Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталиране на браузър и приложения на телевизор СОНИ

Препоръчан отговор

Здравейте!

Телевизора е SONY модел KDL-32WD757 имаше браузър OPERA но го спряха.

Та въпроса ми е как да инсталирам нов браузър и какъв ?

Какви други приложения могат  да се инсталират на този модел?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Уви трябва да му смениш ОС. 

До момента на готово не съм срещал начин как се прави.

С интерес ще наблюдавам темата ти.

Принципно ТВ го ползвам само и единствено за телевизия. За всичко останало ползвам нормален компютър.

Идеята за box e удачна не само за "умни" телевизори. 

Успех! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, peio d peev написа:

Здравейте!

Телевизора е SONY модел KDL-32WD757 имаше браузър OPERA но го спряха.

Та въпроса ми е как да инсталирам нов браузър и какъв ?

Какви други приложения могат  да се инсталират на този модел?

Нищо не може да се инсталира на този телевизор, няма ос андроид.

Добър бокс TOX1 на Ugoos.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Coco1 написа:

Нищо не може да се инсталира на този телевизор, няма ос андроид.

Не се загледах модела, но и аз не знам каква е операционната им система, но след като е имал Опера за браузер .. хм ... се досещам разновидност на коя е.  (Имам такова SONY преди да минат на Андроид). 

Сега имам и SONY с Андроид. Определено е по-евтин вариант в който ОС не ми позволява да добавям приложения. За съжаление... Браузер има. 

Принципно SONY са консервативни. Това важи и за умните им телефони. 

Тази марка привържениците на отворения код не я харесват и изключително трудно се намира начини да препрограмираш изделие направено от SONY. 

Признавам си, не съм разглобявал SONY, за да видя какъв хардуер има вътре и как може да се препрограмира. 

Все пак има възможност да му смениш ОС, чрез USB порта му, но си е на твой риск. ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Що ли всеки си мисли че най - евтиният едночипов телевизор може освен всичките TV стандарти, декодирания и какво ли не да поддържа и функциите на компютър със всевъзможни софтуери?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сиромах човек жив дявол! ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...