Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

2 компютъра един екран

Featured Replies

Здравейте, не знам дали заглавието е правилно и дали темата е на правилното място, но.........

Накратко историята- моят компютър и лаптопа на сина ми са Дел. Преди нямаше проблеми, но в един момент той върна първоначалните настройки на лаптопа си и неговите файлове дойдоха на моят компютър- снимки, файлове от училището и каквото се сетиш друго, включително ми се смени и тапета на екрана. Двата компютъра са в обща мрежа, но моят е закачен директно на рутера, а неговият е през уайфаЙ. Как може да му блокирам достъпа до компютъра ми

преди 3 минути, v_tin написа:

моят компютър и лаптопа на сина ми са Дел

Това не е модел, а марка, с която се брандират хиляди модели лаптоп и десктоп машини с различен хардуер през годините. Най-вероятно ползвате един и същ акаунт и е включена някаква опция за backup.

• Автор
преди 26 минути, Raze написа:

Това не е модел, а марка, с която се брандират хиляди модели лаптоп и десктоп машини с различен хардуер през годините. Най-вероятно ползвате един и същ акаунт и е включена някаква опция за backup.

А къде да погледна това нещо

2 компютъра един екран - KMV, обаче отново заглавието няма нищо общо с темата.

И отново забиваме в грешна насока:

преди 18 минути, JKirilov написа:

Блокирането става с помощта на мрежовите инструменти. Снимай неговите и твоите мрежови настройки.

Малкия е такъв хакер, че през  мрежов шеринг успява дори да смени десктопа .. хайде мислете малко първо.

Ако и двата компютъра са с Win10 вижте дали не ползвате един и същ облачен акаунт.

• Автор
преди 1 час, plamen_petrov_80 написа:

2 компютъра един екран - KMV, обаче отново заглавието няма нищо общо с темата.

И отново забиваме в грешна насока:

Малкия е такъв хакер, че през  мрежов шеринг успява дори да смени десктопа .. хайде мислете малко първо.

Ако и двата компютъра са с Win10 вижте дали не ползвате един и същ облачен акаунт.

Относно заглавието не знаех какво да е и това ми се видя близо. Но какъв е този облачен акаунт, за първи път чувам- за облак съм чувал, но представа си нямам как се ползува и какво представлява. Сина има такъв акаунт. И двата са с Уин 10

преди 1 час, Raze написа:

Акаунта, с който се логваш в windows.

Аз май имах някакъв акаунт в майкрософт, но то беше преди години. Сега пускам компа и той си тръгва, няма пароли ако това имаш предвид. ИЗключих кабела на интернета, но продължава да се показва неговият екран

То беше ясно, че сина има такъв акаунт, все пак неговите настройки са се преместили на твоя компютър.

Как да го обясня - ако се ползвали акаунт на браузър - всички отметки и пароли се местят независимо на коя система ползвате същия браузър със вашия акаунт. Това обаче е на ниво Windows - тоест прави еднакво не само отметки и пароли, а почти всичко. Звучи готино, но аз не съм му фен на всичко това.

Проверете на вашия компютър в момента с кой акаунт го използвате.

• Автор

Влязох на контрол панел, юзър акаунт, там си стои името което съм дал на компютъра и което се изписва когато системата стартира. Но отдолу беше неговият емайл . Емейла някак изтрих, но отдолу стои в секцията емайл и акаунти неговият акаунт в майкрософт. Има квадратче- менажирай, но не става нищо като го чукна

преди 7 минути, v_tin написа:

Влязох на контрол панел, юзър акаунт, там си стои името което съм дал на компютъра и което се изписва когато системата стартира. Но отдолу беше неговият емайл . Емейла някак изтрих, но отдолу стои в секцията емайл и акаунти неговият акаунт в майкрософт. Има квадратче- менажирай, но не става нищо като го чукна. Отдолу пише също, всички апликации могат да ме включат

Какво става ако чукна- синхронизиране на вашите настройки, в момента всики са - ОН

преди 3 часа, v_tin написа:

Но какъв е този облачен акаунт, за първи път чувам- за облак съм чувал, но представа си нямам как се ползува и какво представлява. Сина има такъв акаунт. И двата са с Уин 10

Аз май имах някакъв акаунт в майкрософт, но то беше преди години. Сега пускам компа и той си тръгва, няма пароли ако това имаш предвид. ИЗключих кабела на интернета, но продължава да се показва неговият екран

Става дума - за акаунт в Майкрософт! OneDrive и всички други услуги.
Изисква се наличие на мейл-акаунт ***@hotmail.com

Моят акаунт там е от 11 години!

За втория абзац - тръгва, щото е зададено - да не иска парола.
Другия акаунт ще стои, докато не си влезете във вашия. Изключването на интернет достъпа няма да помогне!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.