Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филм с Брус Лий

Featured Replies

Тъй като от няколко десетилетия продължавам да търся и не намирам документален филм от 1985-та година, който е възможно да е било някаква рубрика на телевизия за Брус с историята му, откъси от филми, накрая разказват за кончината и погребението, та в тази биография си спомням имаше откъс от сцена на филм, където се бият двама, в леко затъмнен интериор (явно нощ) и накрая Брус забива удар в гърдите на противника и му изважда сърцето! Никъде не намирам картини, нито откъси от такъв момент на битка. Възможно да има цензурирана и нецензурирана версия, като нецензурираната дори да е изхвърлена и неиздадена под никаква форма. Все пак носителите са единствено VHS касети и то записваеми. Някой знае ли дали е имало такова чудо? Документалните казвам от сега, да не ми се предлагат, защото съм гледал достатъчно всички. В него си спомням имаше сцена как тичат смешно да се гонят и от едни стъпала от стадион! И този филм ми се иска да узная. Музиката, използвана като нюанс на документалния филм звучеше някакво лудо модерно с перкусии, същевременно старомодно и някак си рокерски стил на китарите, сякаш дрънкат хем към фънк, хем рок. И това на фона на яка перкусия, в момента не мога да правя римейк, по-късно след година вероятно да намеря време. Перкусията е 1:1 сходна с тази тук перкусия, по звук еднакви, по подобие търсената е леко по-оскъдно с ударни, и двете са от една и съща ера, година 1984. Както и да е. Кой е филмът с изваждане на сърцето в карате? Да не би да не е с Брус?

Филма е с Брус Лий, но нямам спомен за заглавието.Имам ясен спомен за сцената която описваш. Възможно е и да има останали касети при брат ми, но те бяха бетамакс и не съм сигурен, че видеото все още работи...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.