Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Левски падна от Славия с 0:2 в приятелска среща

Featured Replies

Левски падна от Славия с 0:2 в приятелска среща

31 август 2006 | 20:05

Първият български отбор, който се класира за участие в групите на Шампионската лига – Левски загуби от Славия с 0:2 прияталска среща играна на стадиона на ”белите” в “Овча Купел”.

Станимир Стоилов пусна в игра почти всичките си резервни състезатели, както и новото попълнение Георги Сърмов.

Славия поведе още в 6-ата минута с гол на Илия Илиев. В 15-ата минута Радослав Рангелов удвои преднината на ”белите” на 2:0.

През второто полувреме Станимир Стоилов пусна в игра част от титулярите си - Седрик Бардон, Христо Йовов и Димитър Телкийски. Макар до края на срещата шампионите да имаха предимство в играта, до нов гол не се стигна.

”Играхме сериозен мач, срещу един сериозен отбор. Дадох шанс на доста играчи за изява. Доволен съм от дебюта на Георги Сърмов, но му трябават още тренировки за да влезе в най-добрата си кондиция”, заяви Станимир Стоилов пред радио ”Гонг”.

Леле не бях чувал подобно нещо :rolleyes: Сега вече разбрах,че нямаме никакъв шанс срещу барса.Вярно,че са изморени от толкова много мачове,но пък да паднат от Славия това вече е прекалено.

• Автор

PoliceMan не се изказвай неподготвен. Левски играха с резервите на резервите, щото половината им отбор е по националните отбори, докато Славия бяха с първия си отбор. Такъв резултат поне според мен е нормален!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

PoliceMan не се изказвай неподготвен. Левски играха с резервите на резервите, щото половината им отбор е по националните отбори, докато Славия бяха с първия си отбор. Такъв резултат поне според мен е нормален!

Да,но все пак какво като са играли с резервите.Ирезервите с в ЛЕВСКИ и когато правят тренировки и РЕЗЕРВИТЕ трябва а тренират с отбора.Все пак те са в един цялостен отбор наречен Левски :nono:

Все пак това е една приятелска среща а бе контрола. Мач за тонус. То и без резерви и с титуляри нямаме никакви шансове срещу Барселона. Нито срещу Челси, може би някакъв шанс срещу Вердер. Дано поне успеем тях да бием, за да може да играем в УЕФА. Дано това облекчи играчите за по-добра игра знаейки, че нямат какво да губят. Не съм черноглед, но просто гледам реално на нещата.

Те сега Левски пазят сили за ШЛ за това не са играли сериозно.

Да.Абе между тези три мачове в шампионата все един път ще бият някой отбор.Важното е,че са паднали на приятелски мач и то с български отбор.

Да.Абе между тези три мачове в шампионата все един път ще бият някой отбор.Важното е,че са паднали на приятелски мач и то с български отбор.

Той че Левски няма да се класира се знае,но поне се надявам да си тръгнат поне с 1 точка,а не 0.

Търсиш под вола теле, а не може ли и Славия да е толкова силна и достойна за евро-терените щом е като равен с равен че и повече с резервите на Левски, и също как може Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед дори и Барса редовно да се дънят а пък Левски и то с резервите ако го направи - колко слаб, ми че съвсем нормално си е и е хубаво да губят/в приятелски срещи cool.gif / иначе къде отива тръпката ако все биеш.

Той че Левски няма да се класира се знае,но поне се надявам да си тръгнат поне с 1 точка,а не 0.

ако и футболистите на Левски мислят така - няма да се класират за следващата фаза - въпрос до манталитет е

Редактирано от voxy (преглед на промените)

Стига с тая паника и черногледство!

Като направиха равен с Вихрен,и всички ги оплюха,а после одъниха Киево!!!

Просто е трудно да се пренастроят от големия европейски футбол към нашата жалка действителност.

Пък и какъв мач е тоя? Приятелски, с резервите. Много важно... :nono:

Търсиш под вола теле, а не може ли и Славия да е толкова силна и достойна за евро-терените щом е като равен с равен че и повече с резервите на Левски, и също как може Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед дори и Барса редовно да се дънят а пък Левски и то с резервите ако го направи - колко слаб, ми че съвсем нормално си е и е хубаво да губят/в приятелски срещи cool.gif / иначе къде отива тръпката ако все биеш.

ако и футболистите на Левски мислят така - няма да се класират за следващата фаза - въпрос до манталитет е

Добре,а според теб ще се класират ли?Аз много го искам,но с тези отбори...

• Автор

Вече го казах. И пак ще се наложи. Готов съм да се обзаложа, че Левски ще има поне една победа срещу Барса или Челси и почти сигурно ще са най-малко трети. Намаме шанс!Кой каза? 11 на 11, всичките с по два крака и две ръце и топката е от женски род! Всичко може да се случи! Моята прогноза е: 1. Вердер; 2. Челси; 3. Левски; 4. Барса. Излизаме и мачкаме пък каквото ще да става!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Вече го казах. И пак ще се наложи. Готов съм да се обзаложа, че Левски ще има поне една победа срещу Барса или Челси и почти сигурно ще са най-малко трети. Намаме шанс!Кой каза? 11 на 11, всичките с по два крака и две ръце и топката е от женски род!

Прав си.

Добре,а според теб ще се класират ли?Аз много го искам,но с тези отбори...

Имат шанс ако играят като равен с равен, имат психологическо предимство че няма какво да загубят. Футболистите на Барса и Челси не са извънземни, тази аура която им се изгражда на така наречените "грандове" ги прави такива - добри футболисти Бог дал много, някой сеща ли се какво направи примерно великия Роналдиньо на Световното - еми едно голямо нищо, така че стягаме си задниците и ихвърляме Вердер и преди всичко звездьовците от Челси.

Редактирано от voxy (преглед на промените)

Имат шанс ако играят като равен с равен, имат психологическо предимство че няма какво да загубят. Футболистите на Барса и Челси не са извънземни, тази аура която им се изгражда на така наречените "грандове" ги прави такива - добри футболисти Бог дал много, някой сеща ли се какво направи примерно великия Роналдиньо на Световното - еми едно голямо нищо, така че стягаме си задниците и ихвърляме Вердер и преди всичко звездьовците от Челси.

Да,така е съгласен съм с теб.

Нека имаме търпение :wors: Да не бързаме да се държим под напрежение.Когато му дойде времето истината ще излезе на яве :wors:

Абе мача изобщо не е важен та да се говорят кои знае какви неща за играта на Левски КАТО ЦЯЛО !!! Ще видим как ще протече първият мач срещу Барса , зада говорим нещо ..... ;) .. И тогава дори няма да можем да оценим реално Левски !

Много ми е странно! Някой от вас все още не знаят как се играе футбол! Една контрола нищо не означава, това не са роботи, а хора, които знаят за какво играят! В контролата Стоилов е искал да види как ще поиграят 90 минути и футболисти които в скоро време няма да им се отдаде да играят, а все пак трябва да се развиват!

Дай сега привърженици на Барса да кажат, оле какво ще правим сега в групите след като паднахме от Севиля и едвам бихме с 3-2 в първия кръг! За никаде не сме!! cool.gifcool.gifcool.gif

Та исках да кажа - стига толкова песимизъм и ирония !!

Отборът на Славия, съставен предимно от резервни и по-млади футболисти, загуби с 1:2 /1:0/ от Миньор Перник в контрола, играна днес.

Мартин Стефанов откри резултата за "Белите" в 28-ата минута, но перничани достигнаха до пълен обрат след почивката с голове на Мирослав Петров в 53-ата минута и на Хари Бориславов в 71-ата минута.

Наставникът на най-стария столичен клуб Ратко Достанич даде почивка на титулярите, които в четвъртък победиха експериментална формация на шампиона Левски с 2:0.

В състава на "белите" от първия отбор срещу Миньор играха само Армен Амбарцумян, Матрин Стефанов и Петър Кюмюрджиев.

Титулярите пък направиха възстановяване.

Айде и Миньор с резервите си да падне от Барселона Морава и какво ще кажем за двубоя Барселона - Левски :)

Редактирано от Galleony (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.