Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв адвокат да наема за подялба на имот?

Featured Replies

Здравейте. Може ли някой да ми обясни какъв адвокат да наема за подялба на имот? Нужно ли е адвоката да е много добър и много разбиращ, или е достатъчно да наема адвокат, който не е опитен и основната му функция ще е да бъде мой представител в съда? С други думи, нужен ли ми е силен адвокат, или нещата могат да станат със всеки адвокат, без значение колко е разбиращ?

Обяснете ми какви са рисковете, ако наема слаб адвокат. Какво може да се обърка? Подялбата на имот като война по време на развод ли е? В смисъл такъв, по време на подялба, всяка от присъстващите стари нахалства и се бори за част, заради което е нужен добър, устат, нахален и приказлив адвокат?

Аз бих искал да се размина с евтин адвокат, но не искам да бъда прецакан с подялбата. Затова, ще наема силен адвокат, ако е нужно.

Може ли да ми обясните какви са причините поради които да не наема слаб, а силен адвокат за подялбата?

Благодаря.

Вече трета тема за едно и също ли? Ти си единствения тъпак в страната който доброволно се отказва от имот за поне десетки хиляди на морето, и гледа как да мине максимално тънко и с данъците за него (няколкостотин лв) и иска да се набие да плаща хиляди по адвокати (пак тънкана) и съдилища за незнайно какво. Нищо не налага подялбата на имота, каквото и да ти приказва съсобственикът. И повтарям персоналната ти квалификация в противоречие на правилата - ако се вържеш си пълен тъпак и глупак. Замисли се защо за толкова хиляди мнения и години във форума си първият, за когото нарушавам правилата.

• 3 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.