревна че бил на английски

Айдеее пак опряхме до Thule-Gesellschaft...

преди 6 минути, Вaсил написа:

Айдеее пак опряхме до Thule-Gesellschaft...

Абе кат гледам кат се наредиха за зелена звезда българите баш сме най най умни :)

преди 2 минути, васил козарев написа:

Каза специалистката по мързел. 

И виден берковски вирусолог не забравяй

преди 2 минути, petie1 написа:

Абе кат гледам кат се наредиха за зелена звезда българите баш сме най най умни :)

Цитат

Доскоро се смяташе, че Глаукома или зелена звезда е чисто очно заболяване, протичащо с намаление назрението поради увреждане на очния нерв от високо очно налягане. Наблюдава се предимно при възрастни лица (над 60 години), но според СЗО всички пациенти над 40 години подлежат на ежегоден контрол на вътреочното налягане. Глаукома при млади хора се среща по-рядко, но не и никога. Заболяването води до необратимо увреждане на зрението и в нередки случаи до пълно ослепяване

😱

преди 2 минути, Вaсил написа:

😱

:shock11:

Аз икмах предвид сертификатите а то какво било :)

преди 4 минути, petie1 написа:

:shock11:

Аз икмах предвид сертификатите а то какво било :)

Знам бре Фон Коткенщайн,ама ми стана смешно с какво ги сравняваш :D 

PS:До после,че трябва да поработя малко

преди 2 минути, Вaсил написа:

Знам бре Фон Коткенщайн,ама ми стана смешно с какво ги сравняваш :D 

Всъщност сравнението е на феновете на нацизъма а не мое Омония :)

Та даже и на Хитлер му издадоха такава звезда, сертификат де :)

• Автор
Цитат

Аз пък съм много изненадана от тия от Раковски. Там са католици и будни хора, тия какви бяха сутринта, направо ме изумиха.

Боже, Божееееееееееееее, католици + будни хора е = оксиморон!:lol6: Та тия там правилен български не могат да говорят! Как не разбра цяла България, че католиците нямат българско самосъзнание, че са лоялни на папата, а не на страната, и че знаят много по - добре латински или цигански, отколкото български!

Спрете да ги давате тия, дето нарушиха конституцията, за пример!

преди 34 минути, Anneliese написа:

Боже, Божееееееееееееее, католици + будни хора е = оксиморон!:lol6: Та тия там правилен български не могат да говорят! Как не разбра цяла България, че католиците нямат българско самосъзнание, че са лоялни на папата, а не на страната, и че знаят много по - добре латински или цигански, отколкото български!

Спрете да ги давате тия, дето нарушиха конституцията, за пример!

Малии анчето си сменила името! 

И ко лиjеш съга Анче?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.