Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма или начин за сваляне на цял плейлист от vk

Виж решението Разрешен от цър-вул,

Препоръчан отговор

Здравейте!
Търся програма или някакъв друг начин за сваляне на плейлист от сайта vk.com
Какво ли не пробвах, добавки към браузера, разни програмки които свалят от другите сайтове, но не стана. Ако някой знае такава програма или начин ще съм много благодарен!

С windows 7 съм и използвам браузера mozilla firefox.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, цър-вул написа:

Много благодаря! Ще сложа един хром да тествам тази добавка и ще пиша после как е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, цър-вул написа:

Ползвай портативен

Аз хубаво го сложих, всичко се инстална коректно. Ама сега е въпроса как работи туй чудо. Значи копирам си линк към плейлиста от vk, отварям го в гугъл хрома, ама до там, от там нататък идея си нямам как да активирам добавката за сваляне.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

eWSMovdszRXz41xKHK0bpstD663ShXb3KU7eHqYJ

Цитат

При скачивании, музыка из ВКонтакте сохранится с оригинальным названием, указанным. Также, можно скачать сразу все подборки песен и плейлисты. Нажмите на кнопку “Скачать все”. 

image.png.f70bafe239ed2a3781f04705cbd4d5da.png

image.png.4dcb0e4d756936d4ca1f3683b61e7d10.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето линк към един плейлист.

https://vk.com/music/playlist/-52950741_63_8a0000293daba06dc5

Няма как да видя иконата като цвят заради това, че съм незрящ. Ако има някаква клавишна команда ще е добре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много ти благодаря, че се занимаваш с моите неща! Но наистина трябва да намеря някакъв начин защото в този vk има доста яки неща и не мога да ангажирам постоянно някой да ги тегли и да ми ги качва.

От другите сайтове е доста по просто, ама при тях...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Между другото плейлистата ти нещо не беше коректно създадена - не се появяваше горе Скачать все. Пресъздадох я и дръпнах от моята плейлиста.Хубав ден!
Не знам - може и защото не беше моя плейлиста, затова да не разрешаваше сваляне на всичко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, цър-вул написа:

Изключително големи благодарности! Хванах му цаката на това приложение и сваля без грешка!
Калдата Велики!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 24.01.2022 г. в 13:50, Ivan Zangagolev написа:

Но наистина трябва да намеря някакъв начин защото в този vk има доста яки неща и не мога да ангажирам постоянно някой да ги тегли и да ми ги качва.

В момента го задминава друга руска платформа, където се качва музика и се гледа онлайн цели филми без лимит откъм размер и брой. Потребителите имат възможност да свалят оригиналния файл, който си качил. Примерно съдържание на файл с размер 7 GB, което подлежи за споделяне, вместо  да отиде за тракерите, отива за тази платформа и е достъпно да си го свалиш. Тя е имитация на Фейсбук, с разликата, че не ти блокират съдържанието за авторски права, а ти можеш да ги запорираш коя държава може да вижда съдържанието и в обратен ред - коя държава не може да го вижда. Можеш да нагласиш да се вижда само от България. А може и цял свят разбира се. Може да откажеш да се вижда от щатите примерно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Клонинга написа:

В момента

Все едно нищо е каза. Упс, направи си вятър колко знаещ си!
И к'ва е файдата от ползата? Ник'ва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, цър-вул написа:

И к'ва е файдата от ползата? Ник'ва.

Вече споменах. Имитира VK и Facebook, но цари пълна слободия с медия. Може да качиш примерно 200 TB и никой няма да ти се кара! :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, цър-вул написа:

Споменах ли колко си безполезен, т.е. колко безполезни са тия твои писания?

За теб са безполезни. За други обаче написаното има значение. Щом споменавам екстрата, значи лично аз се радвам на нея. А щом аз се радвам, означава, че и други го правят! Не говори от своя ъгъл!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Клонинга написа:

В момента го задминава друга руска платформа, където се качва музика и се гледа онлайн цели филми без лимит откъм размер и брой. Потребителите имат възможност да свалят оригиналния файл, който си качил. Примерно съдържание на файл с размер 7 GB, което подлежи за споделяне, вместо  да отиде за тракерите, отива за тази платформа и е достъпно да си го свалиш. Тя е имитация на Фейсбук, с разликата, че не ти блокират съдържанието за авторски права, а ти можеш да ги запорираш коя държава може да вижда съдържанието и в обратен ред - коя държава не може да го вижда. Можеш да нагласиш да се вижда само от България. А може и цял свят разбира се. Може да откажеш да се вижда от щатите примерно.

И като има друга руска платформа кажи коя е, иначе всичко дето пишеш е празни приказки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Ivan Zangagolev написа:

И като има друга руска платформа кажи коя е, иначе всичко дето пишеш е празни приказки.

Мигар? Не е ли известна тази платформа? Оставям на най-печения да обади. Ако все пак действително не знаете коя е тя, жокер - URL адрес:
xx.ru

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, цър-вул написа:

Надута куа лейка си ти. Съвсем ми падна в очите.

Целта ми беше само да загатна, че има по-упешна платформа от VK. Бих се почувствал съвсем глупаво, ако трябва да обяснявам коя е. Все едно да загатна, че Майкрософт са направили нова, по-добра система от Windows 10 и някой да ме разпитва коя е системата. Епа сети се де! Толкова ли сме зле? И защо трябва да научавам от трети страни тези неща, а не от Калдата? :(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, цър-вул написа:

А сега се чувстваш на върха на... сладоледа? Да ти се разтопи сладоледът, дано! 

https://ok.ru

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...