Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с периферия

Featured Replies

Здравейте! Имам следния проблем. Когато вляза в лаунчера на Ubisoft Connect и Discord /когато споделям екран/ се случва следното: Микрофона, мишката и клавиатурата спират да работят за около 2 секунди и се включват наново постоянно. Подобно нещо се случва и в лаунчера на Epic Games но там спира само микрофона. В момента в който изключа лаунчерите проблема изчезва и периферията работи без проблеми. Дори след преинсталиране на Windows 10/11 проблема не се отстранява. Пробвал съм различни USB входове и USB хъбове. С последни аудио драйвери както и с или без програмите Armoury Crate и NGENITY HyperX

Windows 11 Pro

Мишка Asus ROG Chakram / Клавиатура Asus ROG Strix Flare / Микрофон HyperX QuadCast S

Благодаря Ви предварително за отделеното време и помощ!

По скоро това е проблем на интернет връката. Безжично или с кабел ти е вързан компютъра?

преди 9 минути, Станислав Тодоров написа:

с кабел е  иначе на други лаунчерри го няма този проблем

А само с Дискорд има ли проблем? Преди с Windows 10 ли си бил или само с 11 си работил? Откога ти е този проблем като цяло?

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Виж нещо настройките за споделяне, щом само там спират да работят. Да не би да даваш достъп на някой до мишката и клавиатурата и затова да спират?

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

А само с Дискорд има ли проблем? Преди с Windows 10 ли си бил или само с 11 си работил? Откога ти е този проблем като цяло?

Ползвах Windows 10 и на скоро минах на 11. Проблема е от доста отдавна можеби повече от 6-7 месеца. Никъде не успях да намеря подобен преоблем и решение и се примирих че не мога да го оправя и така го оставих.

преди 11 минути, Станислав Тодоров написа:

Ползвах Windows 10 и на скоро минах на 11. Проблема е от доста отдавна можеби повече от 6-7 месеца. Никъде не успях да намеря подобен преоблем и решение и се примирих че не мога да го оправя и така го оставих.

Тоест започнал е още от Windows 10 така ли?

преди 5 минути, Станислав Тодоров написа:

Да. Иначе в Discord проблема е само когато дам споделяне на екрана.

А провери ли това, което ти казах? Проблема ти е с приложението, не в периферията!

преди 5 минути, Станислав Тодоров написа:

Да. Иначе в Discord проблема е само когато дам споделяне на екрана.

Проблемът не е в периферията със сигурност. А да си спомняш дали е имало някакво събитие, когато се е появил този проблем?

• Автор
преди 20 минути, Raze написа:

А провери ли това, което ти казах? Проблема ти е с приложението, не в периферията!

Не съм сигурен за кое точно говориш за даване на достъп. Достъп от настройките от самия windows или от приложението и къде се намират не съм толкова запознат

преди 31 минути, Станислав Тодоров написа:

Не съм сигурен за кое точно говориш за даване на достъп. Достъп от настройките от самия windows или от приложението и къде се намират не съм толкова запознат

Не ползвам въпросния софтуер. Провери настройките за споделяне и/или за периферия, ако има такива.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.