Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Информация за анемията и желязото

Featured Replies

Здравейте.

Търсих, но никъде в българския интернет не намерих информация за анемията и за желязото. Такава, в смисъл дали освен различни видове анемия, дали има  различни стадии. Какво се случва с организма на човек, на когото му липсва желязо?

Моля, без заяждания и подигравки.

преди 9 минути, Anneliese написа:

Търсих, но никъде в българския интернет

Опашата лъжа, просто Киро стайл!

С две думи - не е добре, но не е само желязото!

Доколкото помня от биологията трудно му се съсирва кръвта и и трудно се пренася кислорода

Поли, как си? :bye1:

преди 1 час, Anneliese написа:

Здравейте.

Търсих, но никъде в българския интернет не намерих информация за анемията и за желязото. Такава, в смисъл дали освен различни видове анемия, дали има  различни стадии. Какво се случва с организма на човек, на когото му липсва желязо?

Моля, без заяждания и подигравки.

Ето чети https://www.mila.bg/article/5111117

Е то аз това съм и писал де ама понеже не съм кат нея майстор на късия разказ та го надрасках  на две на три

Абе ко са учили по анатомия? Или нашето наци е гола вода както винаги

За@!би желязото,почвай на криптонит.Малко е незаконно но,ако искаш...Ще те свържа с хората.

И тая тема заряза

преди 8 минути, petie1 написа:

И тая тема заряза

Ти какво очакваш, ако някой беше тръгнал да напада нацистите, щеше да пише! 😂

• Автор

Не, чаках някой да пусне някаква информация.

Аз си имам сериозен проблем с анемията. Понеже нямам зъби и не мога да ям всичко................ям пасирано месо, де, но пак се чувствам изморена и изтощена, понякога усещам болки в краката или ръцете и се чудя дали не са от анемията.

преди 5 минути, Anneliese написа:

Аз си имам сериозен проблем с анемията. Понеже нямам зъби и не мога да ям всичко................ям пасирано месо, де, но пак се чувствам изморена и изтощена, понякога усещам болки в краката или ръцете и се чудя дали не са от анемията.

https://zdrave.framar.bg/търсите/Анемия

Чети и дебелей!И като имаш болки-на лекар.

преди 15 минути, Anneliese написа:

Е нали ти дадохме инфо, научна дисертация ли да ти напишем? 

• Автор

Просто се притеснявам да не би да съм много по - зле. От анемия май се умира.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Просто се притеснявам да не би да съм много по - зле. От анемия май се умира.

Дори и от хрема може да умреш ако не знаеш тоест от всичко се умира, просто много се шашкаш според мен карай по спокойно и това е

• Автор

Няма как да не се притеснявам, болките в ръцете и краката и това, че понякога без причина ме сърби главата и се чеша, много ме притеснява. И ушите понякога ме сърбят. И по тялото понякога се чеша. Не знам, да не е нещо много по - сериозно?

преди 1 минута, Anneliese написа:

Няма как да не се притеснявам, болките в ръцете и краката и това, че понякога без причина ме сърби главата и се чеша, много ме притеснява. И ушите понякога ме сърбят. И по тялото понякога се чеша. Не знам, да не е нещо много по - сериозно?

От кога не си се къпала? :ohmy:

• Автор
преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

От кога не си се къпала? :ohmy:

Къпя се редовно, не е от това.

Просто понякога започва много силно да ме сърби главата (не косата), мама ме преглежда и казва, че ми няма нищо. И аз се чудя откъде е този сърбеж. Нито съм алергична към нещо, нито съм нервна. Та се чудя да не е нещо от анемията. Четох, че тя кара хората да се държат странно и да ядат странни неща.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Една дрянова тояга неокастрена и ще се оправиш бързо бързо :)

Сега сериозно: Ако по цял ден само седиш нормално е да те болят краката и ръцете трябва да се движиш и да правиш упражнения друг начин няма :)

Сърбежа може да се дължи на пот по скоро би трябвало да тревожи ако се чешеш без да те сърби

• Автор

Това е различна болка, не е от заседяване. При заседяване се схващам. При тази имам някакви иглички и натиск, много е неприятно.

преди 3 минути, Anneliese написа:

Това е различна болка, не е от заседяване. При заседяване се схващам. При тази имам някакви иглички и натиск, много е неприятно.

Да не би, новия монитор да излъчва вредни вълни и от там да ти влияе на ставите? :ohmy:

изтупай си дрехите 

ходих при съседката да и оправям компютъра и има много котки и се напълних с бълхи 

преди 8 часа, Anneliese написа:

Пак е от заседяване а не от анемията :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.