Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Wifi на Samsung J5 2016

Featured Replies

Всеки път, когато натисна бутона за изключване, той светва за малко и сам се изключва

Здравейте на всички. И така вчера получих сериозен проблем с телефона си. Оставих телефона си на мира за малко и когато се върнах забелязах, че Wifi ми е изключен. Опитах се да го включа, но всеки път натисках сивия бутон ON , той просто ще се изключи. След търсене в мрежата не можах да намеря решение, което да работи. Толкова разочарован реших, че най-добре е просто да върна фабричните настройки на телефона си. Мислех, че това ще реши проблема. Сгреших. стартирах нормалния съветник за добре дошли, когато получите нов телефон и не можах да потвърдя акаунта си, тъй като Wifi ми не работи. Опитах се да използвам мобилни данни, но просто ще ми изведе грешка „няма връзка“. В този момент телефонът ми е неизползваем, тъй като аз не мога да мина покрай този екран. Има ли някакъв начин да го поправя? Смяната му с нов наистина не е опция за мен.20170925_191644.jpg.3d169ddd2f8676bcf6ddfa6f94a4d74c.jpg

Разрешен от Coco1

• Отговори 54
  • Прегледи 20,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ТРЪГНАААААА 🤪 С Odin3_v3.14.1  Samsung_USB_Driver_v1.7.46.0  и  SM-J510FN_DBT_J510FNXXS3BTI6_J510FNDBT3BSH2_J510FNXWU3BSE1_J510FNXXS3BTI6   СТАНАААААААА

• Този телефон синът ми го използва за да играе🤪🤪🤣😂🤣🤣

• аааа за игри става.... и аз сега ще наизкарам s4,lenovo p2,xperia aqua m4 и moto g6.... за камери за наблюдение да ги ползват дъщерята и зета....за внука...днес ги изписаха от родилното....

Публикувани изображения

• Автор
преди 20 минути, Raze написа:

И мобилните данни ли не работят? Пробвай с odin да го преинсталираш.

Мобилните данни си работят.С тях свалих Арр.от Гугъл за да сканирам тел.за вируси(ефект нулев).

Сега търся в нета от къде да си сваля ФЪРМУЕР за  Galaxy J5 (2016) с номер на модел SM-J510FN .

Някой може ли да помогне с линк за сваляне??

Щом работят мобилните данни си подкарай телефона. За wifi може и да е дефектирало нещо, особено ако телефона е изтърван или мокрен - най-добре сервиз. Иначе, виж тези например: Download Samsung Galaxy J5 2016 SM-J510FN XEH Hungary firmware (sammobile.com)

или по-скоро тези: Download Samsung Galaxy J5 2016 SM-J510FN BGL Bulgaria firmware (sammobile.com)

преди 42 минути, di6kata написа:

Здравейте на всички. И така вчера получих сериозен проблем с телефона си. Оставих телефона си на мира за малко и когато се върнах забелязах, че Wifi ми е изключен.

Не знам как е на този апарат, при мен (Huawei) има „функция Wi-Fi+“. Когато няма достъпни мрежи - приемникът се самоизключва, а когато открие мрежа - сам се включва.

преди 42 минути, di6kata написа:

Опитах се да използвам мобилни данни, но просто ще ми изведе грешка „няма връзка“. В този момент телефонът ми е неизползваем, тъй като аз не мога да мина покрай този екран. Има ли някакъв начин да го поправя? Смяната му с нов наистина не е опция за мен.

20170925_191644.jpg.3d169ddd2f8676bcf6ddfa6f94a4d74c.jpg

Може да се пробва достъп до Интернет, през компютър - чрез USB кабел.
Ето една статия - Как да споделите връзката си на Samsung Galaxy J5 (2016)

Виж и тук: Galaxy Firmware - Samsung Galaxy J5 (2016) (SM-J510FN)

Дори и нещо да не стане, винаги можеш да пробваш отново с друг файл, няма как да се брикне телефона, освен ако не е повреден.

преди 52 минути, Coco1 написа:

Извади ли картите преди връщането на настройките и направи ли хард ресет през рекаварито

преди 18 минути, di6kata написа:

Сега търся в нета от къде да си сваля ФЪРМУЕР за  Galaxy J5 (2016) с номер на модел SM-J510FN .

???

преди 20 минути, di6kata написа:

Някой може ли да помогне с линк за сваляне??

Майтапиш ли се??? Пишеш в търсачката ФЪРМУЕР за  Galaxy J5 и първия резултат е Download Samsung Galaxy J5 SM-J5008 firmware - SamMobile

• Автор

телефона се иъползваше от детето само за игри през домашният нет.Няма нищо на него освен игрите му.

току-що, di6kata написа:

телефона се иъползваше от детето само за игри през домашният нет.Няма нищо на него освен игрите му.

Става въпрос за сим или sd карти. Ако не са свалени от телефона преди ресета през ракаварито обикновено бъговете остават

• Автор
преди 5 минути, jhoro написа:

Майтапиш ли се??? Пишеш в търсачката ФЪРМУЕР за  Galaxy J5 и първия резултат е Download Samsung Galaxy J5 SM-J5008 firmware - SamMobile

Да добавя,че не съм в България а в Германия. 🤪

преди 7 минути, jhoro написа:

Ако не си плаща ще го сваля половин ден оттук

• Автор
преди 1 минута, Coco1 написа:

Става въпрос за сим или sd карти. Ако не са свалени от телефона преди ресета през ракаварито обикновено бъговете остават

Да ,няма никакви карти в него.

преди 2 минути, Coco1 написа:

А ресета направен ли е през рекаварито

преди 1 минута, di6kata написа:

Свалих го вече от https://galaxyfirmware.com/model/SM-J510FN/page-2

Ресета от къде го направи ? През настройките или рекавари менюто

• Автор

Не ми даваше да му дам фабричните настройки . С лаптопа и някаква програма успях да го върна към фабричните но пак де ми дава да включа wifi-to

току-що, di6kata написа:

Не ми даваше да му дам фабричните настройки . С лаптопа и някаква програма успях да го върна към фабричните но пак де ми дава да включа wifi-to

Пробвай да влезеш тук и му направи хард ресет

https://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-j500f-galaxy-j5/recovery-mode/

преди 2 минути, di6kata написа:

Къде видя да се споненава "някаква програма", освен една - Odin. Направи factory reset през recovery

• Автор
преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Къде видя да се споненава "някаква програма", освен една - Odin. Направи factory reset през recovery

АЗ си играх преди няколко дни и не помня точно коя програма ползвах но не беше Odin!!!!

От тук май започнаха проблемите....

273073364_4856705224416966_1713569123596013536_n (1).jpg

преди 4 минути, di6kata написа:

От тук май започнаха проблемите....

преди 10 минути, Coco1 написа:

Пробвай да влезеш тук и му направи хард ресет

https://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-j500f-galaxy-j5/recovery-mode/

• Автор
преди 1 минута, Coco1 написа:

Сега ще пробвам и ще дам отговор.

преди 1 минута, adersa написа:

Рестартирай рутера тези проблеми се появяват в някои модели на рутерите свързани с firmware .

Да, бе - рутера изключва wifi радио-то на клиента :) Ами ако рутера е истински и няма изобщо радио. кво правим?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.