Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Адекватна видео карта за CS 1.6?

Featured Replies

Здравейте разполагам с следния хардуер:

Intel Core2 Duo E8400 @ 3.00GHz

6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB s775 Cores: 2 Threads: 2
4GB Ram DDR3
WIN 10 X64 Pro компютъра работи перфектно не дава да го пипнеш в тубата клипове над 1080p вървят мазно с вградената intel hd graphics съм с последни драйвъри и всичко както му е реда обаче на cs 1.6 има дропове на фпс стига при гранати и повече събрани хора до 30 28 фпс дропва 100 80 60 едни спадове и играта не върви адекватно предложете някава видео карта втора употреба при която да върви супер аз друго не играя ползвам го за сърф ,музика някой клип в тубата белотче искам да си щракам cs-а за друго не държа компа върви супер само едно адекватно видео ми трябва.
Кутията ми е нископрофилна ще трябва и видеокартата да е такава.
Благодаря приятели чакам вашите съвети преди да бързам.

Разрешен от Raze

Този процесор няма вградено видео. На дъното може би имаш някакво, но едва ли е intel hd.

Intel Graphics Technology - Wikipedia

Каква трябва да е картата и какъв е бюджета? Нова или втора употреба?

Добре е да се знае и модела на захранването, за да видим дали ще може да захрани по-мощна видеокарта.

• Автор
преди 29 минути, Raze написа:

Този процесор няма вградено видео. На дъното може би имаш някакво, но едва ли е intel hd.

Intel Graphics Technology - Wikipedia

Каква трябва да е картата и какъв е бюджета? Нова или втора употреба?

Добре е да се знае и модела на захранването, за да видим дали ще може да захрани по-мощна видеокарта.

Бюджета няма смисъл да се изхвърлям за тази стара игра нещо до сто лева максимално добро да държи едни постоянни 100фпс до колкото е възможно тя повече и играта неможе.

240w е захранването на HP.

• Решение

Тази видеокарта не е много по-различна от вградената. Поне някоя GT 740 ще е по-добре, стига и процесора да не спъва играта. Примерно тази:

Asus GT 740 2gb! гр. Петрич • OLX.bg

Говори с продавача да ти я прати с опция за тест на адрес или поне да ти я пусне през един team viewer/anydesk да видиш как работи да пусне някоя игра за поне 10 минути да я натовари малко. Мисля, че няма нужда от допълнително захранване, но питай и за това.

ЦСГО не се играе с карта, а с процесор!

Залухана работа ейй да му предлагате на Е8400 карти, квото и да сложи все тая ! Дропове ще има и минималните ще са същите ма от raze кво очаквТе

• Автор
на 14.03.2022 г. в 20:48, kopkaa написа:

ЦСГО не се играе с карта, а с процесор!

Залухана работа ейй да му предлагате на Е8400 карти, квото и да сложи все тая ! Дропове ще има и минималните ще са същите ма от raze кво очаквТе

Пичага първо не става въпрос за cs:go второ тоя процесор е абсолютно достатъчен трето играл съм на много по слаби и стари процесори без проблеми. Не знаех, че за игри трябва само процесор мерси, че ми каза и четвърто не знам защо обиждаш пича при положение, че въобще не си в час.

Този го слагай в ignore списъка, както аз съм направил и въобще не чети какво пише, той си е неадекватен принципно. Аз се чудя как подобни индивиди не ги гонят от форума и продължават да си ръсят простотиите, без да прочетат и ред за това реално кое какво е.

• Автор
преди 2 часа, Raze написа:

Този го слагай в ignore списъка, както аз съм направил и въобще не чети какво пише, той си е неадекватен принципно. Аз се чудя как подобни индивиди не ги гонят от форума и продължават да си ръсят простотиите, без да прочетат и ред за това реално кое какво е.

Съгласен съм братле благодаря тея дни ще я поръчам и ще драсна би трябвало да станат нещата. 

Цялата работа идва от там, че вграденото видео е слабо а този процесор както каза няма дори такова и още по-зле, защото е на дъното там са още по-слабички. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.