Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свръх бавен теленорски интернет от няколко дни

Препоръчан отговор

Здравейте. Живея в голям град, до скоро нямах проблеми с интернета, но.... От около 2 седмици интернета мобилния през повечето време е отвратителен. Какво ли не правих и опитвах, ужасен е!

В спийдтеста, максимума през повечето време е 2mbps а същевременно ъплоуд 32 mbps ?!?!?!  Зареждам клипчета, автоматично тръгват на 144p, какво ли не, супер флегматичен. И не, пакета ми не е изчерпан! Тук таме има проблясъци  и интернета е ок ( сравнително, свалям с по 1,5 мегабайта в секунда ). Чувствам се във времената, когато беше LAN, а имам спомени, когато бях със Symbian телефон и го връзвах на лаптопа за да ползвам интернет и връзката беше хиляда пъти по-качествена и неразпадаща се. Проблема не е в телефона, пробвал съм и с други, същата история. Илал пълен 4Г обхват и резултата е това.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всичко сте пробвали а защо не смените картата не знам дали ще има някакъв ефект ама?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, prodavalnik.top написа:

Здравейте. Живея в голям град, до скоро нямах проблеми с интернета, но.... От около 2 седмици интернета мобилния през повечето време е отвратителен. Какво ли не правих и опитвах, ужасен е!

В спийдтеста, максимума през повечето време е 2mbps а същевременно ъплоуд 32 mbps ?!?!?!  Зареждам клипчета, автоматично тръгват на 144p, какво ли не, супер флегматичен. И не, пакета ми не е изчерпан! Тук таме има проблясъци  и интернета е ок ( сравнително, свалям с по 1,5 мегабайта в секунда ). Чувствам се във времената, когато беше LAN, а имам спомени, когато бях със Symbian телефон и го връзвах на лаптопа за да ползвам интернет и връзката беше хиляда пъти по-качествена и неразпадаща се. Проблема не е в телефона, пробвал съм и с други, същата история. Илал пълен 4Г обхват и резултата е това.

При мобилния интернет няма гарантирани скорости. Самата мобилна свързаност и мрежа се влияят от доста фактори. Сега кажи този проблем на едно място ли го имаш или навсякъде? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 17.01.2022 г. в 13:10, Емил Костов написа:

При мобилния интернет няма гарантирани скорости. Самата мобилна свързаност и мрежа се влияят от доста фактори. Сега кажи този проблем на едно място ли го имаш или навсякъде? 

При теленор, това си е традиция. С години се занимавам с тях, но без резултат. Общо взето са трагични. Не, че и другите са по различни но ми се струва, че са малко по добре.

Май само таксата е сигурна ,че ще я платиш. А какво ще получиш в замяна никой не знае и не носи отговорност. Това си е класика за нашите монополисти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, hjhj написа:

При теленор, това си е традиция. С години се занимавам с тях, но без резултат. Общо взето са трагични. Не, че и другите са по различни но ми се струва, че са малко по добре.

Май само таксата е сигурна ,че ще я платиш. А какво ще получиш в замяна никой не знае и не носи отговорност. Това си е класика за нашите монополисти.

На теленор съм от доста време и нямам подобни оплаквания.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

Всички оператори вече цакат със скоростта. Новите планове са с неограничени мегабайти само, че скоростта е 2, 5, 10, 50, 100, 200 и т.н. МБ/с. Колкото по-ниска ти е таксата, толкова по ниска е скоростта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...