Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за Dell Vostro 15 3515

Featured Replies

Здравейте!

Търся съвет за Dell Vostro 15 3515. Като параметри ме удовлетворява, но все още имам колебания за процесора- доколко са наистина добри тези новите AMD Ryzen. Десет години съм с HP и нямам идея от новите модели на пазара. Леко ме смущава и дизайнът, понеже на снимките се вижда как капакът сякаш отива под панела с клавиатурата и го повдига- задните крачета изглеждат така сякаш няма да лягат на основата, на която ще бъде поставян лаптопът. Така ли ми се струва, или е действително така?
Приемам съвети и за други марки и модели с подобни параметри с Intel 5 най-много или AMD Ryzen 5, на цена докъм максимум 1200-1300 лв. с или без операционна система. Acer, Asus, Dell- предпочитам. HP държат високи цени, а и досега бях с такъв и ми се струва, че го докарват повече на дизайн. Ако греша, се извинявам.

Благодаря предварително!

Ето линк към модела, за който питам: https://laptop.bg/laptops-dell-Vostro_15_3515-dell_vostro_15_3515_N6266VN3515EMEA01_2201_UBU#characteristics

• Автор
преди 28 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Погледнете и това HP , все пак няма да ходите на изложба с него, а ви е за работа !

Хубаво е HP-то. И като параметри, и като дизайн. Даже сребрист е за предпочитане- прахът не му личи. И е 1TB- за тези пари си е направо добре. Нищо не пише дали клавиатурата е кирилизирана. И липсва USB тип 2.0.

преди 5 минути, mariami написа:

Хубаво е HP-то. И като параметри, и като дизайн. Даже сребрист е за предпочитане- прахът не му личи. И е 1TB- за тези пари си е направо добре. Нищо не пише дали клавиатурата е кирилизирана. И липсва USB тип 2.0.

Тук може да прочетете каквото е нужно. А за какво ви е usb2 след като има два usb3 ?

преди 1 час, mariami написа:

99% клиентите не я ползват тая кирилизирана клавиатура, ама за да нямат ядове с останалия 1% ако е внесена в България е поръчана или с кирилица или допълнително се надписва, което си е направо грехота да се разваля първоначалния вид на лаптопа. Аз лично много харесвам клавиатури с големи букви по средата на клавиша и без кирилица - така или не я ползвам когато съм на фонетика.

Vostro_15_3515.jpg

• Автор
преди 2 часа, ined написа:

99% клиентите не я ползват тая кирилизирана клавиатура, ама за да нямат ядове с останалия 1% ако е внесена в България е поръчана или с кирилица или допълнително се надписва, което си е направо грехота да се разваля първоначалния вид на лаптопа. Аз лично много харесвам клавиатури с големи букви по средата на клавиша и без кирилица - така или не я ползвам когато съм на фонетика.

Vostro_15_3515.jpg

Мисля, че вече няма да намеря модел с кирилска клавиатура- говоря хардуерно. Примирила съм се с това. :) Старото ми HP е с такава- винаги може да се ползва при желание.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.