Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ограничаване на хора за страница

Featured Replies

Здравейте, имам страница във ФБ.Тя е публична, но искам да огранича човек. Аз го блокирах, но той май отново вижда какво качвам и какво се съдържа в страницата ми. Има ли начин да направя страницата си невидима за него ?

Благодаря предварително.

Не го ползвам това нещо, но ако помислим - имаш един публичен ресурс - който може да види всеки (може би дори без акаунт) как очакваш да ограничиш един човек (не акаунт - има разлика, нали?)?

преди 56 минути, kaq123 написа:

Здравейте, имам страница във ФБ.Тя е публична, но искам да огранича човек. Аз го блокирах, но той май отново вижда какво качвам и какво се съдържа в страницата ми. Има ли начин да направя страницата си невидима за него ?

Благодаря предварително.

Първо виж дали публикациите се споделят публично или само с приятели. Ако имаш публични, които не искаш да се виждат от други ги ограничи.

• Автор

Всички сте абсолютно прави, просто се чудя дали мога. Понеже публикациите са си в страницата. Няма как да избирам кой да ги вижда и кой не. Може би аз нещо не разирам 😀 Не виждам как да ги огранича.

преди 1 час, plamen_petrov_80 написа:

Не го ползвам това нещо, но ако помислим - имаш един публичен ресурс - който може да види всеки (може би дори без акаунт) как очакваш да ограничиш един човек (не акаунт - има разлика, нали?)?

Не може всеки - ако не се е логнал, през някакъв акаунт!

преди 1 час, kaq123 написа:

Всички сте абсолютно прави, просто се чудя дали мога. Понеже публикациите са си в страницата. Няма как да избирам кой да ги вижда и кой не. Може би аз нещо не разирам 😀 Не виждам как да ги огранича.

Може да блокираш конкретен профил, но въпросния човек - да наднича през друг!

• Автор

Аз блокирах профина на човека от страницата ми, но мисля че той продължава да вижда какво пувликувам в нея. Мисля, че само няма право да пише и коментира, но вижда. Има ли начин да не вижда публикациите в страницата ми?

Благодаря ви

преди 29 минути, kaq123 написа:

Аз блокирах профина на човека от страницата ми, но мисля че той продължава да вижда какво пувликувам в нея. Мисля, че само няма право да пише и коментира, но вижда. Има ли начин да не вижда публикациите в страницата ми?

Благодаря ви

"Once you block someone, that person can no longer see things you post on your timeline, tag your Page, invite your Page to events or groups, or start a conversation with your Page. Note: Does not include apps, games or groups you both participate in."
Текстът се вижда на снимка №8.

Страница1.png

Страница2.png

Страница3.png

Страница4.png

Страница5.png

Страница6.png

Страница7.png

Страница8.png

person - ама е по-точно акаунт. Защото той (person) може да гледа през друг акаунт или да имаш троянски кон и някой общ познат да му снася информация - не за друго ама да те дразнят, знаеш как е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.