Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tърся семпла програма за заключване на папка!

Featured Replies

Здравейте пичове,до скоро ползвах folder guard супер програмка семпла има функции и не я скрива просто като я добавиш а я заключва и иска парола преди да се отвори.Е да но триъл версията свърши а я няма лицензирана ...искам я за малкия щото много си позволява,гледах и туториали за win10 с някъв код за notepad ама пробвах два пъти и нещо не става да заключа дадена папка правя всичко уж както е на клипа копирам го в папката отварям .bat файла и прочее ама нема.Инсталирах сигурно 5-6 но не вършат това за което аз я искам даже де се набутах с една ся и деинсталация не става щот трябва да се абонирам ли да се регистрирам ли за няква си тяхна master парола за въобще да я подкарам.Както и да е мерси мисля,че ме разбрахте! Живи и здрави на отзовалите се .

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Ползвайте 7zip безплатен е!

С какво това ще му помогне?

Най-вероятно малкия може и да трие файлове наред.

Може да пробваш с два акаунта на компютъра - и за акаунта на малкия махаш правата за файл, папка, дял ... програми, ох игри и т.н.

преди 7 часа, plamen_petrov_80 написа:

С какво това ще му помогне?

Най-вероятно малкия може и да трие файлове наред.

Може да пробваш с два акаунта на компютъра - и за акаунта на малкия махаш правата за файл, папка, дял ... програми, ох игри и т.н.

На место папка ще ползва архивче. Не е нужно да компресира, а може да си криптира и заключи файловете подобно на програмката, която е ползвал.

преди 38 минути, JohnTRIVOLTA написа:

На место папка ще ползва архивче. Не е нужно да компресира, а може да си криптира и заключи файловете подобно на програмката, която е ползвал.

И малкия може да затрие заключения криптиран файл ... да няма да може да види както трие, но не мисля, че това е целта. То има и vera crypt - прави си криптиран контейнер обаче и там малкия може да го изтрие, остава да го направи автоматично монтиран при старт с опция само за четене, тогава малкия може да вижда какво има, но не може да трие, а вече в него може да си слага заключени архиви ... ама е тегаво, по лесно е с два акаунта. В студентските си години ползвах същата folder guard, че имаше много пипащи без да разбират какво пипат. Не ме спаси от всичко, но все пак беше още една защита.

• Автор
преди 1 час, dimy написа:

https://sourceforge.net/projects/isylock/

Тая не бях я срещал на вярно ще свърши работа ,тва със 7 zip също не е зле като опция но ще пробвам по късно първо тва.абе той не е много малък 6клас е просто искам под контрол малко да вкарам някои работи дистанционно го свързах и със TeamViewer да го наблюдавам когато реша и да видя сматоросва ли ме и дали си гледа уроците и пр. Като цяло много зле със тва нон стоп стоене пред pc всичко стана мазаляк ужас е тва със друг акаунт нема да стане щот нямам време и да разпарчетосам дяла C че почти винаги е под 10гб като са инсталирани системата са оставили не много гб и то наблъскало половината игри там те са големи и хич не ми се занимава с нищо да ги местя да запазваме сейфовете и всичко останало и ако ми избият бушоните такава преинсталация ще му дръпна хах деба тия калпазани

преди 23 минути, Свилен Киров написа:

е тва със друг акаунт нема да стане щот нямам време и да разпарчетосам дяла C

Явно аз нищо не разбирам от компютри ...

Друг акаунт и друга OS са две много различни неща ...

• 5 седмици по-късно...

Пробвал ли си с Folder LockBox ?

Програмата има Безплатна и Професионална версия. Даже преди време им изпратих български превод на програмата, и вече той трябва да е включен в нея. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.