Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ! Алибаба Доставка Мито и други разходи

Featured Replies

Здравейте, понеже искам да поръчам от “alibaba” и не знам как стоят нещата с мито-то колко % е, ддс-то е ясно 20% и доставката колко долу горе излиза от Китай до България (примерно за 1 пале с микровълнови)

Само глупак би пазарувал техника от али-то.

преди 26 минути, S197 написа:

Само глупак би пазарувал техника от али-то.

Дааа, 1/3 от света са глупаци и затова внасят стока от Китай с контейнери, не с палета...

@Altek, най-добрият вариант е да посетите някоя митническа агенция и да си изясните всички позиции, да прецените крайната сума и да помислите дали не е по-добре агенцията да ви оформи документите поне на първата доставка.

преди 15 часа, цър-вул написа:

Дааа, 1/3 от света са глупаци и затова внасят стока от Китай с контейнери, не с палета...

@Altek, най-добрият вариант е да посетите някоя митническа агенция и да си изясните всички позиции, да прецените крайната сума и да помислите дали не е по-добре агенцията да ви оформи документите поне на първата доставка.

Таа стока сещаш ли се какъв боклук е?

Чак ти не си сигурен. Китайската, както и турската стока има различни категории - има за лев иа същото нещо и за 5.
А и защо отправяш въпроса към мен? Светът се залива с произведена в Китай стока. Дори и марковите... продукти на Apple например. Нещо за тях ще кажеш ли?

да вече повечето марки телевизори са китайски - независимо какво пише на кутията, китай има най големи залежи от природни изкопаеми ползващи се в електрониката - така че електрониката ще става още по китайска

преди 4 часа, S197 написа:

Таа стока сещаш ли се какъв боклук е?

Жмел от всякъде! Иначе Галошакис е прав, аз като бачках като куриер, ако знаеш колко боклучаци от Али Експрес  съм разнесъл по на хората къщите включително и техника. Е имаше и доста изпищяли като ефтиния телефон за 100 ойро, приключи курса след два месеца и после с гаранцията Куче влаче диря няма 

преди 6 часа, цър-вул написа:

Чак ти не си сигурен. Китайската, както и турската стока има различни категории - има за лев иа същото нещо и за 5.
А и защо отправяш въпроса към мен? Светът се залива с произведена в Китай стока. Дори и марковите... продукти на Apple например. Нещо за тях ще кажеш ли?

Четох някъде, че се канят да изнесат производството на айфони от Китай в Индия.

преди 2 часа, Христофор_първи написа:

Жмел от всякъде! Иначе Галошакис е прав, аз като бачках като куриер, ако знаеш колко боклучаци от Али Експрес  съм разнесъл по на хората къщите включително и техника. Е имаше и доста изпищяли като ефтиния телефон за 100 ойро, приключи курса след два месеца и после с гаранцията Куче влаче диря няма 

Мда, западноевропеец да изпищи за 100 евра и то година след като ги е похарчил... Ама разбира се, как иначе?

• Автор
на 29.12.2021 г. в 22:05, цър-вул написа:

Така и ще направя благодаря.

преди 12 минути, Филипов написа:

Ще си платиш нещата за държавата

Освен, ако не си плати, защото няма какво да плаща, а прави само проучване...
Весели празници на всички!

преди 20 часа, Христофор_първи написа:

Галошакис

Избщо не ми се четат глупостите на Простакелис Тъпунгериакис. Абе, кухар, кога ше вденеш, че не чиниш и петак и че не ми е приятно да не използваш ника, с който съм се реглустрирал? При това правилно! И куха лейка като теб би трябвало да вдене от една приказка!

на 29.12.2021 г. в 22:35, Без умствен капацитет написа:

дали ще му излезе по евтено ако е от Турция

С настоящия курс на лирата - може би. Но трябва и да намери подходящ търговец в Турция. А и този търговец и той си начислява вносните ммита и такси и печалба и т.н. в този дух.

Аз имам един принцип, а той е следния: Не съм толкова богат, че да купувам ефтино

Първо - пише се евтино!
Второ - ти си плагиат - това е английска поговорка!
Трето - в Китай се произвеждат не само евтини (разбирай нискокачествени) стоки! Да не мислиш, че Apple ще си позволят производство на некачествена продукция? Е, да, ама си произвеждат всичко в Китай. Що ли?

преди 16 минути, цър-вул написа:

Второ - ти си плагиат - това е английска поговорка!

Галот@ш@кис не знаех, че тази английска поговорка има авторски права? Ми да дойдат да заведат дело срещу мен тогава:D

А нема ко да се лъжем, в АлиБаба и четиристе разбойка, както и в Експреса се продават предимно ефтини боклуци, където гаранцията е плява. Дори за 5 евро да купя нещо искам да спя спокойно, че след два дена няма да приключи курса, и тия 5 евро да отидат в града ,,У кофата,,

Няма как! За съжаление няма управия при теб, защото при теб не е невежество, а ген.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.