Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с флашка SanDisk

Featured Replies

Тъй като ползвах моя SanDisk 32 gb, да преинсталирам лаптопа излезе друг филм с него, форматирах я като приключих в формат FAT32 и сега като кача музика трансмиттера не я чете, забелязвам че като я пусна в лаптопа излиза още един диск и в него има две папки с Boot  и Rufus, някой компетентен има ли тук 😌

преди 2 минути, Венцислав Бориславов написа:

Тъй като ползвах моя SanDisk 32 gb, да преинсталирам лаптопа излезе друг филм с него, форматирах я като приключих в формат FAT32 и сега като кача музика трансмиттера не я чете, забелязвам че като я пусна в лаптопа излиза още един диск и в него има две папки с Boot  и Rufus, някой компетентен има ли тук 😌

Така като си го написал смяташ ли, че някой ще разбере какво си правил. С какъв софтуер си форматирал USB Flash устройството?

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Така като си го написал смяташ ли, че някой ще разбере какво си правил. С какъв софтуер си форматирал USB Flash устройството?

Не съм използвал програми, десен бутон на диска, fortmat. 

преди 5 минути, Венцислав Бориславов написа:

Не съм използвал програми, десен бутон на диска, fortmat. 

Направи си само форматиране на флашката с Руфус без да правиш нищо друго.

• Автор
преди 21 минути, Емил Костов написа:

Направи си само форматиране на флашката с Руфус без да правиш нищо друго.

Жив и здрав да си бат Емо, дълги години да помагаш! 

Изчисти я с diskpart, като внимаваш да не изтриеш някой от дисковете в системата (въпреки че ако имаш само един системен диск няма да можеш да го изтриеш)

How to Diskpart Erase/Clean a Drive Through the Command Prompt | Seagate Support UK

Би трябвало USB паметта да е на последно място, но по размера ще се ориентираш. След като я 'изчистиш', през disk management си я инициализирай и форматирай.

Кажи какво стана. Иначе всички да сме живи и здрави!

току-що, Венцислав Бориславов написа:

Форматирах я с Rufus и се оправи! 

Ами ти си ползвал руфус, за да направиш флашката Bootable. Просто трябва да я преформатираш отново. То има и начиш да си я запазиш такава и да си заделиш част да е като обикновена, но това е малко по-трудно. Важното е, че всичко е ок. 

И сега един съвет от мен. Вземи си втора флашка ,която да си направиш bootable, а тази я остави за песни. Чиста работа е, ще го разбереш в последствие.

• Автор
преди 5 минути, Емил Костов написа:

Ами ти си ползвал руфус, за да направиш флашката Bootable. Просто трябва да я преформатираш отново. То има и начиш да си я запазиш такава и да си заделиш част да е като обикновена, но това е малко по-трудно. Важното е, че всичко е ок. 

И сега един съвет от мен. Вземи си втора флашка ,която да си направиш bootable, а тази я остави за песни. Чиста работа е, ще го разбереш в последствие.

Аз съм го разбрал и ще го направя, даже имам около 3-4 флашки но са с малък капацитет.  
А за да я направя боотваща, ползвах Win 7 USB/DVD 
Обаче сега я пробвах не иска да тръгне на компютъра, на лаптопа ми върви там не тръгва. 

Аз съм го разбрал и ще го направя, даже имам около 3-4 флашки но са с малък капацитет.  
Обаче сега я пробвах не иска да тръгне на компютъра, на лаптопа ми върви там не тръгва. 

Направи така, че да си имаш флашки за определени неща. Иначе ще стават такива проблеми.

преди 24 минути, Венцислав Бориславов написа:

Емича е пич и не се засяга дори на майтап да го обидят .

преди 22 минути, Венцислав Бориславов написа:

RAZE ти е дал отговора. Мислиш си че си я форматирал, но на нея има все още оня малък дял който не е форматирал. Използвай или препоръката на RAZE или си отвори менажера на дискове и с негова помощ възтанови цялото пространство на флашката.  С диск менажера веднага ще го забележиш.

преди 5 минути, adersa написа:

Емича е пич и не се засяга дори на майтап да го обидят .

Това е форум. Има хора дето не ме харесват без да съм и навредил с нищо, но както казват французите  - c'est la vie

преди 12 часа, JKirilov написа:

А бе да сме живи, че много здрави измряха... ;)

Прав си да и то много!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.